سلام من عضوشدم ولی چطورادرس وبلاگم وارد موتورجستجوگوگل کنم؟ممنون زودجوابم بدید![]()
سلام من عضوشدم ولی چطورادرس وبلاگم وارد موتورجستجوگوگل کنم؟ممنون زودجوابم بدید![]()
سوالتون رو میتونید تو این انجمن بپرسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اشتراک آپلود باز می خوام
خیلی هم سعی کردم تهیه کنم ولی نمیشه
میشه راهنمایی بفرمائین
سوالتون رو میتونید تو این انجمن بپرسید:
سلام بچه ه خسته نباشید من میخوام انتقالی بگیرم برم مهادسی شهرسازی ولی شتانه میشم نمیدونید هزینه هاش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میگنم یکی بهم جوات بده اخه وقتش داره تموم میشه
در ضمن مهندسی شهرسازی کازرونه
<SPAN face="">من یه هارد اکسترنال داشتم به ظرفیت 500 گیگابایت که </SPAN><SPAN dir=ltr>Bit Locker</SPAN> رو روش فعال کردم و تقریبا هارد پر شده بود و چون رو ویندوز ایکس پی محل کارم کار نمیکرد خواستم از حالت </SPAN><SPAN dir=ltr>Bit Locker</SPAN> درش بیارم از صبح گذاشتم تا بعدازظهر حدود 90% شده بود و به پیشنهاد بچه ها همیجور تو سرویس گذاشتم رو پاهام که تا رسیدم خونه تموم بشه وقتی رسیدم خونه چکش کردم و به لب تابم وصلش کردم دو تا درایو داشت یکیش رو نشون میده و خیلی سنگین شده زمانیکه پسورد رو وارد میکنی دیگه باید خیلی صبر کنی و هیچی نمیاد تا حالا موفق نشدم وارد هارد بشم. اون درایو دیگه هم زمانیکه میخوای </SPAN><SPAN dir=ltr>Safe To Remove</SPAN> بزنی یک لحظه نشون میده و میره.میخواستم منو راهنمایی کنید حتی نتونستم فرمتش کنم الان چند ماه گذشته و میخوام اگه بشه درستش کنم طوریکه اطلاعاتم هم سالم بمونه.</SPAN></SPAN><BR>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=3><FONT color=#000000><FONT face=""><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial', 'sans-serif'; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=FA><o:p></o:p></SPAN></FONT></FONT></FONT> </P>
سلام
سوالم رو کجا بپرسم؟
((((نحوه پیدا کردن یک پست؟ شماره پست رو میدونم ولی نمیدونم چجوری مستقیم برم سراغ همون پست؟))))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید نحوه ی استفاده ی از امکانات رو از تاپیک بالا پرس و جو کنید .
محتوای مخفی: پست هایتان را چگونه پیدا کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)