تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 202 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2015

نام تاپيک: راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام من عضوشدم ولی چطورادرس وبلاگم وارد موتورجستجوگوگل کنم؟ممنون زودجوابم بدید

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سوالتون رو میتونید تو این انجمن بپرسید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    من اشتراک آپلود باز می خوام
    خیلی هم سعی کردم تهیه کنم ولی نمیشه
    میشه راهنمایی بفرمائین

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من اشتراک آپلود باز می خوام
    خیلی هم سعی کردم تهیه کنم ولی نمیشه
    میشه راهنمایی بفرمائین
    سوالتون رو میتونید تو این انجمن بپرسید:

کد:

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام بچه ه خسته نباشید من میخوام انتقالی بگیرم برم مهادسی شهرسازی ولی شتانه میشم نمیدونید هزینه هاش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش میگنم یکی بهم جوات بده اخه وقتش داره تموم میشه
    در ضمن مهندسی شهرسازی کازرونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

<SPAN face="">من یه هارد اکسترنال داشتم به ظرفیت 500 گیگابایت که </SPAN><SPAN dir=ltr>Bit Locker</SPAN> رو روش فعال کردم و تقریبا هارد پر شده بود و چون رو ویندوز ایکس پی محل کارم کار نمیکرد خواستم از حالت </SPAN><SPAN dir=ltr>Bit Locker</SPAN> درش بیارم از صبح گذاشتم تا بعدازظهر حدود 90% شده بود و به پیشنهاد بچه ها همیجور تو سرویس گذاشتم رو پاهام که تا رسیدم خونه تموم بشه وقتی رسیدم خونه چکش کردم و به لب تابم وصلش کردم دو تا درایو داشت یکیش رو نشون میده و خیلی سنگین شده زمانیکه پسورد رو وارد میکنی دیگه باید خیلی صبر کنی و هیچی نمیاد تا حالا موفق نشدم وارد هارد بشم. اون درایو دیگه هم زمانیکه میخوای </SPAN><SPAN dir=ltr>Safe To Remove</SPAN> بزنی یک لحظه نشون میده و میره.میخواستم منو راهنمایی کنید حتی نتونستم فرمتش کنم الان چند ماه گذشته و میخوام اگه بشه درستش کنم طوریکه اطلاعاتم هم سالم بمونه.</SPAN></SPAN><BR>
    <P style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=3><FONT color=#000000><FONT face=""><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial', 'sans-serif'; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=FA><o:p></o:p></SPAN></FONT></FONT></FONT>&nbsp;</P>

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام بچه ه خسته نباشید من میخوام انتقالی بگیرم برم مهادسی شهرسازی ولی شتانه میشم نمیدونید هزینه هاش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خواهش میگنم یکی بهم جوات بده اخه وقتش داره تموم میشه
    در ضمن مهندسی شهرسازی کازرونه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

<SPAN face="">من یه هارد اکسترنال داشتم به ظرفیت 500 گیگابایت که </SPAN><SPAN dir=ltr>Bit Locker</SPAN> رو روش فعال کردم و تقریبا هارد پر شده بود و چون رو ویندوز ایکس پی محل کارم کار نمیکرد خواستم از حالت </SPAN><SPAN dir=ltr>Bit Locker</SPAN> درش بیارم از صبح گذاشتم تا بعدازظهر حدود 90% شده بود و به پیشنهاد بچه ها همیجور تو سرویس گذاشتم رو پاهام که تا رسیدم خونه تموم بشه وقتی رسیدم خونه چکش کردم و به لب تابم وصلش کردم دو تا درایو داشت یکیش رو نشون میده و خیلی سنگین شده زمانیکه پسورد رو وارد میکنی دیگه باید خیلی صبر کنی و هیچی نمیاد تا حالا موفق نشدم وارد هارد بشم. اون درایو دیگه هم زمانیکه میخوای </SPAN><SPAN dir=ltr>Safe To Remove</SPAN> بزنی یک لحظه نشون میده و میره.میخواستم منو راهنمایی کنید حتی نتونستم فرمتش کنم الان چند ماه گذشته و میخوام اگه بشه درستش کنم طوریکه اطلاعاتم هم سالم بمونه.</SPAN></SPAN><BR>
    <P style="MARGIN: 0cm 0cm 10pt" dir=rtl class=MsoNormal><FONT size=3><FONT color=#000000><FONT face=""><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Arial', 'sans-serif'; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=FA><o:p></o:p></SPAN></FONT></FONT></FONT>&nbsp;</P>

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام
    سوالم رو کجا بپرسم؟
    ((((نحوه پیدا کردن یک پست؟ شماره پست رو میدونم ولی نمیدونم چجوری مستقیم برم سراغ همون پست؟))))

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    سوالم رو کجا بپرسم؟
    ((((نحوه پیدا کردن یک پست؟ شماره پست رو میدونم ولی نمیدونم چجوری مستقیم برم سراغ همون پست؟))))
    میتونید نحوه ی استفاده ی از امکانات رو از تاپیک بالا پرس و جو کنید .
      محتوای مخفی: پست هایتان را چگونه پیدا کنید ؟ 

کلیک کنید تا برید به پروفایلتون برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی عکس نشون دادم از کجا میتونید به آخرین پست های خودتون دسترسی داشته باشید . البته اگه منظورتون پستهای خودتون باشه .
    اگه جواب من کافی یا درست نبود ، سوالتون رو توی تاپیکی که گفتم بپرسید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •