تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 111 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

به ف...... رفتم
    داشتم نایتمر بازی میکردم!کلا فورج لند رو تموم کرده بودم!همه سنگ ها . دد بوک ها رو پیدا کرده بودم!همه ساید کوئست هاشو رفته بودم!تو اخرین ساید کوئست همونی که باید اون یارو گورن(همون ادم سنگی که دیونست) رو بکشی،داشتم با یارو گورن مبارزه میکردم که زد نفلم کرد و یهو. دیدم اون فیلم اول بازی اومدیعنی همه چی پر!
    اخه چرااااااااااااااااااااااا اا

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

در مورد ساموئل به نظر منم تو نسخه بعدی هست ولی خیل دلم میخاد تو نسخه بعدی بزنیم ناکارش کنیم!!!در مورد زمانش این طور که داستان پیش رفته باید ماله بعد شکستن قفل ها و اومدن 3 تا سواره دیگه پیش وار باشه،یعنی باید ماله بعد شماره 1 باشه.البته شایدم مثل شماره 2 داستانش موازی همین شماره باشه!یا مربوط بشه به قضیه شورش نفله ها!!!
    من موندم اگه بخوان با این یارو هفتیر کشه!!!یه نسخه بسازن چه جوری میشه!باید بشینیم کال آف دارکسایدرز بازی کنیم!!! ولی فیوری هم جالب میشه داداشاش که خیلی باحال بودن،مخصوصا مرگ که هر چی به آخر بازی نزدیکتر میشد شخصیتش جذاب تر میشد.فقط یه ایرادی داشت اونم عنصر مکالمه ای آر پی جی مانندش بود،باعث میشد زیاد حرف بزنه در حالی که یکی که مرگه!!! بیشتر بهش میاد ساکت باشه نه اینکه وراجی کنه!!!
    اون یارو ناشناسه هم هر کی هست معلومه که گندشونه!به احتمال زیاد هم خود شیطان باشه!

راستی خبری از شماره بعدی بازی نیست؟کی قراره منتشر بشه؟

یکی از ایرادات اساسی بازی همین لول آپ نشدن بعد یه لول خاصه!خوب این طوری اون اسکیل ها هم ناتموم میمونه!حداقل تا جایی میذاشتن لول آپ بشه که همه اسکیل ها رو گرفت و تقویت کرد!دفعه اول رو 22 تموم میشه و تو نیو گیم پلاس رو 30!
    این نفله رو خوب اومدی . میخوام هر جور شده یه پیغام برسونم دست نویسندگان بازی که معنی نفلیم رو بهشون بگم فکر نکنن کلمه اش بی معنیه . کلا خیلی ضایع است که مثلا نفلیم ها شورش کنن بعد بیان بگن We Are Nephilim که به فارسی میشه "ما نفله ایم" .

به ف...... رفتم
    داشتم نایتمر بازی میکردم!کلا فورج لند رو تموم کرده بودم!همه سنگ ها . دد بوک ها رو پیدا کرده بودم!همه ساید کوئست هاشو رفته بودم!تو اخرین ساید کوئست همونی که باید اون یارو گورن(همون ادم سنگی که دیونست) رو بکشی،داشتم با یارو گورن مبارزه میکردم که زد نفلم کرد و یهو. دیدم اون فیلم اول بازی اومدیعنی همه چی پر!
    اخه چرااااااااااااااااااااااا اا
    به نظرم اشتباه کردی که مود ناتمیر رو گذاشتی روی گیم پلی دومت . باید یه دست نرمال رو بری . یعد گیم پلاس رو روی apocalypse بری . بعد اگه شد دور سوم رو که دیگه فول هستی روی نایتمر برو .

بعد در ضمن قضیه چیه ؟ مگه توی این مود اگه بمیری از سیو قبلی نمیاد ؟ از اول بازی میاد ؟

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینجا رسمه که به تازه واردا اهمییت ندن؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب آخه سوال شما کلیه کسی از ترینر استفاده نمی کنه چه سوالیه؟ شما انتظار داری بعد این سوال شما تمام کسانی که توی تاپیک هستند بیان دونه دونه اعلام کنن که از ترینر استفاده می کنن یا نه؟
    اگه ترینر نیاز دارید بگید تا دوستانی که می شناسن یا استفاده کردن براتون بذارن...

New game Plus برای من 7 ساعت گیم پلی زد تموم شد فکر کنم بهتره برم تو نخ نایتمیر

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

New Game + هم تموم شد دیگه لول 30 تهشه دیگه اکسپرینس نمی گیره ولی خیلی قوی می شه دیگه دیفنسم از 1000 هم می زنه بالا بریم بیفتیم به جون ساید کوئیست ها دی:
    بیفتی به جون چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میگم شاید اگه بازی رو دوباره بری بازم لول بده . چون اگه دقت کنی یک ایتمی رو ولگریم میفروشه که لول 40 باید باشی . احتمال میدم لول 40 هم بره که شاید اخرش باشه.
    چی میفروشه من ندیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میشه عکس بزاری؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میگم شاید اگه بازی رو دوباره بری بازم لول بده . چون اگه دقت کنی یک ایتمی رو ولگریم میفروشه که لول 40 باید باشی . احتمال میدم لول 40 هم بره که شاید اخرش باشه.
    نه وولگوریم همچین آیتمی نداره برای گرفتن آیتم هاش باید از اون سکه های لوزی شکل داشته باشی و پول اون بزرگترین باکسش 8 تا لوزی و 10000 تا طلا میخواد آیتم هاش ربطی به لول نداره

نه در آینکه 30 نهایت هست شکی نیست دیگه اکسپرینس متوقف هست روی عدد صفر ثابت مونده حتی ساید کوئیست هم که می رم و اکسپرینس میده عدد صفر افزایش پیدا نمی کنه

بیفتی به جون چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ماموریت های فرعی

چی میفروشه من ندیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میشه عکس بزاری؟
    چیزایی که وولگوریم می فروشه آیتم های عمومی هستند مثل تخم مرغ شانسی گرون هاش آیتم های بهتری می دن
    Last edited by Spaniuly; 12-09-2012 at 17:03.

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

به نظرم اشتباه کردی که مود ناتمیر رو گذاشتی روی گیم پلی دومت . باید یه دست نرمال رو بری . یعد گیم پلاس رو روی apocalypse بری . بعد اگه شد دور سوم رو که دیگه فول هستی روی نایتمر برو .

بعد در ضمن قضیه چیه ؟ مگه توی این مود اگه بمیری از سیو قبلی نمیاد ؟ از اول بازی میاد ؟
    اخه تو نیو گیم پلاس نایتمر رو نداد و فقط میشد اپوکالیپس انتخاب کرد منم حس اینکه دوبار برم نداشتم!!!کلا الان دپرس دپرسم
    اره بابا کلا یه بار مردن یعنی ریستارت گیم اونم از صفر!به عبارت دیگه به ف..... رفتن!
    اونایی که نیو گیم پلاس رو رو اپوکالیپس رفتن چک کنن ببینن میشه رو نایتمر رفت؟

نه وولگوریم همچین آیتمی نداره برای گرفتن آیتم هاش باید از اون سکه های لوزی شکل داشته باشی و پول اون بزرگترین باکسش 8 تا لوزی و 10000 تا طلا میخواد آیتم هاش ربطی به لول نداره

نه در آینکه 30 نهایت هست شکی نیست دیگه اکسپرینس متوقف هست روی عدد صفر ثابت مونده حتی ساید کوئیست هم که می رم و اکسپرینس میده عدد صفر افزایش پیدا نمی کنه

چرا دومین ایتمش یه طلسم(تالیسمن) هست که اگه اشتب نکنم 25000 قیمتشه که لولشو زده40.احتمالا دفعه سوم که بازی رو شروع میکنی دوباره لول آپ میشه!

10. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا دومین ایتمش یه طلسم(تالیسمن) هست که اگه اشتب نکنم 25000 قیمتشه که لولشو زده40.احتمالا دفعه سوم که بازی رو شروع میکنی دوباره لول آپ میشه!
    من چهار بار رفتم دلتو خوش نکن دفه سوم نداره بازی.
    من الان تو سری اول هستم لول 22 بیدم حالا تو سری دومو نمیدونم چقد بشه چطوریه....
    ولی این که زده لول 40 جدا نمیدونم چی بیده....
    Last edited by Advanced Ali-001; 12-09-2012 at 18:29.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من چهار بار رفتم دلتو خوش نکن دفه سوم نداره بازی.
    من الان تو سری اول هستم لول 22 بیدم حالا تو سری دومو نمیدونم چقد بشه چطوریه....
    ولی این که زده لول 40 جدا نمیدونم چی بیده....
    نه حتما یه چیزی بیده . در ضمن یک باگ خفن که توی وولگیریم امروز دیدم . اومدم یه possessed weapon بخرم ازش که 20 تا بوت من کم میکرد . خریدم دیدم داسه گفتم ولش کن . یکی دیگه میخرم خدا کنه سلاح سنگین باشه . خریدم اما چیزی نداد و پول هم کم کرد . ضد حالی بود اون هم. من تبر possessed میخوام

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه حتما یه چیزی بیده . در ضمن یک باگ خفن که توی وولگیریم امروز دیدم . اومدم یه possessed weapon بخرم ازش که 20 تا بوت من کم میکرد . خریدم دیدم داسه گفتم ولش کن . یکی دیگه میخرم خدا کنه سلاح سنگین باشه . خریدم اما چیزی نداد و پول هم کم کرد . ضد حالی بود اون هم. من تبر possessed میخوام
    نخر ازش بابا برو اون منطقه جنگی هست Crucuble اونجا بهت میده فقط باس از اول شروع کنی مثلا من هزاران بار رفتمش از اول تا لول 60 رفتم بهم چندین تا سلاح قرمز دادش خییییییییییییییییییلی عالیه تازه کجاشو دیدی آخرین لولش که 100 هست با خود آبسلان باس بجنگی تازه اگه اولش رو تا آخرش رو بری میفرستتت پیش مسترش دیگه بقیشو نمیگم برو خودت بگیم.
    فقط واسه مسترش باید و باید از اول تا آخرشو یکباره بری.
    من که هر چی از ش خریدم پشیمونم همش crucuble رو میرم هزاران بار رفتم!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •