سلام دوستان
کسی اینجا از کتاب کلاس رمزینه واسه گسسته استفاده کرده؟
فقط واسه آموزش نظریه اعداد میخوامش
اگه کتاب خوبی برای آموزش گسسته (فقط آموزش میخوام کتاب تست دارم)
وهندسه پایه (هم یه کتاب واسه آموزش میخوام و هم 2-3 تا کتاب تست)سراغ دارین بگین ماهم بهره مند بشیم!!
خواهش میکنم سمبا جان شماهم نظرتو بگو
باتشکر از همه تون
فعلا

برا هندسه پایه به نظرم همین کتاب گاج سفید کافیه. دیگه دو سه تا کتاب برا چی؟!؟ هندسه پایه سوالاش هم یه جوریه که شما هر چقدر هم تست بزنید ازش ممکنه سر جلسه یه سوال بدن که نتونید حل کنید ممکنه هم اصلا تست نزنید ولی سوالشو سر امتحان بتونید حل کنید چون بیشتر خلاقیت میخواد! ولی این خلاقیت رو هم میشه تا حدودی با تمرین به دست اورد... کلا برا کنکور درسهایی مثل حسابان و دیفرانسیل رو که محدوده سوالاش مشخصه و نیاز به خلاقیت کمتری داره رو بیشتر روش حساب باز کنید بهتره! این اشتباهی بود که خودم انجام دادم و بیشتر گسسته و هندسه و این جور درسها رو میخوندم و حسابان و دیفرانسیل کمتر خوندم(به خاطر علاقه!) و درصدم زیاد خوب نشد.
چون مثلا ممکنه یکی هزار تا تست از نظریه اعداد بزنه ولی بره سر جلسه و یه سوال جدید بهش بدن که اصلا نمونشو ندیده ولی حسابان و دیفرانسیل یا حتی تا حدودی هندسه تحلیلی این طوری نیست.... البته اینا نظرن منه شاید هم اشتباه میکنم....
من با نظری که از دیفرانسیلش داشتم رفتم گسستش رو هم گرفتم ولی اصلا کتاب خوبی نیست ... گسسته فقط نشر الگو ( یا خوشخوان )