من فکر کردم سیگار پشت سیگار فقط تک آهنگه نگو از آهنگای آلبومه !
ارشاد مشکلی نداشته با شعرش !؟
من فکر کردم سیگار پشت سیگار فقط تک آهنگه نگو از آهنگای آلبومه !
ارشاد مشکلی نداشته با شعرش !؟
سومین تیزر رسمی آلبوم "سلول شخصی" منتشر شد.
این آلبوم 10 دی ماه بطور رسمی در سراسر کشور منتشر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نمیشه هماهنگ کنیم آلبوم رو زودتر بدن؟باید تا ۱۰ دی در و دیوار رو خط بندازم
![]()
تیزر سوم هم بد نبود ولی به نظرم به پای شعر تیزر دوم نمیرسه. فضای واقعا جالبی داشت با شعری زیبا تقریبا هر روز چن بار میشنوم:
توی مسیر باد
رو کارناوال آب
پارو به سمت هیچ
پارو به سمت خواب
مشتاقم زودتر بیاد نسخه کاملش رو بشنوم.![]()
سلام ...
این آهنگ سیگار پشت سیگار کار خوبی بودش ... هرچند من از سیگار اصلا خوشم نمیاداما شعر سگینی داشت و خوب بودش.
+
تیزر جدیدی هم که منتشر شد واقعا محشر بودش . چه اشکال داره یه عاشقانه ی شاد و ریتمیک . چیزی که به نظرم میاد اینه که اشعاری که انتخاب می کنه رضا یزدانی به مراتب دارن بهتر و بهتر می شن. یه سیر صعودی خوبی دارن ... حرف های تازه ، حرف های خاص . این ها نشونه های خیلی خوبیه که داره تو موسیقی چند نفر اتفاق میوفته و ادامه پیدا می کنه از جمله استاد رضا یزدانی
+
راستی 14 تا آهنگ داشتن این آلبوم + ویدئوها خیلی خبر خوبی بود. کلی آهنگ و کلی تجره ی جدید ...
آقا این شعر سیگار پشت سیگار سنگینه ادم بعضی جاهاشو نمیفهمه میشه یکی لطف کنه بکه منظورش چیه؟![]()
چهارمین تیزر رسمی آلبوم "سلول شخصی" منتشر شد.
سلام ...
آلبوم رو خریدم.
2 تا آهنگ رو که چند نفر خیلی ازش تعریف کرده بودن رو از وقتی اومدم خونه شاید 10 بار هر کدوم رو گوش دادم ... یکی " سلول شخصی " و دیگری " شلیــــک کن رفیــــق " . ایشالا تاپیک نظرسنجی آلبوم رو هم ایجاد می کنیم و اونجا بیشتر و مفصل تر در مورد آلبوم صحبت می کنیم با دوستان. این شعر سلول شخصی واقعا چقدر به فکر من نزدیکه . شلیک کن رفیق هم شعرش خیلی جالبه ... حرف های محشر ... سنگین ... تا حدی منظور دار
موفق باشید
سلام
به عنوان کسی که کلا با سبک خوندن رضا ارتباط برقرار نمیکنم و کشیدن صداش که باعث سردردم میشه فقط 3 تا آهنگ خوب بود....پله برقی...شلیک کن رفیق و سیگار پشت سیگار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)