تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 65 اولاول ... 949555657585960616263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 647

نام تاپيک: همه چیز درباره نت بوک ASUS Eee PC 1215B

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

دوستان 1225B نقره ای یا سفید تو بازار پیدا میشه ( تهران ) ؟؟؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سلام دوستان . چند روز پیش روی این نت بوک Windows 8 نصب کردم ... خیلی راحت نصب شد و بدون مشکل داره کار می کنه ... فقط کافیه با همون روش نصب ویندوز 7 با اسفاده از USB Flash ویندوز 8 رو هم روش نصب کنید .

تمامی درایورهای ساخت افزاری از کارت گرافیک گرفته تا بلوتوس و Wifi به صورت خودکار نصب شدند ... فقط برای استفاده از تمامی قابلیت ها بهتره درایور تاچ پد، کارت گرافیک و صدا رو خودتون آخرین ورژنش رو دانلود و نصب کنید.

ضمنا بعد از نصب حتما ویندوز رو آپدیت هم بکنید ...

بنده ویندوز را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و با استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همیشه اکتیو کردم ...

شاید باورتون نشه ولی ویندور 8 فقط و فقط در عرض کمتر از 10 ثانیه تو این نت بوک به طور کامل بوت و قابل استفاده میشه !!! تاکید دارم که منظورم حالت خارج شدن از وضعیت Sleep نیست ! بعد از Shut Down شدن اینقدر سریع به طور کامل بوت میشه !

تنها مشکل کنونی ویندوز 8 تو این نت بوک اینه که کلید های میانبر تغییر مقدار حجم صدا و Mute و کنترل Wifi و بلوتوس فعلا کار نمی کنند که امیدوارم Asus نرم افزار KB Filter جدیدی بری این نت بوک رو سایتش بزاره !

سوالی بود در خدمتم ...

3. 5 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

سلام دوستان . چند روز پیش روی این نت بوک Windows 8 نصب کردم ... خیلی راحت نصب شد و بدون مشکل داره کار می کنه ... فقط کافیه با همون روش نصب ویندوز 7 با اسفاده از USB Flash ویندوز 8 رو هم روش نصب کنید .

تمامی درایورهای ساخت افزاری از کارت گرافیک گرفته تا بلوتوس و Wifi به صورت خودکار نصب شدند ... فقط برای استفاده از تمامی قابلیت ها بهتره درایور تاچ پد، کارت گرافیک و صدا رو خودتون آخرین ورژنش رو دانلود و نصب کنید.

بنده ویندوز را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و با استفاده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همیشه اکتیو کردم ...

شاید باورتون نشه ولی ویندور 8 فقط و فقط در عرض کمتر از 10 ثانیه تو این نت بوک به طور کامل بوت و قابل استفاده میشه !!! تاکید دارم که منظورم حالت خارج شدن از وضعیت Sleep نیست ! بعد از Shut Down شدن اینقدر سریع به طور کامل بوت میشه !

تنها مشکل کنونی ویندوز 8 تو این نت بوک اینه که کلید های میانبر تغییر مقدار حجم صدا و Mute و کنترل Wifi و بلوتوس فعلا کار نمی کنند که امیدوارم Asus نرم افزار KB Filter جدیدی بری این نت بوک رو سایتش بزاره !

سوالی بود در خدمتم ...
    سلام دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی خوبتون

ضمن تایید صحبت های آقا مهدی، خدمتتون عرض کنم که برای فعالسازی درایور کلیدهای میانبر، میتونین از درایوری که برای نت بوک 1225B ارائه شده استفاده کنید. من درایور KB Filter این نت بوک را روی نت بوک خودم نصب کردم و همه کلیدهای میانبرم فعال شد.

موفق باشید...

5. 5 کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

1225B داراي رم 4 گيگ مي باشد اما رم 1215B حدود 2 گيگ مي باشد. (فكر مي كنم رم اين نوع نت بوك ها قابل ارتقاع نيست يعني روي مادربورد لحيم شده است و با هر مقدار رمي كه گرفتيد بايد از فكر ارتقاع مقدار رم در آينده بيرون بياييد (نسبت به اين موضوع صددرصد مطمئن نيستم اما مي توانيد نسبت به اين موضوع تحقيق كنيد)
    1225B داراي كارت گرافيك قويتر با ساپورت HD و پورت HDMI مي باشد اما گرافيك 1215B ضعيفتر است.
    پردازنده 1225B مدل E450 با فركانس 1.65 گيگاهرتز است اما 1215B داراي پردازنده E350 با فركانس 1.6 گيگا هرتز است (پردازنده 1225 مقدار كمي قويتر است)
    از نظر مقدار هارد هم فكر مي كنم هارد 1225B مقدار 500G است اما هارد 1215B مقدار 320G است.
    قيمت B1225 حدود 200 هزار تومان از 1215B بيشتر است.
    اين مقايسه ها صرفا" جهت كانفيگ B است و در صورتي كه كانفيگ ديگري مد نظرتان باشد بايد اعلام كنيد
    جهت اصلاعات بيشتر لينك زير را مطالعه كنيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سری از اطلاعات غلطه
    مدل ۱۲۱۵b سی پی یو e450 داره با فرکانس 1،65 که در حال حاضر،دومین قوی ترین سی پی یو نت بوک تو دنیا هستش
    رم این مدل به 4قابل ارتقاس.در رنگ نقره ای بدنه به صورت کامل المینیومیه
    ضمنا پورت hdmi تو این لپ تاپ آخرین نسخس.یعنی 1.4.ضمنا کارت گرافیک تو حالت HDMI رزولوشن full hd رو خیلی عالی ساپورت میکنه
    Sent from my WT19i using Tapatalk 2

7. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام دوستان
    Asus x501 u
    E450 /4 /6320 / 15"/500/1.9kg

Asus x401 u
    E450/4/6320 /14"/500 /1.7 kg
    این دوتا مدل تقریبا با کانفینگ فرابر با 1215 هستن ولی در سایز های بزرگتر خیلی خوشگل و نازک و البته سبکن ،و قیمتشونم با 1215 الان یکیه تقریبا 121 واسه 15 ایچی و 1250 واسه 14 اینچیشه ، شما باشین 1215 فرمیدارین یا یکی از این دو مدل رو ? و اینکه این کانفینگ ها ضعیف نیستن فرای کارای عادق ، من استفادم وب گردی و دقدن فیلم فول اچ دیدیه ، ممنون
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 08-11-2012 at 11:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

سوالی بود در خدمتم ...
    چند روزی میشه که کمپانی ASUS کم کم داره درایورهای Windows 8 رو برای این لپ تاپ به روز می کنه .... مشکل KB Filter و Hotkey های کیبورد این لپ تاپ هم با درایورهای جدید و رسمی Asus حل شد ... حالا دیگه دوستان می تونن به طور کامل درایورهای این لپ تاپ رو برای Windows 8 از سایت رسمی این کمپانی دانلود و نصب کنند.

به شدت توصیه می کنم به ویندوز 8 آپگرید کنید ... چون خود ASUS هم این مسئله رو توصیه کرده ...

درایور ها رو می تونید از اینجا دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چند روزی میشه که کمپانی ASUS کم کم داره درایورهای Windows 8 رو برای این لپ تاپ به روز می کنه .... مشکل KB Filter و Hotkey های کیبورد این لپ تاپ هم با درایورهای جدید و رسمی Asus حل شد ... حالا دیگه دوستان می تونن به طور کامل درایورهای این لپ تاپ رو برای Windows 8 از سایت رسمی این کمپانی دانلود و نصب کنند.

به شدت توصیه می کنم به ویندوز 8 آپگرید کنید ... چون خود ASUS هم این مسئله رو توصیه کرده ...

درایور ها رو می تونید از اینجا دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام من نصب کردم ویندوز 8 رو 2 تا مشکل دارم !!

1.درایور گرافیک چرا نیست ؟ همون اول ویندوز دیدم خود ویندوز پیغام داد گفت برای 6310 درایور هست روی ماکروسافت منم دانلود کردم ولی حس میکنم هنوز نصب نیست !
    چون توی اجرای فیلم ها به طور کاملا محسوسی کیفیت کم شده و اینکه موقعی که ریت ویندوز گرفتم نمره 3.6 داده نه 5.6 که توی ویندوز 7 بود !!

2.سر قضیه وایرلس اولا این که KB Filter نصب نمیشه و ارور میده .. Hotkey ولی نصب شد !
    جالا مشکل اینه که وقتی یه new connection جدید میسازم که وایرلس رو روشن کنم با گوشی بهش وصل شم و کار کنم اصلا چنین گزینه هایی نیست !! یعنی اصلا کانکشن وایرلس با رمز و .. میسازم اصلا غیبش میزنه !!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام من نصب کردم ویندوز 8 رو 2 تا مشکل دارم !!

1.درایور گرافیک چرا نیست ؟ همون اول ویندوز دیدم خود ویندوز پیغام داد گفت برای 6310 درایور هست روی ماکروسافت منم دانلود کردم ولی حس میکنم هنوز نصب نیست !
    چون توی اجرای فیلم ها به طور کاملا محسوسی کیفیت کم شده و اینکه موقعی که ریت ویندوز گرفتم نمره 3.6 داده نه 5.6 که توی ویندوز 7 بود !!

2.سر قضیه وایرلس اولا این که KB Filter نصب نمیشه و ارور میده .. Hotkey ولی نصب شد !
    جالا مشکل اینه که وقتی یه new connection جدید میسازم که وایرلس رو روشن کنم با گوشی بهش وصل شم و کار کنم اصلا چنین گزینه هایی نیست !! یعنی اصلا کانکشن وایرلس با رمز و .. میسازم اصلا غیبش میزنه !!
    1 - برای دانلود درایور کارت گرافیک این قایل 1 مگابایتی رو دانلود کن، بعد از نصب خودش آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو از سایت AMD دانلود می کنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 - درایور KB Filter رو به صورت دستی از Device Manager نصب کن .

مشکل Wireless رو هم بهتره در انجمن Windows 8 مطرح کنی .

3 - اگر با نصب درایور جدید تاچ پد ، با قطع و وصل شدن روبرو شدید درایو جدید تاچ پد رو از این لینک دانلود کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم الآن رو دستگاهم دوتا رم 1 گیگ دارم که عکسشو پایین میزارم
    آیا میتونم روی نت بوکم دو تا رم 2 گیگ ddr3 با باس 1333 بندازم یا محدودیت باس یا حجم رم دارم ؟
    لطفا راهنمایی کنید چون میخوام رمش رو ارتقاء بدم . تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم الآن رو دستگاهم دوتا رم 1 گیگ دارم که عکسشو پایین میزارم
    آیا میتونم روی نت بوکم دو تا رم 2 گیگ ddr3 با باس 1333 بندازم یا محدودیت باس یا حجم رم دارم ؟
    لطفا راهنمایی کنید چون میخوام رمش رو ارتقاء بدم . تشکر

دو تا دو گیگ باس 1333 قبول میکنه
    البته من خریده بودم روش یک دونه دو گیگ بود که یه دو گیگ دیگه بهش اضافه کردم شد 4 گیگ بدون مشکلل الان داره کار میکنه و همچنین قدرتش خیلی بیشتر شده از زمان دو گیگ بودن

16. این کاربر از MRN1988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •