تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 103 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

دوستان مرحله 2 یعنی Chinatown King رو چطوری رفتید؟من به صورت زیر رفتم میخوام به صورتای دیگه هم برم!(بهتون پیشنهاد میکنم هر مرحله رو به روش های متفاوت برید)
    کلا این مرحله رو میشه به 4 روش تموم کرد البته شاید روش های دیگه هم باشه ولی توی این 4 روش اصلا شناسایی نمیشید و xp point هاتون میره بالا :
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن 

روش اول: اینکه برید تو ساختمون اون یارو که لباس سفید داره و اسنایپ رو بردارید و کارو تموم کنید.
    روش دوم : اگه Chinatown King رو دنبال کنید میبینید هر بار یه جای مشخص میره و یه کاری رو انجام میده دنبالش میکنید میره یه جا یه چیزی میخوره .تو اونجا شما لباس یکی از اشپزا رو میپوشید و میرید به یکی از کمپ هایی که غذا میپذن با گرفتن چهرتون فیگو ماهی رو برمیدارید بعد میرید پشت همونجایی که خونه پنجرش بازه و اسناپ داره از پله ها میرید پایین کنار سطل اشغال اون فیگو ها رو سمی میکنید بعد میرید میریزید توی غذایی که میخوره خیلی راحت کشته میشه مثل یه اتفاق
    روش سه : اون سم رو بریزید توی نوشیدنی که میخوره محلش هم همون جای میدون مانند هست که میره میشینه البته برای اینکه شناسایی نشید با لباس اشپز برید.
    روش چهارم : تعقیبش میکنید میره توی یه جا. مشغول میشه به انجام یه کاری بعد با اسلحه نشونه میگیرید به زنجیری که روش الوار هست اونا میریزه سرش و ....

Last edited by imi imi; 28-11-2012 at 20:24.

2. 5 کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

[QUOTE=Arrowtic;7338952]البته مشکوک شدن ولی یه ذره که گذشت دوباره به حالت محتاط برگشتن.

آها فهمیدم چرا به من گیر ندادن : دی
    از اونجایی که اولین هیتمنیه که دارم جدی میرمش(Blood Money رو دو مرحله بیشتر نرفتم) روی نرمال دارم میزنم.شما که رو Hard میزنی دشمنات باهوش ترن.[/QUOTE]

نرمال حال نمیده !
    بزن رو هارد بابا

4. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه f@r@z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

من یه مشکلی تو بازی دارم اونم اینه که نمی دونم چه طور تفنگ صدا خفه کن دار رو وارد مراحل بازی کنم، یعنی اول هر مرحله بازی خودش یه سری وسایل میده مثل سیم واسه خفه کردن یا تپانچه که سایلنسر نداره. اسلحه هایی هم که تو جریان بازی پیدا می کنیم هیچ کدوم صدا خفه کن نداره. لطفا کسایی که می دونن راهنمایی کنن. اصلا می شه همچین کاری کرد؟ چون تو بعضی جاها واقعا لازمه! در ضمن تو منوی بازی یه بخشی هست که می تونی اسلحه بخری یا آپگرید کنی.

6. این کاربر از f@r@z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

کلا این مرحله رو میشه به 4 روش تموم کرد البته شاید روش های دیگه هم باشه ولی توی این 4 روش اصلا شناسایی نمیشید و xp point هاتون میره بالا :
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن 

روش اول: اینکه برید تو ساختمون اون یارو که لباس سفید داره و اسنایپ رو بردارید و کارو تموم کنید.
    روش دوم : اگه Chinatown King رو دنبال کنید میبینید هر بار یه جای مشخص میره و یه کاری رو انجام میده دنبالش میکنید میره یه جا یه چیزی میخوره .تو اونجا شما لباس یکی از اشپزا رو میپوشید و میرید به یکی از کمپ هایی که غذا میپذن با گرفتن چهرتون فیگو ماهی رو برمیدارید بعد میرید پشت همونجایی که خونه پنجرش بازه و اسناپ داره از پله ها میرید پایین کنار سطل اشغال اون فیگو ها رو سمی میکنید بعد میرید میریزید توی غذایی که میخوره خیلی راحت کشته میشه مثل یه اتفاق
    روش سه : اون سم رو بریزید توی نوشیدنی که میخوره محلش هم همون جای میدون مانند هست که میره میشینه البته برای اینکه شناسایی نشید با لباس اشپز برید.
    روش چهارم : تعقیبش میکنید میره توی یه جا. مشغول میشه به انجام یه کاری بعد با اسلحه نشونه میگیرید به زنجیری که روش الوار هست اونا میریزه سرش و ....

یک راهش هم اینه :

محتوای مخفی: Chinatown King 
    جایی که ماشینش پارک شده ( رنگش طلاییه ) 2 تا محافظ واستادن ، اونا رو که زدم بعد یک بمب رو از بالای پله ها برداشتم و انداختم روی بشکه های بنزین ، بعد صدای آژیر ماشینش رو درآوردم اومد جایه ماشینش چندتا فحش داد و بعد ....... بووووووم

8. 5 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من یه مشکلی تو بازی دارم اونم اینه که نمی دونم چه طور تفنگ صدا خفه کن دار رو وارد مراحل بازی کنم، یعنی اول هر مرحله بازی خودش یه سری وسایل میده مثل سیم واسه خفه کردن یا تپانچه که سایلنسر نداره. اسلحه هایی هم که تو جریان بازی پیدا می کنیم هیچ کدوم صدا خفه کن نداره. لطفا کسایی که می دونن راهنمایی کنن. اصلا می شه همچین کاری کرد؟ چون تو بعضی جاها واقعا لازمه! در ضمن تو منوی بازی یه بخشی هست که می تونی اسلحه بخری یا آپگرید کنی.
    از همون اولش خود بازی بهت تفنگ کلت صدا خفه کن میده دیگه !
    1 رو که میزنی انتخاب میکنه

تو بخش آپگرید کردنم میتونی صدا خفه کن انتخاب کنی.
    Last edited by 3Dmajid; 28-11-2012 at 21:28.

10. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

مطمئنی داری این نسخه رو بازی میکنی ؟ پس من چرا تو منو جایی واسه آپگرید نمیبینم ؟

از همون اولش خود بازی بهت تفنگ کلت صدا خفه کن میده دیگه !
    1 رو که میزنی انتخاب میکنه
    شما معلومه خوب دقت نمی کنی، مسیر زیر رو تو بازی برو:
    menu---> unlocks--->safehouse--> weapon
    بسته به امتیازی که داری (پول) میتونی اسلحه بخری یا داشته هات رو آپ گرید کنی. می تونی چند نوع مختلف صدا خفه کن بخری و حتی رو مسلسل هم نصب میشه. شاید بازی شما کامل نیست یه چک بکن. در ضمن اون شماره 1 رو هم که میگی مربعش همیشه خالیه و چیزی نداره من خودم خیلی امتحان کردم.

12. این کاربر از f@r@z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imi imi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

یه سری اسلحه و لباس هست که باید بخریشون تا ازاد بشن ولی مربوط میشه به انلاین بازی کردن چون باید یه کد رو بخریم تا فعال بشه یعنی اسلحه ها رو خود بازی بهمون میده نمیتونیم انتخاب کنیم

محتوای مخفی: در مورد تجهیزات  

مرحله اول مامور 47 داره برای آژانس کار میکنه پس مسلما همه تجهیزات لازمه رو بهش میدن ولی از مراحل بعد چون دیگه برای آژانس کار نمیکنه تجهیزات درس و حسابی هم نداره مثلا برای خفه کردن باید از متر خیاطی یا سیم برق استفاده کنی و اسلحه هاشم که خود بازی میده صدا خفه کن نداره مگر در مراحلی که خود دشمنا داشته باشن و ازشون بگیری

14. 3 کاربر از imi imi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

یه سری اسلحه و لباس هست که باید بخریشون تا ازاد بشن ولی مربوط میشه به انلاین بازی کردن چون باید یه کد رو بخریم تا فعال بشه یعنی اسلحه ها رو خود بازی بهمون میده نمیتونیم انتخاب کنیم

مرحله اول مامور 47 داره برای آژانس کار میکنه پس مسلما همه تجهیزات لازمه رو بهش میدن ولی از مراحل بعد چون دیگه برای آژانس کار نمیکنه تجهیزات درس و حسابی هم نداره مثلا برای خفه کردن باید از متر خیاطی یا سیم برق استفاده کنی و اسلحه هاشم که خود بازی میده صدا خفه کن نداره مگر در مراحلی که خود دشمنا داشته باشن و ازشون بگیری
    آورین ! منم همین الان این موضوع رو کشف کردم (قبل از خوندن پست شما ) پول فقط تو بخش contracts بازی هست و نه تو story.
    بعدشم آقای 3Dmajid ، دوست عزیز شما که پستت رو ویرایش می کنی اونوقت بخش اول جواب بنده به شما بی معنی به نظر میاد. حالا خوبه نقل قولی که از شما کردم عوض نمی شه
    Last edited by f@r@z; 28-11-2012 at 21:59.

16. 2 کاربر از f@r@z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بعدشم
    آقای
    3Dmajid
    ، دوست عزیز شما که پستت رو ویرایش می کنی اونوقت بخش اول جواب بنده به شما بی معنی به نظر میاد. حالا خوبه نقل قولی که از شما کردم عوض نمی شه
    چرا میزنی فراز جون ؟! من سی ثانیه بعد از اینکه پستمو ارسال کردم ویرایش کردم چون تازه دوزاریم افتاد کجارو میگی !

نه بعد از پست شما ...

به این نکته دقت نکرده بودم راس میگی !
    ولی مگه 47 با پول خودش اسلحه هارو نمیخرید ؟
    پس چه جوری باید پولدار شیم ؟
    انگار با رد کردن مرحله ها چیزی آزاد میشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    پشت هیچستان

پيش فرض

چرا میزنی فراز جون ؟! من سی ثانیه بعد از اینکه پستمو ارسال کردم ویرایش کردم چون تازه دوزاریم افتاد کجارو میگی !

نه بعد از پست شما ...
    اختیار داری دوست عزیز، فقط گفتم یه توضیحی بدم کسایی که این پست ها رو می خونن گیج نشن. همین.
    البته همونطور که imi imi گفت فعلا اگه قتل بی صدا بخوایم باید طرفو خفه کنیم از امکانات دور برد خبری نیست!
    Last edited by f@r@z; 28-11-2012 at 23:04.

19. این کاربر از f@r@z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •