کلا این مرحله رو میشه به 4 روش تموم کرد البته شاید روش های دیگه هم باشه ولی توی این 4 روش اصلا شناسایی نمیشید و xp point هاتون میره بالا :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن
![]()
کلا این مرحله رو میشه به 4 روش تموم کرد البته شاید روش های دیگه هم باشه ولی توی این 4 روش اصلا شناسایی نمیشید و xp point هاتون میره بالا :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن
![]()
Last edited by imi imi; 28-11-2012 at 20:24.
[QUOTE=Arrowtic;7338952]البته مشکوک شدن ولی یه ذره که گذشت دوباره به حالت محتاط برگشتن.
آها فهمیدم چرا به من گیر ندادن : دی
از اونجایی که اولین هیتمنیه که دارم جدی میرمش(Blood Money رو دو مرحله بیشتر نرفتم) روی نرمال دارم میزنم.شما که رو Hard میزنی دشمنات باهوش ترن.[/QUOTE]
نرمال حال نمیده !
بزن رو هارد بابا
من یه مشکلی تو بازی دارم اونم اینه که نمی دونم چه طور تفنگ صدا خفه کن دار رو وارد مراحل بازی کنم، یعنی اول هر مرحله بازی خودش یه سری وسایل میده مثل سیم واسه خفه کردن یا تپانچه که سایلنسر نداره. اسلحه هایی هم که تو جریان بازی پیدا می کنیم هیچ کدوم صدا خفه کن نداره. لطفا کسایی که می دونن راهنمایی کنن. اصلا می شه همچین کاری کرد؟ چون تو بعضی جاها واقعا لازمه! در ضمن تو منوی بازی یه بخشی هست که می تونی اسلحه بخری یا آپگرید کنی.
یک راهش هم اینه :
محتوای مخفی: Chinatown King
از همون اولش خود بازی بهت تفنگ کلت صدا خفه کن میده دیگه !
1 رو که میزنی انتخاب میکنه
تو بخش آپگرید کردنم میتونی صدا خفه کن انتخاب کنی.
Last edited by 3Dmajid; 28-11-2012 at 21:28.
شما معلومه خوب دقت نمی کنی، مسیر زیر رو تو بازی برو:
menu---> unlocks--->safehouse--> weapon
بسته به امتیازی که داری (پول) میتونی اسلحه بخری یا داشته هات رو آپ گرید کنی. می تونی چند نوع مختلف صدا خفه کن بخری و حتی رو مسلسل هم نصب میشه. شاید بازی شما کامل نیست یه چک بکن. در ضمن اون شماره 1 رو هم که میگی مربعش همیشه خالیه و چیزی نداره من خودم خیلی امتحان کردم.
یه سری اسلحه و لباس هست که باید بخریشون تا ازاد بشن ولی مربوط میشه به انلاین بازی کردن چون باید یه کد رو بخریم تا فعال بشه یعنی اسلحه ها رو خود بازی بهمون میده نمیتونیم انتخاب کنیم
محتوای مخفی: در مورد تجهیزات
آورین ! منم همین الان این موضوع رو کشف کردم (قبل از خوندن پست شما )پول فقط تو بخش contracts بازی هست و نه تو story.
بعدشم آقای 3Dmajid ، دوست عزیز شما که پستت رو ویرایش می کنی اونوقت بخش اول جواب بنده به شما بی معنی به نظر میاد. حالا خوبه نقل قولی که از شما کردم عوض نمی شه![]()
Last edited by f@r@z; 28-11-2012 at 21:59.
چرا میزنی فراز جون ؟! من سی ثانیه بعد از اینکه پستمو ارسال کردم ویرایش کردم چون تازه دوزاریم افتاد کجارو میگی !بعدشمآقای3Dmajid، دوست عزیز شما که پستت رو ویرایش می کنی اونوقت بخش اول جواب بنده به شما بی معنی به نظر میاد. حالا خوبه نقل قولی که از شما کردم عوض نمی شه
نه بعد از پست شما ...
به این نکته دقت نکرده بودم راس میگی !محتوای مخفی: در مورد تجهیزات
ولی مگه 47 با پول خودش اسلحه هارو نمیخرید ؟
پس چه جوری باید پولدار شیم ؟
انگار با رد کردن مرحله ها چیزی آزاد میشه.
اختیار داری دوست عزیز، فقط گفتم یه توضیحی بدم کسایی که این پست ها رو می خونن گیج نشن. همین.
البته همونطور که imi imi گفت فعلا اگه قتل بی صدا بخوایم باید طرفو خفه کنیم از امکانات دور برد خبری نیست!![]()
Last edited by f@r@z; 28-11-2012 at 23:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)