دوستانی که بازی رو دارن و نصب کردن ببینن وضعیت نقل و انتقالات چطوریه درسته ؟
دوستانی که بازی رو دارن و نصب کردن ببینن وضعیت نقل و انتقالات چطوریه درسته ؟
دوستان اولین کاری که میکنید برید درجه super star رو باز کنید من اینکارو کردم الان مسترلیگ چهار تا بازی چهار باخت دارم خیلی سخت شده به خدا سوپر استار رو فراموووش نکنید
نسخه ی کاملش کی میاد تاریخ اعلام کنید
اون فایلی که vampyre عزیز گذاشته بود رو گرفتم ریختم درست شد ...SOLTAN MASOUD 007
مشکلت حل شد؟
من هر سال مستر بازی میکنم ...این چیزی که میگی قبلنم بوده،تا حالا pes بخش مسترلیگشو بازی نکردی؟
من که بازی روندارم ولی توی pes 11 و 10 و 9 وقتی تازه میخوای مسترلیگو شروع کنی چند تا گزینه میاد که یکی از اونا با بازیکنای اصلی شروع میکنه.(همه گزینه ها رو امتحان کن).الان یادم نیست.
همچین گزینه ای نبود ، ولی الان که اون آپشن فایل رو ریختم اون گزینه اومد و درست شد ...
دقیقاً به همون ربط داشتبه این ربطی نداره!![]()
Last edited by masoud93; 27-09-2011 at 19:30.
وای خدا بود عجب شادی بود ایول پیس.من امشب میخوام از p30day دانلود کنم.مشکلی که نداره دوستان؟
خوشحالم که مشکلت حل شد
محض اطلاع من اون لینک و داده بودم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
دوستان عزیز امسال این قسمت تغییر کرده و شما اگه میخواید با بازیکنان واقعی بازی کنید باید 100 تا پول بازی رو توی قسمت extra بدید تا این گزینه براتون آزاد بشه.که با اون پچی هم که گزاشتم همه ی چیزهای قفل براتون باز میشه.
دانلود کن که سالمه.وای خدا بود عجب شادی بود ایول پیس.من امشب میخوام از p30day دانلود کنم.مشکلی که نداره دوستان؟
بابا خسته شدم این سوپر استار اصلا نمیشه برد واقعا شاهکاره
دوستان لطف کنن تو مسترلیگ سوپر استار رو تست کنن نتیجرو بگن
ببینم من خنگم یا سوپر استار انقدر قویه تا حالا انقدر تحقیر نشدم 6 بازی 6 باخت با یک گل زده!!!!!!!
دوووووووووووووووووووووووس تان تست کنن
بچه ها اصفهان بازی نیومده هنوز ؟
اگه اومده یه ندایی بدین فردا برم بخرم ..
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)