اگه اکانت آفلاین داشته باشی و ورژن Game for windows Live هم 3.5 به بعد باشه وقتی وارد بازی می شی باید پایین سمت چپ یه چیزی مثل sirchicco sign in بیاد
اگه این اتفاق نمیفته پیشنهاد می کنم اون پست که گفتم رو بخونی
اگه اکانت آفلاین داشته باشی و ورژن Game for windows Live هم 3.5 به بعد باشه وقتی وارد بازی می شی باید پایین سمت چپ یه چیزی مثل sirchicco sign in بیاد
اگه این اتفاق نمیفته پیشنهاد می کنم اون پست که گفتم رو بخونی
توي همين تاپيك يكي گفته كه DIRECTX 9 رو بريزين بعد كامپيوتر رو ريست كنين شما هم اين كار رو بكن ببين چي ميشه تاكيد ايشون اين بود كه وقتي ريختين حتما كامپيوتر رو ريست كنين
در ضمن درايور كارت گرافيكتم اپديت كنبهتره
![]()
پست رفع مشکلات و راهنمایی برای dirt3
به پست اول اضافه بشه بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من الان reputation در 14 هستش....جقدر دیگه باید برم؟
حالا این ارور میاید application load error (steam error) m
در صورتی که من برنامه steam رو نصب کردم
کرک درست و حسابی هم ریختم............
بابا توروخدا مشکل از کجاست... 1 ماهه بازی رو گرفتم هنوز فقط دارم جلدشو نیگا می کنم :(
اگه اين ارور كه اين دوستمون اين جوري حل كردن![]()
سلام
ظاهرا مشکل من با این گیم سر دراز دارد
هر کاری می کنم بازی سیو نمیشه
اکانت آفلاین هم ساختم(لوکال اکانت) ولی وقتی انتخابش می کنم چند لحظه بعد مبنویشه LIVE ACCOUNT LOAD FAILED و بعدش GAME WILL NOT SAVE
چیکارش کنم؟
ممکنه از کرکش باشه؟
من رفتم تو قسمت گرافیک و یه چیزی بود اسمش یادم نیست کردم 16x دیگه تصویر کلا رفت و نمی تونم چیزی ببینم. بازی رو پاک کردم کامل و دوباره نصب کردم بازم مشکلم برطرف نشد و وقتی بازی رو اجرا می کنم تصویر سبزه پس ضمینه بازی هست. کسی می تونه بگه از کجا می شه تنظیمات رو برگردوند به حالت اول
جواب منو کسی نمیده؟گفتم من الان ربیوتیشن 14 دارم تا چند باید برم....دیگه اینکه لایو این بازی به چه صورتیه؟
shahin جواب نداد اون روش play.exe
تازه اگه بری روش اون یکی ارور میاد....
من شنیدم یه کرک مخصوص می خواد واسه حل این مشکل....................![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)