چی میگه ؟!
رحمتی ، جاسم کرار ، حمودی ، تیموریان ... به زودی هم خسرو حیدری (اگه خدا بخواد) دیگه چیکار کنه ؟!![]()
چی میگه ؟!
رحمتی ، جاسم کرار ، حمودی ، تیموریان ... به زودی هم خسرو حیدری (اگه خدا بخواد) دیگه چیکار کنه ؟!![]()
زندي سهميه ليگ برتريه.جايه مبعلي هم خوب جواب ميده.اگه بگيريم كه طالبي جور نشه حتما ميگيريم عالي ميشه
شما مطمئني در مورد استقلال حرف ميزني؟
هوار رو رد كرد چون وليدعلي خيلي بهتر از اونه.بچه ها ويدئو بازيشو گذاشتن ميتوني نگاه كني
دفاع هم داريم فقط موضوع سره اينه كه همين 2-3 تا جوابه مبارزه تو 3 جناحو نميده(حذفي.ليگ.اسيا)چون احتماله مصدوميتشون هست.اونم بيكار نشستنو به زودي يه بازيكنه سرشناس برايه خط دفاع ميگيرن كه احتمالا پاونه
يه نگاهم به اين بنداز ببين چقدر از بقيه جلوتريم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي اين چرچیچ هم ميگن بازيكنه خوبيه و مظلومي تاييدشم كرده و احتمالا باهاش همين روزا ثبت كنيم
تويه بازيه ديروز هم يكي از گلارو زده
اينجارو ببينيد.ويكي پديا پاونو خريد بعديه حاجي معرفي كرده
![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 21-07-2011 at 09:52.
شما بازیای فصل پیشو دیدی؟
یه سری یول تو زمین بودن.
اگه این ولید علی بیاد جای هوار هم پر میشه. الان پرسپولیسی ها هم به یارگیری خوب استقلال اقرار کردن و فقط میگن شما سقفو رعایت نکردین. رحمتی کم کسیه؟
سایت گل دیروز ساعت2:30
مجيدي با فتحاللهزاده به توافق نرسيد
سايت گل- فرهاد مجيدي صبح امروز با حضور در دفتر علي فتحاللهزاده بر سر مسائل مالي با سرپرست باشگاه استقلال به مذاکره نشست اما بدون اينکه هيچ توافقي بين اين دو حاصل شود باشگاه را ترک کرد.
مجيدي امشب راهي دوبي خواهد شد و با توجه به اينکه فصل نقل و انتقالات روز شنبه به پايان خواهد رسيد رفتن او به منزله جدايي قطعي از استقلال خواهد بود. شنيده ميشود مسئولان باشگاه استقلال به شدت در تلاش براي راضي کردن فرهاد و به هم زدن سفر او به امارات هستند.
سایت گل دیروز ساعت 17:39
پاسخ فتحاللهزاده به خبرسایت گل: مجیدی یک سال قرارداد دارد و جایی نمیرود
من به فرهاد مجیدی علاقه ویژهای دارم و او خودش این مساله را بهتر از دیگران میداند
سایت گل – انتشار خبر عدم توافق فرهاد مجیدی با مدیرعامل باشگاه استقلال بازتاب زیادی در رسانهها داشت و سرپرست باشگاه استقلال در گفتوگوی با سایت رسمی باشگاه این خبر را تکذیب کرد.ه گزارش سایت گل این در حالی است که مجیدی در گفتوگو با سایت گل اشارهای به توافق با سرپرست باشگاه نکرده است. دقایقی پیش خبرنگار سایت گل با علی فتحاللهزاده به گفتوگو نشست. او که در آخرین روزهای نقل و انتقالات همچنان درگیر مسائل مالی استقلال است و کار را با اعتبار شخصی تا حد بسیار زیادی پیش برده است، با لحنی گلایهآمیز درباره این خبر میگوید:«آقای فرهاد مجیدی که از بازیکنان بزرگ استقلال هستند یک سال با ما قرارداد دارند و جایی نمیتوانند بروند.»
مجیدی که بهترین بازیکن استقلال در دو فصل گذشته بوده با ورود ستارههای جدید بعد از مدتی غیبت اجباری در تمرینات امروز به باشگاه رفته تا درباره توافق مالیاش به گفتوگو بنشیند. فتحاللهزاده میگوید:«من به فرهاد مجیدی علاقه ویژهای دارم و او خودش این مساله را بهتر از دیگران میداند. در ا ین سالها ما ممکن است با هم اختلاف نظر داشته باشیم اما همیشه در نهایت به تفاهم رسیدهایم الان هم غیر از این نیست و شما فرهاد مجیدی رااز فردا در تمرینات استقلال خواهید دید.»
این مدیر استقلالی تا به حال به تمام وعدهها عمل کرده و یکی از پرستارهترین تیمهای باشگاه را بسته است. خب، اینبار هم با وجود اخبار متناقضی که شنیدهایم به حرفهای سرپرست باشگاه استقلال اعتماد میکنیم. این چیزی است که کاروران استقلالی سایت گل هم میخواهند، چیزی که کاملا در کامنتهای ارسالی پای خبر قبلی قابل مشاهده بود.
استقلال با پایان بازی ایران – مالدیو زیر نظر کادرفنی تمرینات خود را دنبال خواهد کرد.
سایت گل دیروز ساعت 20:43
اختصاصی گل - توافق مجیدی با فتح الله زاده
فرهاد مجیدی از فردا در تمرین استقلال حضور خواهد یافت
سایت گل - فرهاد مجیدی ستاره استقلال در جلسه دو خود با علی فتح الله زاده با وی به توافق مالی رسید.
به گزارش گل کاپیتان استقلال دقایقی پیش از دفتر فتح الله زاده خارج شد و لبخند او نشان از پایان مخاصمه ای داشت که امروز ظهر ایجاد شده بود.با حضور مجیدی پازل استقلال کاملتر شد. او از فردا - همانطور که فتح الله زاده گفته بود - در تمرین آبی ها حاضر می شود. سایت گل فردا مصاحبه ای را با این بازیکن که محبوبترین چهره استقلال است ترتیب خواهد داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپ.ن: سایت گل در عرض 6 ساعت دو بار خودشو تکذیب کرد. مثه این که کلا لینک خبر اول رو هم حذف کرده. رو سیاهی موند به زغال.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من هیچ وقت نباید خبری رو که فقط سایت گل منتشر کرده جدی گرفت.
بعد از سالها و به یاد قدیم...
چطورید؟![]()
===
عزیززاده رسما به استقلال پیوست!!
هوار رو دادیم به اصفهان جاش یه فسیل از اصفهان گرفتیم![]()
با وضعیتی که پیش اومد خرید زندی لازم هست و امیدوارم از دست ندیمش.
الان تو ويكي پديا بودم اينو ديدم گفتم بذارمش خيلي چيزا روشن بشه
باشگاه فوتبال استقلال تهران یک باشگاه فوتبال ایرانی است که سال ۱۳۲۴ در شهر تهران، پایتخت ایران بنیانگذاری شدهاست. استقلال پیش از انقلاب ایران تاج نام داشت.[۳]
این باشگاه پرافتخارترين باشگاه فوتبال ايران است و هماکنون در لیگ برتر ایران بازی میکند و با دو قهرمانی در جام باشگاههای آسیا (۱۹۷۰ و ۹۱-۱۹۹۰) و دو نایب قهرمانی (۹۲-۱۹۹۱ و ۹۹-۱۹۹۸) و دو مقام سومی (۱۹۷۱ و ۲۰۰۲) پرافتخارترین باشگاه فوتبال ایران در رقابتهای آسیایی است.[۳][۷][۸] استقلال همچنین با هفت قهرمانی در بالاترین دسته فوتبال ایران (لیگ منطقهای یک بار، جام تخت جمشید یک بار، لیگ قدس یک بار، جام آزادگان ۲ بار و لیگ برتر ۲ بار) دومین تیم پرافتخار در لیگ ایران و با ۵ قهرمانی و ۳ نایب قهرمانی پرافتخارترین تیم در جام حذفی ایران است.
رقیب سنتی این باشگاه، پرسپولیس است. این دو باشگاه پرطرفدارترین و پرافتخارترین تیمهای فوتبال ایران و برگزارکنندهٔ شهرآورد تهران هستند.[۳] فدراسیون بینالمللی تاریخ و آمار فوتبال این باشگاه را پس از الهلال عربستان و یوکوهاما مارینوس ژاپن، سومین باشگاه برتر فوتبال آسیا در قرن بیستم اعلام کردهاست.[۹]. همچنین این فدراسیون، باشگاه فوتبال استقلال را با ۵۹۳ امیتاز در رتبه ۲۸۰ مین باشگاه جهان در طی ۱۰ سال گذشته قرار داد که بر این اساس بعد از باشگاه سپاهان که در رده ۲۳۷ جهان قرار دارد، تیم استقلال تهران دومین باشگاه فوتبال برتر ایرانی در طی ۱۰ سال اخیر می باشد.[۱۰].
ان شاالله امسال ما قهرمان ميشيمو سپاهان 4-5 ميشه تا ما بهترين تيمه 10 ساله اخير بشيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
نامه فتحاللهزاده به ساكت
باشگاه استقلال خواستار صدور رضايتنامه حيدري از سپاهان شد
به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» و به نقل از سايت باشگاه سپاهان، در بخشي از نامه فتح الله زاده به مديرعامل باشگاه سپاهان آمده است:
"پيرو اعلام آقاي خسرو حيدري در خصوص اجازه مذاكره با تيمهاي ليگ برتر، اين باشگاه با وي وارد مذاكره و توافق اوليه حاصل شده است.
خواهشمند است با توجه به اينكه حضرتعالي همواره در توسعه فوتبال كشور پيشقدم بودهايد و از آنجايي كه آقاي خسرو حيدري از بازيكنان موثر در تيم ملي است و ميخواهد با آرامش بيشتري انجام وظيفه كند، تقاضا دارم با توجه به پايان زمان نقل و انتقالات و در راستاي همكاريهاي في مابين و تحكيم روابط اين 2 باشگاه محبوب و تقويت روابط موجود اجازه فرمائيد براي ثبت قرارداد با آقاي خسرو حيدري اقدام شود.
پيشاپيش از مساعدت و همكاري جنابعالي كمال تشكر را دارم. "
چه با سیاست حاجی نامه رو نوشته .... بچه گول زده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی سپاهان کوتاه میاد؟
اگه نيان كه خودشونو زير سوال بردنو معلوم ميشه فقط ادعايه حرفه اي بودنو دارن.....چون بازيكن ميگه اصفهان بمونم زندگي شخصيم لطمه ميخوره ولي اقايون منافعه خودشون براشون مهمه......خسرو در اولين فرصت بهشون گفت نميمونم ولي انگار نه انگار.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)