تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 186 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بهترین خبری که خیلی دوس دارم بشنوم اینه که بکهام دوباره برگرده...میتونه جای اسکولز باشه.....ای خدااااا
    یعنی هیچ شانسی نیس؟؟

2. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دیوید بکام: نمی توانم در انگلیس برای تیمی به غیر از منچستریونایتد بازی کنم
    این هافبک سابق منچستریونایتد، در سال 2007 از رئال مادرید به لس آنجلس گلکسی پیوست و در این مدت، در دو مقطع شش ماه به طور قرضی برای میلان بازی کرد

سایت گل - دیوید بکام، ستاره ال ای گلکسی، اعلام کرد ممکن نیست دیگر در لیگ برتر انگلیس بازی کند.

این هافبک سابق منچستریونایتد، در سال 2007 از رئال مادرید به لس آنجلس گلکسی پیوست و در این مدت، در دو مقطع شش ماه به طور قرضی برای میلان بازی کرد.

او ژانویه گذشته نیز با تاتنهام تمرین کرد اما اکنون اعلام کرد که به لیگ برتر بازنخواهد گشت.

او در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" ما انگلیس را دوست داریم و دلمان برای آنجا تنگ شده است اما فکر نمی کنم که دیگر آنجا بازی کنم.

همه چیز خیلی سریع تغییر می کند و من در حال حاضر عضو ال ای گلکسی هستم. در پایان فصل وضعیت خودم را بررسی می کنم و باید ببینم که در آن زمان از نظر بدنی چه شرایطی دارم و ایا به اندازه ای خوب هستم که به بازی ادامه بدهم یا خیر."

در طول چند فصل گذشته شایعاتی در مورد علاقه مندی باشگاه هایی مانند بلکبرن و تاتنهام برای به خدمت گرفتن بکام منتشر شده اما او اعلام کرد بازی کردن در لیگ برتر برای تیمی غیر از منچستریونایتد برایش دشوار است.

" من همیشه گفته ام که منچستریونایتد تنها عشق من است و بازی کردن برای یک تیم دیگر برای من دشوار است."

بکام در دهه چهارم زندگی همچنان به بازی در تیم ملی انگلیس فکر می کند:" در 36 سالگی، همچنان دوست دارم برای سه شیرها بازی کنم. البته اینکه دعوت می شوم یا نه را نمی دانم."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن:

آنتونیو والنسیا و تمدید قرارداد با شیاطین سرخ تا سال 2015
    این ملی پوش اکوادوری در سال 2009 از ویگان به منچستریونایتد پیوست و در44 دیداری که تاکنون برای شیاطین سرخ انجام داده، شش بار موفق به گلزنی شده است

سایت گل - به گزارش سایت اختصاصی باشگاه منچستریونایتد، آنتونیو والنسیا، ستاره اکوادوری این باشگاه، قراردادش را برای 4 سال دیگر با این باشگاه تمدید کرد. به این ترتیب او تا ژوئن 2015 در الدترافورد خواهد ماند.

این ملی پوش اکوادوری در سال 2009 از ویگان به منچستریونایتد پیوست و در44 دیداری که تاکنون برای شیاطین سرخ انجام داده، شش بار موفق به گلزنی شده است.

سرالکس فرگوسن، سرمربی یونایتدها در این مورد گفت:" آنتونیو از زمان حضورش در تیم ما، تاثیر بسیار زیادی داشته؛ سرعت، ارسال ها و جابجایی های او برای ما اهمیت زیادی دارد.

او بازیکن آرامی است و ترجیح می دهد تنها کار خودش را انجام بدهد. او از شخصیت محکمی برخوردار است و پشت سر گذاشتن آن مصدومیت بد در فصل گذشته این را ثابت می کند."

والنسیا نیز با ابراز خوشحالی از تمدید قرارداد با منچستریونایتد گفت:" خوشحالم که در منچستریونایتد می مانم. از اولین روزی که به اینجا آمدم، از بودن در اینجا راضی هستم. امیدوارم به عنوان یک بازیکن همچنان به پیشرفتم ادامه بدهم.

به دنبال این هستم که به تیم کمک کنم تا جام های بیشتری به دست بیاورد."

لینک منبع خبر:
    کد:

4. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

به نظرم من هم سر الکس باید برگردونه بکهام رو
    حالا جدا از بحث فنی و کاراییش همینکه بتونه فوتبالشو با یونایتد تموم کنه خیلی خوبه !

6. 5 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کریک: انرژی و شور و اشتیاق در اطراف باشگاه موج میزند

مایکل کریک هافبک انگلیسی منچستر یونایتد می گوید: شور اشتیاق و انرژی در اطراف باشگاه موج میزند ما تیم جوانی داریم تا بتوانند فصل پیشرو را محکم و با اعتماد بنفس آغاز کنند. متوسط سنی بازیکنان تیم که در تابستان امسال تصمیم به بازنشستگی گرفتند بسیار کاهش یافته است و حالا تیم جوانی داریم.

پس از بازنشستگی بازیکنان بزرگی همچون فان در سار اسکولز و همچنین خروج اوون هارگریوز جان اوشی و وسلی براون ما فیل جوینر و دیوید دخیا را در اختیار گرفتیم تا سر الکس فرگوسن بازیکنان آینده داری را در باشگاه داشته باشد.

مطمئنا ما بازیکنان بزرگ و قدمی را از دست دادیم اما به جای آنها بازیکنان جوانی و آینده داری را بخدمت گرفتیم که این بسیار خوب است. مسلما ما باید به آینده نگاه کنیم امیدوارم که فصل آینده بتوانیم آنچه را که در فصل قبل به دست آورده ایم بهبود ببخشیم.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

8. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

حسین جان ، در مورد مصدومیت رافائل چیز خاصی پیدا نکردم . حالا یه جدی نبوده یا هنوز وضعیتش معلوم نشده .
    +
    اینکه بحث بکام شد ، چقدر دلم واسه بازی هاش تنگ شده ! یادش بخیر ! کاش یه روزی برگرده منچستر

10. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

باز هم اخبار ضد و نقیض که هنوز معلوم نیست سرنوشت این انتقال چی میشه :

دیلی میرر امروز از جریان انتقال اسنایدر پرده برداشت و مدعی شد که پیشنهاد 30 میلیون پوندی یونایتد مورد پذیرش واقع شده است .

اما همچنان موضوع حقوق هفتگی این بازیکن مشکل اصلی بر سر این ترانسفر به حساب می آید .

از طرفی پاریسن ژرمن نیز با پیشنهادی 18 میلیون پوندی خواستار به خدمت گرفتن دیمیتار برباتوف شده است .

کانون هواداران یونایتد در ایران به نقل از یورواسپرت - ترانسفر

کد:

12. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اسکولز اسنایدر را تحسین کرد

پل اسکولز خرید ستاره هلندی را موثر و درخشان خواند او همچنین از بازیکنان آکادمی باشگاه بسیار راضی است.

پل اسکولز هم اکنون یکی از پرسنل مربیگری در الترافورد است. او همچنین از اینکه باشگاه بخواهد یک چهره ی جدید دیگری را هم به الترافورد بیاورد صحبت کرد.

سر الکس فرگوسن بر این باور است که باشگاه بازیکنانی را برای پر کردن جای خالی اسکولز در اختیار دارد اما مدیر اجرایی منچستر یونایتد دیوید گیل در صحبت هایی اعلام کرده که یونایتد می خواهد برای خرید یک بازیکن دیگر نیز تلاش کند که احتمال میرود دیوید گیل برای امضای قرار داد با اسنایدر دست به کار شود.

اسکولز هم در مصاحبه با شبکه ی اختصاصی MUTV گفت: اسنایدر یک بازیکن بزرگ است او برای اینتر میلان و هلند در این سال ها بسیار درخشان و موثر کار کرده. مطمئن هستم که بسیار از باشگاه ها علاقه مند هستند تا چنین بازیکنی را در اختیار داشته باشند. اما وی به این نکته هم اشاره کرد که هافبک های جوان باشگاه هم بسیار خوب هستند تام کلوری Paul Pogba و Ryan Tunnicliffe استعداد های جوان باشگاه هستند که میتوانند بسیار به ما کمک کنند.

وی ادامه داد: ما باید بسیاری از استعداد های جوان تیم را در اختیار داشته باشیم تام کلوری که به طور قرضی در ویگان بود و Paul Pogba که او هم یک هافبک خوب است که در تیم جوانان نیز حضور دارد. Ryan Tunnicliffe بسیار فصل پیش را درخشان کار کرده است وقتی من بازی او را مشاهده میکردم بسیار در میانه ی زمین با شور و حرارت بالایی کار میکرد.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

14. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

هشدار فرگی به ویدیچ و ریو جونز می تواند موقعیت شما در خطر قرار دهد!

سر الکس فرگوسن به ریو فردیناند و ویدیچ هشدار داده است که باید برای بودن در ترکیب با فیل جونز نیز رقابت کنند.این بازیکن که تابستان امسال با مبلغ 16 میلیونی به یونایتد پیوست به نظر می آید که در آینده با کریس اسمالینگ زوج وسط خط دفاع یونایتد را تشکیل دهند.

اما سر الکس فرگوسن بر این باور است کاپیتان تیم ملی زیر 21 ساله های انگلیس به سرعت رو به پیشرفت است و می تواند خیلی زود خودش را در ترکیب اصلی جای دهد.

فرگی در این باره گفت: شما فکر میکنید که او در بازی ها در ترکیب جای ندارد اما توانایی و استعداد او به راحتی این را نشان میدهد که او میتواند در بازی ها حضور داشته باشد شکی وجود ندارد که او آینده ی درخشانی را پیشرو دارد.

فرگی افزود : این بازیکن زمانی شناخته شد که او در تیم جوانان بلکبرن بازی میکرد چند سال پیش زمانی که ما آنها را توانستیم سه بر صفر شکست دهیم.

او بسیار بازیکن با استعداد و قوی نشان داد و مطمئنا رفته رفته او پیشرفت چشمگیری در باشگاه خواهد داشت.

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

16. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پارک جی سونگ در آستانه تمدید قرارداد با یونایتد
    ستاره کره ای منچستریونایتد در آستانه تمدید قراردادش با این باشگاه قرار دارد

سایت گل - پدر پارک جی سونگ هافبک کره ای باشگاه منچستریونایتد اعلام کرد پسرش در آستانه تمدید قرارداد با این باشگاه است.

پارک هیونگ جونگ پدر پارک در گفتگو با روزنامه کره ای تایمز گفت:" به نظرم دو طرف به توافق رسیده اند در آگوست و قبل از شروع لیگ برتر قرارداد جددی امضا خواهند کرد."

"قرارداد جدید پارک دو ساله خواهد بود."

به نوشته مجله فرانس فوتبال قرارداد جدید پارک دستمزد سالیانه 5 میلیون یورو دارد که او را به یکی از پر درآمد ترین بازیکنان باشگاه تبدیل کرده است.

لینک منبع خبر:
    کد:

18. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

بهترین خبری که منتظرم بشنوم برگشت دوباره بکام هست.....

20. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •