كيت سرورها كارشون وارد كردن لباس درست تيمها ... ورزشگاههاي مختلف و ... به بازي ميباشد
نخير هنوز همچين پچي واسه اين ورژن ساخته نشده
كيت سرورها كارشون وارد كردن لباس درست تيمها ... ورزشگاههاي مختلف و ... به بازي ميباشد
نخير هنوز همچين پچي واسه اين ورژن ساخته نشده
عزيزم اينو ميدونم كه اگه ميخوام دمو رو ببينم بايد هيچ دكمه اي رو نزنم و اون فايلرو هم قبلا ديدم وبه mpgهم تبديلش كردم و نگاهش كردم ولي توي اول بازي من اصلا اين دمو نمياد
آقا یکی بگه این بازی تیمهای مخفی هم داره که بارفتن کاپی یا لیگی یا ریختن پچی آزاد بشه!!!!!!
مرسی!!!!!!!!
تیمهای مخفی همون چندتا تیم کلاسیک یعنی قدیمی تر اینگیلیس آلمان ایتالیا فرانسه برزیل آرژانتین و هلند هستن که شما باید اونقدر pes جمع کنی و در قسمت option\pes shop بتونی اونهارو آزاد کنی کلی هم بازیکن قدیمی میتونی آزاد کنی که اونهم تو همونجاست
یا میتونی از option file های استفاده کنی که مقدار pes شما رو 9999999 کرده و شما میتونی همه چیز رو تو اون قسکت بخری
امین جان پچ جام باشگاهای اروپا برای pes6 خیلی وقته اومده که تو سایت سوکر اکسسز هست
سلام
پچ WC2006 منظور ايشون بود فكر كنم ...
دوستان من چند روز پيش دود Pro Evolution Soccer 6 Expert Guide رو دانلود کردم يکی از فيلم های حرکاته مخفی رو آپلود کردم با هجم 60 mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pass: iran
Last edited by Gagsta; 03-01-2007 at 03:15.
ممنون دوست عزیز متوجه شدم.
آقا سايت ما باز شد.بيايين عضو شين تا بفهمين اين تاپيكتون خيلي مبتديه.
درضمن پچ ليگ برتر آقاي ياشار رازپوش كه مجوز از فدراسيون داره اومده فقط دست منه چون خودش واسم آپ كرد ومنوز تو سايت نرفته بگيريد حال كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)