من که همشو 20 میشم ولی یکیشو 20.5 میشم
خیلی ناراحتم که 0.5 نمره غلط نوشتم باید 21 میشدم
معدلم هم 20.2 میشه
من که همشو 20 میشم ولی یکیشو 20.5 میشم
خیلی ناراحتم که 0.5 نمره غلط نوشتم باید 21 میشدم
معدلم هم 20.2 میشه
هی میگن اینا سواد ندارن ما باور نمیکنیم!
اخه مگه با یک مرغ تسبیح گوی سخن منظوم تبدیل به شعر میشه ؟
محتوای مخفی: توضیح شعر منظوم :
حالا طرف زیر مرغ تسبیح گوی خط میکشه میگه دارای آرایه ادبی پس شعر منظومه !!! بدون اینکه به متن بالا توجه کنه
در ضمن مرغ تسبیح گوی یک واقعیت که خواسته نشون بده چون پرندگان هم خدا رو تسبیح میگن !
مثال برای شعر منظوم : دیشب به سیل اشک ره خواب می زدم نقشی به یاد روی تو بر آب می زدم
دقیقا! حرف دل منو زدی!
اا
یادت بود؟
اوکی چشم قول دادم میگم
دیری دیرییییییییییین
فرزانگان
فک نکنینا اینجا همه مث منن درس نمیخونن
نه
فقط من اینجوریم
بقیه عینه چی میخونن! مراقب باشین![]()
با سلام خدمت شما می خواستم بپرسم که سال دیگه یعنی کنکور 91 آیا کتاب ها تغییر می کنند مخصوصا فکر کنم ریاضیات رشته ریاضی و فیزیک تغییر می کند آیا سخت تر می شود یا راحت تر
با تشکر از شما
بچه ها می دونم این موضوع به تاپیک ربطی نداره ولی اینو بخونین یه زره تاسف بخورید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتازه از امروز اسم تاپیک باید عوض شه.سال سومی ها بیان تو ( امتحان نهایی ) ==>سال چهارمی ها بیان تو ( امتحان نهایی )
با آرزوی موفقیت همه ی شما
Last edited by aref_m; 14-06-2011 at 07:34.
تشخیصش به خاطر اینه میگه مرغ حرف میزنه. ربطی به تسبیح و مهر و جانماز نداره
حالا طرف زیر مرغ تسبیح گوی خط میکشه میگه دارای آرایه ادبی پس شعر منظومه !!! بدون اینکه به متن بالا توجه کنه
در ضمن مرغ تسبیح گوی یک واقعیت که خواسته نشون بده چون پرندگان هم خدا رو تسبیح میگن !چون تسبیح مفعوله. همین که مرغ یه چیزی میگه تشخیصه. چون این شعر قطعه است شما قافیه اش رو نمی بینی. من هنوزم نمی فهمم مشکل با این سوال چیه؟
حسابان و ریاضی 2 و دیفرانسیل(که هنوز نیومده) تغییر کردن. ریاضی 2 آسون تر شده. حسابان یه بخشایی حذف شده که احتمالاَ میرن تو دیفرانسیل و یه بخشایی جدید اضافه شده که خیلی از نظر سختی تغییر نکرده. ولی حسابان حد و پیوستگی اش خـــیلی فرق کرده و شما احتمالاَ قاطی می کنی چون یه حدهایی که تو کتاب قبلی وجود نداشت تو این کتاب وجود دارن.
مگه هربیتی یه آرایه داشت میشه گفت شعره ؟
مثلا این بیت شعره یا سخن منظوم :
1- شفیع مطاع نبی کریم قسیم جسیم نسیم وسیم
دیدگاه شما : اه !! این بیت جناس داره ........ شعر منظومه!!
دیدگاه من : شاعر منظورشو بی پرده گفته پس سخن منظومه
جناس فرق می کنه چون همه قافیه ها جناس هم هستن.دیدگاه شما : اه !! این بیت جناس داره ........ شعر منظومه!!![]()
این تعریف 2011 از شعره؟دیدگاه من : شاعر منظورشو بی پرده گفته پس سخن منظومه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)