تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 167 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام
    آقا این در سه تا تایپک دیگه گفتیم کسی نبوده کمک کنه یک در مورد خرید از سایت های که میگن از بانه هستند که قیمتاشون پایین از تهران است آیا مورد اطمینان هستند و دوستان کسی گرفته لطفا راهنمایی کنید
    دوم من مدل UA46ES8880 را می خوام بگیرم که در سایتها مورد نظر گفتند UE46ES8000 می باشد و اینو هم می دونم که مونتاژ اروپاست میخواستم بدونم برای وصل شدن به اینترنت مشکل ندارند و برا up کردن و موارد دیگر مشکل نداریم و کلاً چه مشکلهایی می تونن داشته باشند حالا هرچی به نظرتون می رسه کمک فرمایید و محاسنشو بفرمایید
    سوم در بعضی از تایپیکها دوستان گفتند آمپ ولی توضیح ندادند میخاستم بدونم چه هستو یک توضیحی در رابطه -- اگر اشتباه نگفته باشم باز دوستان راهنمایی بفرمایند
    باز از اینکه وقت می گذارید سپاسگزارم

سلام
    بله مشکلی نداره میتونید از بانه تهیه کنید فقط اول قیمت تهران و بگیرید از سایت سامسونگ سنتر هم میتونید کمک بگیرید اگر تفاوتش با بانه مثل banemarket.com یا banelcd.com زیاد بود بگیرید مشکلی نیست گارانتی فقط نداره با اینترنت هم اونهاییکه از بانه میگیرید 100% بجز پیلترینگ ها مشکلی نداره مال سام سرویس ممکنه کرم ریخته باشند که با تغییر در منوی مخفی درست میشه مشکلی نیست .

2. این کاربر از hosseinadib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

9

سلام.لطفا بهترین تنظیمات 47lw4500رو واسم بگید.هر چهقدر دستکاریش می کنم تصویرش به صورت ایده آل نمیشه.منظورم همون کالیبره کردنه.من تازه این تی وی رو گرفتم لطفا بگید که باید چی کار کنم.؟؟!!!؟؟؟

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

سلام . دوستان یه تی وی LCD LG داریم میخوام یه فیلم فول اچ دی پخش کنم با USB که فرمتش mkv هست ولی میگه فایل نامعتبر است ! چاره است برای قابل پخش کردن فایل ؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان حقیقتش میخوام یه تلویزیون 3بعدی بگیرم 46 اینچ خواستم ببینم بهترین هایی که تو بازار هست کدوم هاست که با توجه به بوجم یکی رو انتخاب کنم تا 4800 میتونم هزینه کنم ممنون
    بهت پیشنهاد میکنم حتما" مدل le8300x sharp رو از نزدیک ببینی . یکی از بهترین سه بعدی های بازاره . ژاپنی هست و کیفیت تصویر خوبی داره . اگه از نزدیک کیفیت تصویرش رو ببینی متوجه واقعی بودن رنگهاش میشی و این رنگهای طبیعی به خاطر وجود تکنولوژی کواترون در این تلویزیون هست . از طرفی یکی از ویژگیهای خوب این مدل قابلیت پخش انواع فرمتها با usb هست . قیمتش حدود 3250 تومن هست .

مشخصات کلی این مدل :

مجهز به پانل LED ژاپني

داراي تيونر ديجيتال داخلي ----T

پانل چهار رنگ RGB+Y (كواترون)

Full HD 1920 x 1080

نسل دهم پانل با تكنولوژي UV2A

مگا كنتراست

قابليت پخش فرمت Divx به صورت HD

طراحي بسيار باريك و زيبا

توان مصرفي فوق العاده پايين

داراي عملكرد ECO جهت صرفه جويي در مصرف برق

كنترل هوشمند خاموش شدن دستگاه در هنگام عدم دريافت سيگنال

تبديل تصاوير 2 بعدي به 3 بعدي

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPEG,MP

قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3

قابليت پخش تصوير با فرمت : mp4, mkv, avi, mpg, mpeg, ps, ASF, MOV, WMV

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من یک تلویزیون سامسونگ سری E دارم که اسمارت می باشد و دارای گیرنده دیجیتال وقتی دکمه تله تکست را می زنم ( روی همه شبکه ها امتحان کردم ) می نویسد پشتیبانی نمی شود آیا هنوز تله تکست برای گیرنده های دیجیتال ایران ساخنه نشده

بعد یک سوال دیگه ای داشتم اینه که چطوری می تونم از برنامه هایی که شیلتر هستند در تلویزیون استفاده کنم ( نظیر youtube و ... )
    Last edited by mostafa_rsx; 06-10-2012 at 11:01.

داره خودمونی میشه ali_ir_bsd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز .

من پاناسونیک مدل : TH-L32E3R رو خریدم نمی دونم ال ای دی هستش یا ال سی دی . ؟ ( اطلاعاتی در اینترنت نتونستم پیدا کنم )

مشکلی که هست این USB وقتی فیلم رو فلش می زارم یه بار می بینی ام کی وی رو می خونه یه بار نمی خونه دایویکس معمول و متداول را اصلا تا الان نخونده یه بار با انتی فی اس مشکل داره یه بار نداره دقیقا تلفزیون پاناسونیک دوستم نیز همین طور هستش .

این مشکل رو چطوری می شه حل کرد ؟ اصلا قابل حل هست . ؟

امیدوارم دوستان عزیز یاری فرمایند این مشکل حل بشه ممنون همگی عزیزان .

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

9

سلام.لطفا بهترین تنظیمات 47lw4500رو واسم بگید.هر چه قدر دستکاریش می کنم تصویرش به صورت ایده آل نمیشه.منظورم همون کالیبره کردنه.من تازه این تی وی رو گرفتم لطفا بگید که باید چی کار کنم.؟؟!!!؟؟؟
    یکی به منم کمک کنه.مردم ازبس تلویزیونو دستکاری کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    حوالی خلیج پارس

پيش فرض

...
    بعد یک سوال دیگه ای داشتم اینه که چطوری می تونم از برنامه هایی که شیلتر هستند در تلویزیون استفاده کنم ( نظیر youtube و ... )
    به دو روش امکان پذیره
    روش اول:ست کردن وی پی ان در مودم /روتر (بهترین راه ولی بیشتر مودم ها همچین قابلیتی ندارند)
    روش دوم : فعال کردن وی پی ان روی کامپیوتر ، شیر کردن اینترنت در کامپیوتر و تنظیم پارامترهای شبکه TV (یا هرگیرنده ای) بر اساس ای پی کامپیوتر
    Gateway_TV=IP_PC
    DNS_TV=IP_PC
    در این روش باید کامپیوتر همزمان با TV روشن باشه و TV، اینترنت را از طریق کامپیوتر میگیره نه مودم (باشیر کردن اینترنت، ای پی کامپیوتر به صورت اتوماتیک 192.168.0.1 میشود که بهتره پس از فعال کردن شیرینگ اینترنت دوباره ای پی کامپیوتر را بصورت دستی مثل قبل تنظیم کنید مثلا 192.168.1.2 )

Last edited by wsxwsx; 28-10-2012 at 14:06.

10. 2 کاربر از wsxwsx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بعضی فیلمای سه بعدی هستن که نه ساید بای سایدن و نه بالا و پایین. یعنی مثل اینکه دو تا تصویر از اول خودشون روی همن. اینجور فیلما رو چطوری میشه با تلویزیون le8300 شارپ تماشا کرد، یعنی چطوری عینک رو فعال کنیم؟

داره خودمونی میشه matador5550's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان گرامی و اساتید محترم خواهشا یکی از دوستان که خوب سر در میاره منو راهنمایی بکنه که تو این وضعه بد اقتصادی یه TV خوب انتخاب بکنم.
    اولش اینو بگم که من برج 11 میلادی سال قبل یدونه LED Samsung 46 اینچ سری 5 مدل 5000 از دوبی خریدم (خودم قشم هستم) به قیمت 1300000 تومن ، همون اوایل احساس میکردم که یخورده کیفیتش کمه هم تصویر و هم صدا که وقتی با Hdmi به PC وصل میکردم تقریبا 10 ثانیه یکبار یه صدای بد مثل (خررر) میکرد خلاصه گذشت تا حدودا 1 ماه و نیم پیش که داشتم یه برنامه ای رو تماشا میکردم یهویی همه صفحه به جز حدودا 10 درصد پایینش به صورت افقی خط های سفید افتاد منم خیال کردم اشکال از کاناله که با تعویض کانال و خاموش و روشن کردن فهمیدم که نه گاومون زاییده، بردمش تعمیرگاه گفتش قطعاتشو نداریم بفرست دوبی ،جالب اینجا که پشت TV زده بود Made in MALAYSIA ولی تا قابشو در آوردیم دیدم نه باب زده Made in CHINA ، بازم خلاصه فرستادم دوبی چون رو کارتونش زده بود برا کشورای خلیجی عرب زبان 1 سال گارانتی داره ولی بدبختانه هم فاکتورشو گم کردم هم اینکه فهمیدن آوردم ایران ، که دیگه بیخیالش شدم و میخوام همون دوبی ببرم تعمیرگاه که اگه درست شد بفروشمش، دیگه از مارک سامسونگ بدم میاد میخوام یخورده بیشتر پول بدم ولی Sony بخرم برای همین امروز زنگ زدم دوبی ، از یه فروشگاه که من همیشه خرید میکنم این دو مدلی که پایین مینویسمو داشت ببینین کدوم بهتره؟ من نظرم رو اولی هستش در ضمن میخوام حتما 46 اینچ باشه و قیمتشم از 2500000 تومن بیشتر نباشه.
    اولی :
    46 inch EX650 Series BRAVIA Full HD with Edge LED

KDL-46EX650

اینم لینکش :
    ولی تو یه سایتی خوندم مدلهایی که Edge LED هستند در مقایسه با بقیه مدلها ضعیفتر هستند و بیشتر داغ میکنند چون LED هاشون به صورت عمودی و در دو طرف به کار رفته نمیدونم چیکار کنم شما میگین حقیقت داره؟
    دومی :
    32 inch CX350 Series BRAVIA LCD TV
    (البته اینو تو سایتش زده LCD 32 اینچ در حالی که طرف بهم گفتش LED 46 اینچ)
    KLV-32CX350

اینم لینکش :
    اینو تو سایتش 46 ندیدم ولی تو فروشگاه داشتش ولی فکر کنم قدیمیتر باشه.
    در ضمن اولی رو گفتش SMART هست و قیمتشم 3250 درهم
    دومی هم SMART نیست 3000 درهم
    من فقط به خاطر Edge LED تو شک افتادم خواهشا اینبارو یه کمک اساسی بهم بکنین چون نیست اینجا (قشم) اکثر مواقع هوا گرمه بعدشم اگر این قابلیت Edge LED باعث گرم شدن بیشترش بشه که دیگه هیچی.
    خلاصه ممنونتون میشم برای راهنماییتون و خواهشا هر کسی نظر متفاوتی نزاره که بیشتر گیج بشم ممنونم دوستان گلم.
    Last edited by matador5550; 02-11-2012 at 05:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •