يه سوال ديگه در مرود اين گوشي
جي پي اس اين گوشي چجوري كار ميكنه ؟؟
تا اينترنتي نباشه كار نميكنه ؟؟
واسه من بدون اينترنتي كار نميكنه ..
يه سوال ديگه در مرود اين گوشي
جي پي اس اين گوشي چجوري كار ميكنه ؟؟
تا اينترنتي نباشه كار نميكنه ؟؟
واسه من بدون اينترنتي كار نميكنه ..
باعرض سلام به شما دوستان عزيز من اين انتي ويروس رو داشتم وخيلي هم عاليه ولي يه مشكلي كه داشت اين بود كه آپديت نمي شد بعد macafee wave secure رو ريختم كه اصلا معلوم نبود چي كار مي كنه الان هم NetQIN رودارم كه باز آپديت نمي شه![]()
پسور فایل آپدیت:پسورد فایل اولی چیه ؟
شرمنده یادم رفته بود، ویرایش کردم پست رو...androidadvices.com
میگم، من که راه حلی پیدا نکردم، هر جا گشتم میگن باید فیرمور مخصوصش رو نصب کنی، یعنی فیرمور خاورمیانه مثلا!يعني الان با همين ورژني كه داره هم نميتونم فارسيش كنم ؟؟ هيچ راهي نداره ؟
دیروز برنامه تقویم رو خریدم
وقتی گزینه " برنامه روزانه" رو کلیک میکنی برنامه هنگ میکنه و بسته میشه
بعضی از قسمتهاش کلمات فارسی رو قطعه قطعه و برعکس نشون میده
تعطیلات فقط تا آخر سال 90 ثبت شده و هیچ توضیحی واسه تعطیلات داده نشده
و جای خالی یه ویجیت واسه این برنامه احساس میشه
با توجه به اینکه این برنامه پولیه انتظار داشتم خیلی بهتر از اینها نوشته شده باشه !!!!!
من هم خریدم. چون زبان گوشیم انگلیسی هست، زبان تقویم هم انگلیسی شده. توی زبان انگلیسی دو تا مشکل اولی شما نیست. الان زبان را فارسی کردم و روی "برنامه روزانه" کلیک کردم. حق با شما بود. برنامه هنگ کرد و بسته شد. ولی توی زبان انگلیسی وقتی روی گزینه "agenda" که همین برنامه روزانه است، مشکلی پیش نمی آد.
یه مشکل دیگه هم اینه وقتی توی تقویم خود گوگل، میخوایم یه رویداد جدید بوجود بیاوریم یه گزینه هم هست به نام repeat ( مثلا میگه تکرار روزانه، هفتگی، ماهانه، سالانه)، ولی متاسفانه توی تقویم فارسی تل این گزینه نیست.
دوستان امروز رفتم پاساژ علائدین .
هیچ جا بدون گارانتی نداشت
با گارانتی 255000 بود.
کسی تو تهران جایی بله بدون گارانتی داشته باشه الان.
در ضمن تو پاساژ این گوشی galaxy fit رو گذاشته بودن برای کار کردن.
ال سی دیش افتضاح بود
عین اسباب بازی بود خداییش.
عین فیل و فنجون بود نسبت به x8
gio که احیانا این جوری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
اين فيرمور رو هيچ جا نميشه پيدا كرد ؟
زنگ زدم نمايندگي گفت حتما بايد بياري درستش ميكنيم 7 تومن
زورم مياد حالا كه بلدم ببرم پيششون گير يه فايلم
نامردا نميدن ...
خوب دیگه کار گارانتی همینه دیگه باید یه سودی ببره دیگه!
من اگه چیزی پیدا کردم حتما میزارم....
بچه ها يه سوال شما اگه ميخواستيد مموريتون رو فرمت كنيد از كامپيوتر ميكرديد يا از موبايل؟ شما فكر مي كنيد اين كار تو بالا بردن سرعت گوشي موثر باشه؟؟؟؟؟
با سلام
کسی از دوستان تاریخ عرضه فریم ور جدید 2.3.3 برای خاورمیانه را میدونه ذکر کنه؟ بعضی از برنامه موقع نصب خطا میدهد دلیلش چیست؟ و قادر به نصب نیستم مثل بازی nfs یا کسپر اسکای ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)