تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 314 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جریان چیه ؟ من تو این مدت خیلی ها رو دیدم که گیر دادن به این موضوع که رم این لپ تاپ ها تا 16 ساپورت میکنه یا نه؟ بعضی ها که اصلا ساپورت 8 گیگ رو ایراد دونستن. البته نظر لطفشونه.
    ساپورت 16 گیگ رم معیار مناسبی برای انتخاب و امتیاز دهی به لپ تاپ نیست.
    قبل از هر چیز باید بدونیم که وظیفه رم واقعا چی هست؟ به طور ساده بگم. نرم افزار مجموعه ای از داده ها هستند که روی دیسک یا هارد ذخیره شده اند. این داده ها از روی دیسک میرن توی cpu تا پردازش بشن. حالا... سرعت دسترسی به داده های ذخیره شده روی هارد دیسک بسیار کند هست پس نرم افزار ها داده هایی رو که در زمان کار زیاد باهاشون سر و کار دارن و قرار هست که بارها به اونا مراجعه بشه رو یک بار از روی هارد میخونن و روی رم ذخیره میکنن که رم سرعت دسترسیش از هارد خیلی بالاتر هست. به این ترتیب طی کار با نرم افزار نیاز به عمل I/O با هارد به حداقل میرسه. حجم داده هایی که در صف پردازش قرار میگیرند باید متناسب با توانایی cpu در پردازش مقدار داده در واحد زمان(از نظر بزرگی و پیچیدگی) باشد نه بزرگتر از آن. در نتیجه ظرفی که قرار است این صف منتظر پردازش داده ها را در خود قرار بده هم لازم است که به اندازه و بزرگیه این داده ها باشه و فضای بیشتر عملا بلا استفاده است . این ظرف همان رم هست. پس مقدار رم و بزرگیه داده ها و نیاز نرم افزار به رم متناسب با توانایی cpu رشد میکند. در حال حاضر توانایی cpu ها متناسب با همین 8 گیگ هست به خصوص لپ تاپ که نه cpu شش هسته داره نه لپ تاپ های موجود در بازار قابلیت ارتقا به شش هسته را دارند. مطمئن باشید زمانی برسه که نرم افزار های موجود در بازار از 16 گیگ فضای رم استفاده کنند اون زمان cpu شما قادر به پردازش نیست و عمر لپ تاپ شما به پایان رسیده و تو همین وب لاگ ها دارین آمار یک لپ تاپ جدید میگیرد.
    موفق باشید.

2. 2 کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه چند روزی باطریم رو فرم نیست

cpu رو کمی زیر نظر بگیر ببین زیاد درگیر یا نه. تو یک مدت زمان مثلا 5 دقیقه ای که نرم افزاری بالا نیست ببین cpu usage چقدره. شاید ویروس گرفتی و usage رو برده بالا و باطری میخوره.

4. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

ببخشید یعنی قوی ترین کارت گرافیک حاضر gtx590 از 580و570و480و470 ضعیفتر هست؟؟؟

بله ولي اين دليل نميشه كه هرچي شماره ها بيشتر بشن كارايي هم بالاتر بره.... شما وقتي بخواين 6770 رو با 5870 مقايسه كنيد تو نگاه اول راي به 6770 ميديد ولي واقعا 5870 خيلي قويتره... من هم مدتها پيش همين اشتباه رو ميكردم و با خودم ميگفتم كه هر چي شماره بالاتر بره بهتره... ولي اصلا به اين موضوع ربطي نداره مخصوصا واسه كارتهاي گرافيكي ATI.... من اون رنكينگ رو از اين سايت نقل قول كردم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين سايت خيلي معتبري هستش در حد نوت بوك چك ولي به نظرم بازهم بهتر از اونه چون عملكرد واقعي كاربرا رو با نرم افزار خودش كه كاربرا با اون نرم افزار قابليت سيستم خودشون رو اپلود ميكنن و بعد هم نتيجه گيري ميكنه كه كدوم سيستم بهتر جواب ميده....توئ تئوري معمولا ورژنهاي بالاتر بايد قوي باشن اما تو عمل و كارايي هميشه اينطوري نيست

6. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

یه چند روزی باطریم رو فرم نیست

دوستمون Persian_1984 هم به نكته خوبي اشاره كردن اما اگه يه بار تا 7% باتريتونو برسونيد و بعد از 7% به شارژ بزنيد تا 100% فول بشه ايشالا مشكل wear level هم حل ميشه

8. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقااین کدفعالسازیOffice2010که رولپ تاپ نصبه چیه؟لطفاراهنماییم کنید.....

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه هایی که ویندوز عوض کردن پارتیشن بندی کردن ریکاور کردن و ... لطفا جواب سئوال منو بدید و واقعا لنگم باید زودتر ویندوز عوض کنم و پارتیشن ها رو مشخص کنم.

یک مسئله دیگه هم هست. این office به چه صورته. فایل های نصبیش موجود نیست؟ من چیزی واسه office و norton پیدا نکردم.
    بچه ها من دیسک های ریکاور رو گرفتم فقط توی پست های قبلی یادم میاد یکی گفته بود که پارتیشن ریکاور رو نباید پاک کرد. من الان قصد پارتیشن بندی و نصب ویندوز ultimate دارم و میخوام پاریشن بندی رو همون زمان نصب یعنی وقتی که با dvd ویندوز بوت شد سیستم انجام بدم. حالا باید این پارتیشن 14 گیگابایتی رو حفظ کنم یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

cpu رو کمی زیر نظر بگیر ببین زیاد درگیر یا نه. تو یک مدت زمان مثلا 5 دقیقه ای که نرم افزاری بالا نیست ببین cpu usage چقدره. شاید ویروس گرفتی و usage رو برده بالا و باطری میخوره.

نگو تو رو خدا یه ریستارت کردم متغیر از ۰ تا ۳۰

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

دوستمون Persian_1984 هم به نكته خوبي اشاره كردن اما اگه يه بار تا 7% باتريتونو برسونيد و بعد از 7% به شارژ بزنيد تا 100% فول بشه ايشالا مشكل wear level هم حل ميشه
    اتفاقا این دفعه از ۹% شروع کردم معمولاً من اینکارو می‌کنم چون از استاد شیمی‌ شنیدم که واسه عمر باطری خوبه
    راستی‌ قضیه wear level چی‌؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

wear level رو ميشه گفت سطح پوشانندهاي كه نميذاره باتريتون به خوبي انرژي الكتريسته رو جذب كنه يه جورايي مثل مانع ميمونه كه به مرور زمان هر چقدر درصد استفاده از باتري بيشتر باشه به همون اندازهقدرت شارژ باتري هم كمتر ميشه من مشخصات باتريتونو ديدم به 0% مشكوكم حالا اگه براي شما 0 هستش از دوحالت خارج نيست:
    يا باتريتون خيلي عاليه كه پرت انرژي نداريد يا اينكه واقعا مشكلي واسش پيش اومده چون خودم هر چي باتري رو ديدم بالاي 2% بوده من خودم باتريم 2.5% هستش ولي حالا تا 7% شارژ باتريتونو برسونيد بعدش به برق وصل كنيد تا شارژ كامل بشه هر چي اين كار رو انجام بديد و تو شارژاي پايين به برق باتريتونو بزنيد عمر باتريتون بيشتر ميشه چون وقتي خالي هستش شارژ راحتتر انجام ميشه
    اينم آدرس يه فروم كه ور لول لپتاپش39.1% هستش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن يادم رفت بهت تبريك بگم قهرماني BARCELONA مبارك چه عكس قشنگي واسه امضات گذاشتي
    Last edited by .princess; 30-05-2011 at 15:17.

14. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

راستي يه سر برو تو تسك منيجر تو تب پراسس برو روي CPU يا RAM كليك كن ببين كدوم برنامه رم يا سي پي يو از همه بيشتر ميبره

16. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •