تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 59 از 76 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Eric Abidal will be the big surprise of the call for Guardiola for tomorrow match between Barcelona against Real Madrid in the Nou Camp.

The French defender was dressed in short and trained this afternoon with the rest of the group for the first time after the intervention that was submitted on 17 March in that was removed a tumor of the liver.

اینم بهترین خبر برای طرفداران بارسا و بهترین هدیه به علیرضا خان گل

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

Eric Abidal will be the big surprise of the call for Guardiola for tomorrow match between Barcelona against Real Madrid in the Nou Camp.

The French defender was dressed in short and trained this afternoon with the rest of the group for the first time after the intervention that was submitted on 17 March in that was removed a tumor of the liver.

یعنی درسته؟؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظرتون اگر هیدینک کبیر سرمربی رئال بشه ، رئال هیدینک چیزی فراتر از برگشت لالیگا و فینال دل ری جلوی بارسا نشون خواهد داد ؟
    وقتی یک بازیکن با این نمایش می‌شه سوپر استار رئال می‌شه از نمایش رئال تعریف کرد؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هیدینک تو رئال فوتبال زیبایی ارائه داد با اینکه خوب نتیجه نگرفت ولی‌ سالهای بعد ثمره‌شو دید، با هلند بازیهای زیبای ارائه داد ، بعدش کرّه جنوبی رو جوری متحول کرد که حرفی‌ باقی‌ نمیذاره، چلسی که نمایش این تیم واقعاً زیبا بود، روسیه رو متحول کرد و همه اینا با فوتبال جذاب و زیبا همون بازی چلسی و بارسا با اینکه بازی رو بسته بود ولی‌ ابتکار عمل کامل دست چلسی بود، همونم عقیده من اینه که از لحاظ فنی‌ و تغییر ساختار تیمی تو دنیا یک هست، مورینیو این همه مدت تو چلسی بود، هیدینک هم یک سال ولی‌ ببین چه نمایشی داشت که آبرامویچ مغرور هرکاری کرد که پایه این مربی‌ رو به مسکو باز کنه.
    تو اون قسمت هم هیدینک خیلی‌ جالب از طرفداران رئال انتقاد کرد، که جلوی یک گاو باز با پارچه قرمز وقتی‌ گاو حمله نمیکنه تماشاگرا دستمال سفید رو به نشانه اعتراض بلند می‌کنن ولی‌ با اون نمایش تعجب کرد چرا این کار رو نکردن.
    شما به بازیکنا رئال نگاه کن، هرکدومشون یک ستاره هستن و اختلاف اینطوری نیست که یک تیم کامل دفاع کنه با بازی خشن و دنبال گل زدن از شروع مجددها باشه. پارسال بارسا واقعاً خوش شانس بود رئال رو برد ولی‌ امسال چی‌؟
    حتی تلاش هم نمی‌کردن که برای توپ گیری جلو بیان (تو اون تصویر رونالدو مشهود هست)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو این همه مدت تو چلسی بود، هیدینک هم یک سال ولی‌ ببین چه نمایشی داشت که آبرامویچ مغرور هرکاری کرد که پایه این مربی‌ رو به مسکو باز کنه.
    سوال من مشخصا مربوط به رویارویی با بارسا بود ، چیزی که هیدینک کبیر با روسیه دوبار در یورو برابر اسپانیا و با چلسی دو بار روبروی بارسا نشون داد هیچ نشانی از "فوتبال زیبا" نداشت .

البته هیدینک کبیر قبل از اینکه سرمربی چلسی بشه سرمربی روسیه بود و در کمتر از یک فصل به طور همزمان سرمربی چلسی و روسیه توامان بود .
    +
    هنوز هم میشه ردپای مورینیو در چلسی رو به وضوح مشاهده کرد .

شما به بازیکنا رئال نگاه کن، هرکدومشون یک ستاره هستن و اختلاف اینطوری نیست که یک تیم کامل دفاع کنه با بازی خشن و دنبال گل زدن از شروع مجددها باشه. پارسال بارسا واقعاً خوش شانس بود رئال رو برد ولی‌ امسال چی‌؟
    رئال مهندس پیگرینی محافظه کار در دو بازی ال کلاسیکو نتونست حتی 1 گل بزنه و هر دو رو هم شکست خورد ، و صرفا استراتژی تیم رو مربی تیم تعیین می کنه نه اسم تیم و اسطوره ی تیم ( و مربی هم مسئول مستقیم نتیجه ی حاصله هست ) ،

چه طور زمانی که مورینیو با چلسی و اینتر در اوج بود با این ادبیات به مورینیو حمله نمی شد ؟ دوست نداشتم این عبارت رو استفاده کنم اما این حملات به نظرم تا حدودی مربوط به موفقیت هایی هست که مورینیو کسب کرده ، و همین ناکامی 90 دقیقه ای کافی بود برای حمله ی همگانی که حتی به :آدامس جویدن" یک نفر هم ایراد وارد میشه .

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سوال من مشخصا مربوط به رویارویی با بارسا بود ، چیزی که هیدینک کبیر با روسیه دوبار در یورو برابر اسپانیا و با چلسی دو بار روبروی بارسا نشون داد هیچ نشانی از "فوتبال زیبا" نداشت .
    به تاریخ و میراث اون تیمها هم نگاه شده؟ شما میری تو ایتالیا مربیگری میکنی‌ که سیستمش همیشه بر پایه کاتانا استوار بوده و بهش پایبند بودن، شما میتونی‌ کاتاناچیو رو برای تیم برزیل تجویز کنی‌؟ صرفاً برای نتیجه؟ جالب اینجاست کاتانا در ژاپنی به معنی شمشیر بلند هست که به دلیل طول زیاد آخرین لحظه در مبارزه غافلگیرت می کنه و از این لحاظ به دفاع چند لایه و طولانی اینتر فصل پیش شباهت داره. این یعنی تعریف تاریخ اون تیم معلومه کسی‌ تو اینتر مخالفت نمیکنه تازه اگه شما بخوای تیکی تاکا رو به ایتالیا ببری مطمئنأ طرفداران اصیل این تیم ناراضی‌ میشن چون به اون سبک معتقد هستن

هیدینک تو تیم ملی‌ هلند مربیگری کرد ولی‌ صرفاً برای نتیجه اصلا از ایدهاش دست نکشید، تو رئال به همچنین، چون نمیتونست ایدولوژی این تیم رو عوض کنه، ولی‌ یک تیم مثل چلسی مگه چه میراثی داشت؟ قبلش مورینیو تو این تیم بود که صرفاً برای نتیجه بازی میکرد تا فوتبال زیبا، تو کرّه مربیگری کرد که بازیهای جام جهانی‌ گواه این بود که از قویترین تیمها هم نترسید (ایتالیا،اسپانیا) و جلوشون هجومی کار کرد و دنبال نتیجه صرف به هرصورت ممکن نبود. تو روسیه کار کرد که اون هم میراثی نداشت ولی‌ تو خوده جام جلو اکثر تیمها یک فوتبال هجومی رو انجام داد تو چلسی من هنوز این عقیده رو دارم که با سبک مورینیو (اینتر و رئال) تفاوت محض داشت چون خیلی‌ راحت موقعیت سازی میکردن خیلی‌ هجومی تر از اینتر و رئال بازی میکردن و برای توپ میجنگیدن بدون "خشونت" نه اینکه یک نیمه رو به بارسا تحویل بدن و هیچ تلاشی برای بدست اوردن توپ نکنن.

من خیلی‌ اختلاف میبینم بین این دو مربی‌، اینم بگم هیدینک واقعاً بدشانس بود همون اتفاق بازی برگشت اگه با بارسا نیفتاده بود میتونست به جام برسه (البته اینم بگم همون بازی هم من به اخراج آبیدال معترض هستم ولی‌ دو پنالتی چلسی رو هم میدونم داور اشتباه کرد که ممکنه همون اخراج تو تصمیمش دخیل بوده باشه یا بازی رفت یک پنالتی و اخراج نشدن بالاک) و از این ور مورینیو خیلی‌ خوششانس بوده که گل سالم اسکولز رو داور نمیگیره و به فینال میره، همون گل اگه قبول میشد ممکنه اصلا مورینیو‌یی وجود نداشت جدی میگم. یا حوادث بازی با بارسا. یک مربی‌ خوب رو صرفاً نمیتونیم فقط به کارنامش نگاه کنیم چون شانس هم خیلی‌ دخیل هست همون تغییر ساختار تیمهای هیدیینک و نمایش این تیم میتونه ثابت کنه چه مربی‌ بزرگی‌ هست با اینکه تو تیم رئال بوده، چلسی، هلند و ... ولی‌ من طرفدار بارسا باید خیلی‌ بی‌ انصاف باشم که تحسین نکنمش.

مورینیو هم مربی‌ بزرگی‌ هست کسی‌ نگفت نیست ولی‌ واقعاً اون جمله نویسنده ایرانی خیلی‌ قشنگ نقدش کرد گفت مثل یک کارخانه سوسیس سازی میمونه که حتی اگه بهترین گوشت رو هم بهش بدن باز هم محصولش همون سوسیس هست

پ ن: هیدینک ممکنه تو ایتالیا یا انگلیس مربیگری کنه با شیوه دفاعی جلو بارسا تیمش رو آرایش کنه ولی‌ مطمئن باشین اگه تو رئال باشه دنبال تدوین یک شیوهٔ هجومی برای متوقف کردن این تیم میگرده چون هیدینک یک مربی‌ نوآور میدونم که خلق میکنه در کنارش استراتژیست هم هست ولی‌ مورینیو رو یک استراتژیست میدونم که از اون سیستمهای خلق شده استفاده میکنه.
    Last edited by fr0st; 02-05-2011 at 22:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Guardiola "It(UEFA) has the power to decide who plays fair madrid or not. It is decided by Uefa, they are the ones with the authority "

"They presented the allegations they wanted to , but UEFA is the one who decides who is right and who is wrong "

Guardiola "There will be moments that will live back with great anguish. But people will help us tomorrow"

Guardiola : "Tomorrow I want to encourage people to come and have fun"

Guardiola : "We will play to reach a final: Not to eliminate Real Madrid."

Guardiola : "We are not unsportsman like."

Guardiola : "Tomorrow we attack wisely. Mastering the game as we did the on first part of the Bernabeu"

Guardiola on Abidal: "The news of the day. He has gone to take a test and said it is perfect.He is there always to help us"

Guardiola : "Abidal has lost weight, will not be able to play for 90 minutes but to help us. The Abi has returned"

Guardiola : "Keita in the first leg was key. "

Guardiola: "Tomorrow the Madrid will make the game of its life to reach the final"

Guardiola : "Madrid presents these complains because they believe these allegations are right but the fact of believing does not mean it is true"

Guardiola: "Mourinho spent five years in this club and knows too well the values ​​taught here."

پی‌ نوشت: این خبرهای مهم کنفرانس پپ برای بازی با رئال و تایید خبر ساعت پیش در مورد آبیدال.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چاکر داش کسرا هم هستیم
    نه جون حاجی همچین میگی‌ بقیه هم دلشون بحال رئال میسوزه چه مظلوم واقع شده، خوب اونا میزدن ما هم نمایش میدادیم اگه اشتباه بوده کار دو طرف هست نه اینکه یک طرف رو پاک بدونیم یه طرف رو کثیف.
    خودت که بازی رئال با لیون رو دیدی. یادته که اگه داور و یوفا میخواستن منصف باشن حداقل ۲ یا ۳ جلسه باید محرومش میکردن فیلمشم گذاشتم چطور اون موقع کسی‌ نگفت چرا یوفا و دوار با رئال هست؟ یا فینال کوپا ؟
    انصاف هم خوب چیزیه
    نوکرتیم

نظر منصفانه من اینه که هردوتیم تو این دیدار بد بازی کردن. از نظر بازی جوانمردانه میگم. بازیکنای بارسا تا قبل از اخراج په په، مدام به داور برای هر خطایی اعتراض میکردن که نشون میداد از نیمکت بهشون خط داده شده. تمارض هم که دیگه جای خود داره. اعتراضات تا جایی بود که حتی نیمکت بارسا هم توش دخیل بود.

بعد از اخراج په په هم بازیکنان رئال بودن که عصبی شدن و چندین حرکت زشت انجام دادن. اینکه بخوایم بگیم کی شروع کرد و از کجا شروع شد خیلی کودکانه هست، اما کاملا معلوم بود بعد از فینال کوپا، بازیکنا و کادر فنی بارسا رویه کاملا جدیدی رو در پیش گرفته بودن.

اجازه دارم نتیجه بگیرم ادعا ها از خودتون بود و حرفی ندارید؟

حرف هیدینک که داوری چلسی-بارسا عالی بود رو بزارید.
    نظر مربیانی که موافق توطئه هستن درباره رئال-بارسا قرار بدید.
    ...
    شما اگه میخوای نتیجه گیری کنی، اون پست منم بذار، تا با این خبری که لینکش رو گذاشتی کنار هم باشن، تنها فرقشون هم اینه که این مال سایت گل هست، اون جمع آوریش مال کسی هست که نامش به عنوان ژورنالیست جایی ثبت نشده. منم رفتم اون خبر رو که یکی از دوستان بارسایی همین سایت ( جناب مجتبی ) گذاشته بود رو بیارم، که متاسفانه کلا اون گروه حذف شده بود.

اما دوستان با بررسی اون دوتا پست، میتونن به خوبی نتیجه گیری کنن.

+

بعضی از مربی ها بیرون گود واستادن میگن لنگش کن! خودتون بیاین تو گود ببینیم چی دارین! حداقل مورینیو مثل هیدینگ پشت محوطه جریمه زیر توپ نزد، ما پرس رو از میانه و نوک حمله شروع کردیم. با دوندگی خیلی زیاد و درگیری نذاشتیم بارسا، بازی سازی کنه.

اونایی که اومدن گفتن په په چرا اونجا بازی میکنه، تفاوت حضور و عدم حضور په په تو سه تا بازی رو دیدن؟!!!

یکی میاد میگه بازی والنسیا-رئال؟ خوب ایشون معلومه اصلا از هیچی خبر نداره، به قول مورینیو میاد درباره ما اظهار نظر میکنه که اسمش بره رو تیتر روزنامه ها! اون بازی، در درجه اول خود والنسیا بد بازی کرد، آخه چطور میشه ترکیبی از بازیکنای ذخیره که بعضیاشون از اول فصل تا 2-3 بازی قبل مصدوم بودن، یه تیم روایایی بسازن؟ این دفاع والنسیا بود که داغون بود. برید و دو گل اول رئال رو نگاه کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نظر منصفانه من اینه که هردوتیم تو این دیدار بد بازی کردن. از نظر بازی جوانمردانه میگم. بازیکنای بارسا تا قبل از اخراج په په، مدام به داور برای هر خطایی اعتراض میکردن که نشون میداد از نیمکت بهشون خط داده شده. تمارض هم که دیگه جای خود داره. اعتراضات تا جایی بود که حتی نیمکت بارسا هم توش دخیل بود.

بعد از اخراج په په هم بازیکنان رئال بودن که عصبی شدن و چندین حرکت زشت انجام دادن. اینکه بخوایم بگیم کی شروع کرد و از کجا شروع شد خیلی کودکانه هست، اما کاملا معلوم بود بعد از فینال کوپا، بازیکنا و کادر فنی بارسا رویه کاملا جدیدی رو در پیش گرفته بودن.
    +1
    مرسی‌، دقیقا دو تیم رویکرد اشتباهی‌ رو پیش گرفته بودن یک تیم با خشونت یک تیم با نمایش کار جفتشون هم قابل دفاع نیست.

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

البته هیدینک کبیر قبل از اینکه سرمربی چلسی بشه سرمربی روسیه بود و در کمتر از یک فصل به طور همزمان سرمربی چلسی و روسیه توامان بود .
    +
    هنوز هم میشه ردپای مورینیو در چلسی رو به وضوح مشاهده کرد .

رئال مهندس پیگرینی محافظه کار در دو بازی ال کلاسیکو نتونست حتی 1 گل بزنه و هر دو رو هم شکست خورد ، و صرفا استراتژی تیم رو مربی تیم تعیین می کنه نه اسم تیم و اسطوره ی تیم ( و مربی هم مسئول مستقیم نتیجه ی حاصله هست ) ،

چه طور زمانی که مورینیو با چلسی و اینتر در اوج بود با این ادبیات به مورینیو حمله نمی شد ؟ دوست نداشتم این عبارت رو استفاده کنم اما این حملات به نظرم تا حدودی مربوط به موفقیت هایی هست که مورینیو کسب کرده ، و همین ناکامی 90 دقیقه ای کافی بود برای حمله ی همگانی که حتی به :آدامس جویدن" یک نفر هم ایراد وارد میشه .
    با اون قسمت از حرفتون که میگید هیدینک جلوی بارسا مثل رئال بازی کرد، هم موافقم و هم مخالف. اول اینکه دقیقا چلسی هم تمام فضاهای بارسا رو بست (هرچند عقبتر از رئال) و مثل رئال هم روی توپ گیری تو مرکز حساب باز کرد. و این هم که میبینیم موقعیتهای بیشتری از رئال ایجاد کرد، دلیلش اینه که بارسای امسال، بارسای 2009 نیست. من که خودم طرفدارشم و همه بازیهاش رو میبینم به وضوح پیشرفت و پختگی بارسا رو تو این سه سال میبینم. گواردیولا هم دیگه خیلی راحت جلوی همچین سیستمی وا نمیده.
    اما هیدینک یه کاری کرد که رئال تو این بازی نکرد (حداقل تا دقیقه 60) و اون هم طراحی برای رسیدن به دروازه بارسا بود. چلسی تو اون بازی از دروگبا و قدرت بدنیش به همراه سوپر پاسهای لمپارد نهایت استفاده رو برد.

در مورد پلگرینی هم باید بگم یکم بی انصافی میکنید. تو بازی رفت اگر بارسا خوش شانس نبود و تکلهای بینظیر پویول نبود، رئال برنده اون بازی میشد. با یک بازی کاملا هجومی. تو بازی برگشت هوشمندی گواردیولا و ترکیب جدیدی که تو اون بازی به کار برد بهش رودست زد که خب اینم تفاوت پلگرینی با مورینیو یا هیدینکه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اميدوارم درست باشه
    واقعا خوشحال ميشم توي زمين ببينمش
    آخ كه چقدر دلم براش تنگ شده
    منم به همه بارساييها تبريك ميگم
    فقط اميدوارم وقتي برميگرده آماده باشه و در بازي دادنش عجله نكنن

+1
    مرسی‌، دقیقا دو تیم رویکرد اشتباهی‌ رو پیش گرفته بودن یک تیم با خشونت یک تیم با نمایش کار جفتشون هم قابل دفاع نیست.
    صلوات
    بهترين نتيجه اي كه ميشد از بحثا گرفته شد
    من بعد از اون الكلاسيكو اصلا پست ندادم چون اين فوتبال به دل من ننشست
    و تب تاپيك هم خيلي بالا بود
    هرچند بازي نكات مثبت و فني زيادي هم داشت
    اما ترجيح دادم چيزي نگم

ولي توي تاپيك اسپانيا بعد از باخت دو تيم در لاليگا
    گفتم كه با اين دو باخت درواقع الكلاسيكوي زشت تنبيه شد

كلا به راحتي ميشه فراتر از تعصبات فوتبال رو تماشا كرد و لذت برد

اما يه حرف موند
    و اون اينكه بازي مسي در اين هياهو....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •