تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 96 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا آنتن جي اس امش زياد تعريفي نداره، نخصوصا که جاي آنتن بد جاييه، ولي قابل قبوله
    آنتن وايفايش قويتر از گوشياي ديگست، اما اگر دستتونو جاي خاصيش بگيري کامل آنتن ميپره، ولي ميشه با اينم نسبتا کنار اومد!
    باطريم من معمولا هفت تا پونزده ساعت نگه ميدارم، ميره زير ده درصد، ولي اگر معمولي استفاده کني راحت تا سي ساعتو ميره حتي با کاستوم رام بالاي چهل ساعتم ديدم.

2. 3 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

والا آنتن جي اس امش زياد تعريفي نداره، نخصوصا که جاي آنتن بد جاييه، ولي قابل قبوله
    آنتن وايفايش قويتر از گوشياي ديگست، اما اگر دستتونو جاي خاصيش بگيري کامل آنتن ميپره، ولي ميشه با اينم نسبتا کنار اومد!
    باطريم من معمولا هفت تا پونزده ساعت نگه ميدارم، ميره زير ده درصد، ولي اگر معمولي استفاده کني راحت تا سي ساعتو ميره حتي با کاستوم رام بالاي چهل ساعتم ديدم.
    تو که ضعف هاشو گفتی چیزای خوب و باحالشم بگو یکم بنده خدا دلگرم شه

4. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چيز خوبش فقط صفحه با کيفيتشه، و خوشگليش، اگر چيز ديگه ايم هست بگو ماهم دلگرم شيم : دي
    -
    اميدوارم با گفتن اين نياين دوباره فحش بدين، ولي از بعد آپگريد. به ۲.۳.۴ کليد پاورم قاط زده! يني بعضي موقع ها کار نميکنه بعضي وقتا دوبل کار ميکنه، سرچ کردم تو گوگل ديدم تو فروم اکس دي اي هم يک تاپيک هست با صد پست اکثرن همين مشکلو داشتن، البته مشکل سخت افزاري نيست، ولي کامل بهم ريخته حتي تو بوت لودر هم اين مشکل هست!!!
    -
    دوستان اگر کسي از تاچ اسکرين گوشيش ناراضيه، بره رام رولوشن ايچ دي رو بريزه، من با آيپاد مقايسه ميکردم حساسيت و دقت تشخيصشو واقعا از اون خيلي سر ترشده، خيلييي .
    و اينکه ديروز يه گارد گرفتم براش از زير زمين بازار موبايل نمايندگي خدمات ياس، خيلي توپه، فقط سوراخ براي ميکروفون دوربين و نويزگير نداره! بايد خودم بزنم، ولي واقعا با کلاسه.
    -
    ميشه يکي از بنچ مارک جي اس ۲ عکس بذاره؟ من با اورکلاک نتونستم بنچمو بيشتر از ۲۱۰۰ ببرم، درسته ببنچ خيلي استاندارد نيست ولي همينقدر استاندترده که وضعيت گوشيو حدودي بگه، زير بنچ ۲۰۰۰ بيشتر بازياي 2d م لگ فاجعه اي دارن !
    Last edited by e.khafan!; 02-09-2011 at 10:07.

6. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سایت دیجی کالا جدیدا میاد یه سری محصولات رو به صورت ویدئو بررسی میکنه
    این بخشش ماله سنسیشن هست
    کیفیت پایین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیفیت بالا:
    کد:
    (لطفا جای نقطه چین بنویسید دیجی کالا دات کام)

به نظر من وقتی طرز صحبت کردن گوینده در مورد این گوشی با طرز صحبتی که گوینده در معرفی آیفون 4 رو داره باهم مقایسه کردم،حس کردم طرز گفتار و کلماتی که در گفتار وجود داره یکم به نفع آیفون هست و طرف داره طرفداری از محصولات اپل میکنه.نمیدونم شاید اینطوری نبوده

8. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

گوشي شما تايوانيه يا چيني كي گرفتيش؟
    يعني وقتي گوشيو به پشت روي زمين بزاري هم آنتن واي فايش ميره؟
    آنتن gsmش مگه كجاشه اون تا چه حد اذيت ميكنه آخه خونه ما گاهي وقتا يكم بد آنتن ميشه

والا ما آخر نفهميديم يكي مياد ميگه من دستمو كامل پشتش ميزارم يه زره هم از آنتن واي فايش كم نميشه ولي شما يه چيز ديگه ميگين؟ ولي اينطور كه فهميدم سري اول تايواني ها مشكل داشته
    Last edited by starpars; 02-09-2011 at 12:17.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هرکي ميگه من دستمو ميذارم پشت گوشي آنتن وايفايش نميپره خالي بسته، بيشترين ويديو راجع به سنسيشن تو يوتوب برا همين وايفاي و بلوتوثشه! اگر انگليسيت خوبه، برو تو سورس هاي انگليسي بگرد، از ايراني جماعت راست در نمياد، حداقل تو اکس دي اي حتي فن ها هم تعصبي کار نميکنن، يني اگر مشکلي باشه راحت ميان ميگن، ولي فروماي فارسي حتي اگر طرفت گوشيو هم نداشته باشه بازم مياد از گوشي تعريف ميکنه و حرف بقيرو تکذيب !
    اگر خونتون بد آنتنه احتمالا به مشکل بازتاب صداها بر ميخوري، يني وقتي حرف ميزني صداي خودتم ميشنوي دوباره، که اذيت ميکنه. آنتن جي اس ام تيکه ي پايين گوشيه، آنتن وايفاي و بلوتوث و مدل هاي ۴جي ءنتن مودم ۴جي قسمت بالاي گوشيه
    اگرم گوشيو بذاري رو ميز هم آنتنش نميره، مگه اينکه ميز فلزي باشه.

در کل اگر پاور يوزر نيستي ، پولشم برات مهم نيست، اين گوشي پيشنهاد ميشه بگير بعيده پشيمون بشي ميشه باهاش کنار اومد!
    من که برنامه ريزي کردم تا عيد نوروز عوض ميکنم گوشيمو، تير خريدمش
    يادم رفت گفتم گوشيم کجاييه؟ حال ندارم دوباره بخونم پستمو، : دي، تايوانيه، مستقيم هم از تايوان اومده قاچاقي، بدون گارانتي گرفتم رامش هم مال آسيا بود که الان عوض کردم
    آقا ببخشيد الان من جمله ي آخرتو ديدم، نميدونم مال من جزو سري اوله يا نه، ولي تاريخ توليدم ارديبهشت نوده.
    Last edited by e.khafan!; 02-09-2011 at 13:00.

11. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

هرکي ميگه من دستمو ميذارم پشت گوشي آنتن وايفايش نميپره خالي بسته، بيشترين ويديو راجع به سنسيشن تو يوتوب برا همين وايفاي و بلوتوثشه!
    شما قسمت داخلي قاب پشت گوشيت مثل كدوم يكي از عكسهاي زيره :
    (منظورم اينه كه اون اتصالات طلائی رنگ داخل قاب گوشيت 3 تاست يا 2 تا؟)

نميدونم ولي شايد اگه اينا به قسمت فلزي وسط قاب متصل بشه آنتن دهي بهتر بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ﻋﺰﻳﺰﺟﺎﻥ ﻗﺒﻼ ﺗﻮ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﺎ~ﻳﮏ ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻳﻢ، ﻣﺎﻝ ﻣﻦ ﺍﻭﻟﻴﻪ، ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺳﻨﺴﻴﺸﻦ ۴ﺟﻲ، ﻳﮏ ﺁﻧﺘﻦ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻪ ﻭﺍﻳﻔﺎﻱ ﺭﺑﻄﻲ ﻧﺪﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﮔﻮﺷﻴﺸﻮﻥ ﺳﻪ ﺗﺎﻳﻴﻪ ﺳﻨﺴﻴﺸﻦ ۴ﺟﻴﻦ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩﻱ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﻓﻘﻂ ﮔﺮﻭﻧﺘﺮﻩ، ﻭ ﻳﻪ ﻣﺪﺕ ﮔﺎﺭﺍﻧﺘﻲ ﻳﺎﺱ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﺗﺶ
    Last edited by e.khafan!; 04-09-2011 at 16:22.

14. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

نظرتون در مورد این چیه؟
    منبع:gsmarena

A new HTC Sensation is on its way with a faster Qualcomm 8260 1.5 GHz dual-core processor, internal storage has been upgraded to 4 gigs and finally it will have a beefier battery by some good 210 mAh (1.730 mAh in total).

The HTC Sensation with Beats by Dr. Dre audio technology will also ship with complimentary special edition headphones with remote control for faster music selection.

Here's a chart with more detailed specs on the new HTC Sensation.

The expected price for the device will be about $847, which is a bargain considering that a pair of Beats by Dr. Dre headphones cost around $119.

There's no information on availability yet but we expect the device to be announced today at one of HTC's global events.

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

این فوق العاده اس

In fact, it appears the manufacturer has decided to revise one of its recent and popular models, the Sensation. According to details obtained by CNET today, a coming special edition of the phone will feature not only better audio, but also a faster CPU, more internal storage, and a higher-capacity battery.

As one might expect, the Sensation Special Edition comes with a fancy set of headphones that will appeal to music lovers everywhere. Featuring a remote control for easy music selection, they should definitely complement the "fine-tuned" internal audio experience.

The processor speed is listed as a Qualcomm 8260 1.5GHz processor, up from the dual-core 1.2GHz in the current iteration. Not that it matters much when it comes to enjoying music, but it's hard to imagine anyone complaining about a faster chipset. Internal storage gets quadrupled to 4GB, and battery life gets a punch up, going from 1,520mAH to a more respectable 1,730mAh.

Considering the slide deck shows a price of �520 ($847 U.S.), it's safe to assume that HTC is ready to debut the phone in short order. If that price seems high, consider that a typical pair of Beats by Dr. Dre in-ear headphones start at $119 a pair.

With IFA under way this week and HTC holding various events around the world, I'd look for the company to make an official announcement in the next few days.

Read more:
    کد:

---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

ترکونده حسابی

16. 3 کاربر از bineshan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ﺟﺎﻟﺒﻪ! ﻭﻟﻲ ﻧﻤﻴﺎﺭﺯﻩ ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻡ، ﺳﻲ ~ﻳﻮ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﻮﺍﻟﮑﺎﻣﻪ، ﺭﻡ ﮐﻪ ﻫﻤﻮﻧﻪ! ﺑﺎﻃﺮﻱ ﻫﻢ ﺩﻳﻮﻳﺴﺘﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻭﻧﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﻳﻪ ﺑﺎﻃﺮﻱ ﺍﮐﺴﺘﻨﺪﺩ ۱.۹ ﺁﻡ~ﺭ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﮕﻴﺮﻱ، ﺩﺭ ﮐﻞ ﺍﮔﺮ ﻗﻴﻤﺘﺶ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺻﺪ ﺗﻮﻣﻦ ﺗﻔﺎﺕ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺧﺮﻳﺪﻧﺶ ﻧﻤﻴﺼﺮﻓﻪ، ﺍﻳﻦ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﺩﺍﺧﻠﻲ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮐﻞ ﺍﻫﻤﻴﺘﻲ ﻧﺪﺍﺭﻩ
    ﻓﻘﻂ ﺍﮔﺮ ﺁﻧﺘﻨﺸﻮ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻦ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ، ﻣﻦ ﻣﻴﺮﻡ ﻳﺪﻭﻧﻪ ﺩﺭ ﺑﺎﻃﺮﻱ ﺳﻨﺴﻴﺸﻦ ﺩﻭ ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﻴﺨﺮﻡ

ﺑﺎ ﺭﺍﻡ ﻗﺒﻠﻴﻢ ﮐﻪ ﺍﺗﻮ ﺍﻭﺭﮐﻼ ﮎ ﺑﻮﺩ، ﻣﻮﻗﻊ ﻟﻮﺩ ﮐﻼ ﮎ ﺳﻲ~ﻳﻮ ﺑﻪ ۱.۷ ﻣﻴﺮﺳﻴﺪ.
    ﻭﻟﻲ ﺳﺖ ﺻﻮﺗﻴﺶ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺳﺖ!

+ﺁ~ﺩﻳﺖ ﻏﻴﺮ ﺭﺳﻤﻲ ﺍﻧﺪﺭﻭﻳﺪ ﺟﺪﻳﺪ، ﺑﺮﺍﻱ ﺳﻨﺴﻴﺸﻦ ﺍﻭﻣﺪ، ﺭﺳﻤﻴﺸﻢ ﺑﺮﺍﻱ ﻧﮑﺴﻮﺯ ﺍﺱ ﺍﻭﻣﺪ :ﺩﻱ
    Last edited by e.khafan!; 03-09-2011 at 14:42.

18. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •