تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 241 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

داره خودمونی میشه rell's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

5 کسی میتونه بفهمه مشکل این سیستم چیه؟

سلام بر عزیزان جان، من واقعا از این سیستم خسته شدم. هرکاری که گفتید کردم ولی بازم خطای صفحه آبی داره. مشخصاتش به این شرح است:
    mother board: ASUS - M5A78L-M LX
    ram: Geil 2G
    CPU: AuthenticAMD AMD Phenom(tm) II X4 840 Processor AMD586, level: 16
    Power: 320watt Memonex
    HDD: 160 Maxtor
    همچنین گزارش GeneralReport و blue screen view رو باهم تو لینک زیر قراردادم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه rell's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

5 واقعا بیخیال نمیشه

اول ازهمه بایوس مین آپدیت کنید بعدش رم خودتون با برنامه Memtest86 که تو لینک پایین هست تست کنید هرآنتی ویروسی هم روی سیستم دارین بطور کامل بابرنامه your uninstaller پاک کنید ازدرضمن پاور سیستم خودتونم که قبلا همین مشکل داشتین که گفتم بطور موقت عوض کنید اناجم دادین ؟ واسه رم سیستم هم همین کار کنید جاش روی اسلات مین عوض کنید بعدش خبرش بدین .

عزیز ممنونم از راهنمایی های شما. ولی امروز هم ویندوز رو عوض کردم هم همه درایورهارو(آخرین نسخه هاشون رو) ریختم. ولی باز (مثل همیشه) موقع نصب آپدیت ویندوز سون 64 تو وسط نصب صفحه آبی ظاهر شد و ریبوت کرد. دو بار این اتفاق افتاد. خروجی General report رو تو لینک زیر به همراه خروجی blue screen view قرار دادم. البته جای رم رو هم عوض کردم. ببین آیا امیدی هست. ممنونم ازت.

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام.من یه هارد 500 گیگ دارم از وقتی نصبش کردم سیستم رو با ویندوز ریستارت میکردم عمل نمیکرد و باید ریستارت سخت افزاری میکردم که دراین حالت ویندوز بالا نمیومد!
    جدیدا داشتم ویندوز جدید نصب میکردم فایلهای ویندوز بارگذاری شد و موقع ریستارت دیگه بالا نیومد. یعنی سیستم روشنه و سی دی وینذوز تو دستگاهه ولی اول 2 بوق و بعد 5 بوق ممتد میزنه! ضمنا سیستم مشکل سخت افزاری نداره چون با یه هارد دیگه امتحان کردم موردی نداره. الانم این هارد مشکل دار، ویندوز نیمه کاره نصب شده و بوقهای اخطار بالا رو میده. چطورمیتونم مشکل رو حل کنم؟

داره خودمونی میشه ghost_dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من از روز اولی که این سیستم رو گرفتم باهاش مشکل داشتم. اوایل هم خطای صفحه آبی میداد و هم فریز میشد و هیچ دکمه ای کار نمیکرد (فقط با دکمه 0/1 خاموش میشد). دادمش به اون شرکتی که سیستم رو بسته بود ، بعد از یه هفته سیستم رو بهم پس دادن و گفتن که مین overclock شده بود و ما فلش زدیم درست شد. ولی الان روزی یکبار خطای صفحه آبی میده.

cpu: intel corei5 2500k
    m.b : asus p8h67
    ram: 2*2g kingmax
    vga: geforce 9500gt
    power: green 530eu

ویندوز 7 -64 بیتی رو سیستم نصبه.

((پوشه Minidump خالی بود))
    Last edited by ghost_dog; 05-01-2012 at 22:52.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    من از روز اولی که این سیستم رو گرفتم باهاش مشکل داشتم. اوایل هم خطای صفحه آبی میداد و هم فریز میشد و هیچ دکمه ای کار نمیکرد (فقط با دکمه 0/1 خاموش میشد). دادمش به اون شرکتی که سیستم رو بسته بود ، بعد از یه هفته سیستم رو بهم پس دادن و گفتن که مین overclock شده بود و ما فلش زدیم درست شد. ولی الان روزی یکبار خطای صفحه آبی میده.

cpu: intel corei5 2500k
    m.b : asus p8h67
    ram: 2*2g kingmax
    vga: geforce 9500gt
    power: green 530eu

ویندوز 7 -64 بیتی رو سیستم نصبه.

((پوشه Minidump خالی بود))
    اگر پوشه minidump خالی هست میتونید عکس اون صفحه آبی رو اینجا قرار بدین یا که پست پایین اون قسمتی که نوشته General Reporter 1.0 رو بخونید به وسیله اون فایلی که به وجود میاد اینجا آپلود کنید

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ghost_dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر پوشه minidump خالی هست میتونید عکس اون صفحه آبی رو اینجا قرار بدین یا که پست پایین اون قسمتی که نوشته General Reporter 1.0 رو بخونید به وسیله اون فایلی که به وجود میاد اینجا آپلود کنید

این هم لینکش :

با تشکر

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

تو این فایلی که قراردادین فایل دامپ بازم نبود شما تو منوی سرچ استارت دستور advanced system settings بزنید بعدشم اینتر کنید بعدم طبق شکل 2 کادری که دورش خط کشیدم تنظیم کنید وقتی که سیستم باز با صفحه آبی مواجه شد ببینید فایل دامپ به وجود میاد یا که از قایل رجیستری پایین استفاده کنید.

9. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

عزیز ممنونم از راهنمایی های شما. ولی امروز هم ویندوز رو عوض کردم هم همه درایورهارو(آخرین نسخه هاشون رو) ریختم. ولی باز (مثل همیشه) موقع نصب آپدیت ویندوز سون 64 تو وسط نصب صفحه آبی ظاهر شد و ریبوت کرد. دو بار این اتفاق افتاد. خروجی General report رو تو لینک زیر به همراه خروجی blue screen view قرار دادم. البته جای رم رو هم عوض کردم. ببین آیا امیدی هست. ممنونم ازت.
    من فایلهاتون رو بررسی کردم و از سیستم شما دو فایل خطا موجود بود که کاملا متفاوت بود.
    یکیش موقع نصب سرویس پک ویندوز بوده (یک ساعت داشتم دنبال آپدیت میگشتم خب از اول بگو سرویس پک ) که فایل SPinstall یا همون نصب کننده ی سرویس پک خطا داده و یکیش هم خطای سیستم در Explorer بوده که دلیلش منطق خاصی نداره و به نظرم این خطای اول اتفاقی بوده چون به دلیل یک تداخل نرم افزاری پیش اومده ولی دومی یک خطای دائمیه که هزار بارم سرویس پک نصب کنید دوباره اتفاق میفته.

مشکل من اینجاست که درایوری که نقش توی خطا داشته قابل شناسایی نیست و این احتمالا به این دلیله که درایورهای چیپست مادربرد نصب نیستند.

در هر صورت برای هردو خطا رم سیستم میتونه دلیل باشه چون در آخرین لحظات فعالیت سیستم یک اشکال در رم بوجود اومده که پردازنده نتونسته اطلاعات رو بخونه یا دریافت کنه و یا هرچی.
    خب اینها حدس و گمانها از طریق Debugger بود.

بررسی کلی سیستمتون نشون میده که کاملا ناموزون اسمبل شده. یعنی یک پردازنده ی نسبتا قوی دارید با 2 گیگ رم که خیلی کمه چون ویندوز 64 بیت ریختید و از اون طرف یک گرافیک ضعیف که باز داره از این رم پایین شما 256 مگابایت رو به عنوان حافظه ی اشتراکی دریافت میکنه.
    هرکدوم اینها میتونه دلیل خطا باشه.

از اونجایی که CPU Z هم نتونسته درست و حسابی اطلاعات سیستم شما رو دریافت کنه بازم نمیشه چیز بیشتری گفت.

اولین پیشنهاد من اینه که ویندوز 32 بیت نصب کنید و تا وقتی 2 گیگ دیگه رم اضافه نکردید فکر 64 بیت رو نکنید. اینطوری سرعت سیستمتون هم کم میشه.
    اگر سیستمتون خودش گرافیک آنبورد داره توی انجمنهای سخت افزار سوال کنید تا بهتون بگن چطوری خاموشش کنید.
    رم سیستمتون متاسفانه هیچ اطلاعاتی ازش در دسترس نیست و من اصلا نتونستم تایمینگش رو ببینم. اگر دوستی آشنایی دارید موقتا رمهاتون رو عوض کنید. ببینید چی میشه.

11. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام ابراهیم جان

اقا ما هروقت امدیم یه سوییت نصب بکنیم / این صفحه ابی مرگ ظاهر شد

ای هم فایل که باید اپلود میکردم:

ویندوز هم 64بیتی هست

رم هم 4گیگ هست

ویندوز هم سون سروریس پک 1

دمت گرم یه حالی به ما بده

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام ابراهیم جان

اقا ما هروقت امدیم یه سوییت نصب بکنیم / این صفحه ابی مرگ ظاهر شد

ای هم فایل که باید اپلود میکردم:

ویندوز هم 64بیتی هست

رم هم 4گیگ هست

ویندوز هم سون سروریس پک 1

دمت گرم یه حالی به ما بده
    سلام دوست گلم.

علتش Proxifier هستش که شدیدا تداخل داره با نرم افزاری که میخواین نصب کنید.
    تداخل به این صورت که چون Proxifier همه جانبه پورتها رو داره و در هر بخشی دخیله با نرم افزاری که میخواین نصب کنید تداخل IRQ پیدا میکنه و باقی قضایا که به صورت صفحه ی آبی میبینید.

موفق باشید.

14. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •