دوستان نسخه itunes براي شناسايي ipad2 بايد چند باشه؟ اخه من وصل ميكنم به pc نميشناسه فقط دوربينو ميشناسه.نسخه itunes هم 10.0
دوستان نسخه itunes براي شناسايي ipad2 بايد چند باشه؟ اخه من وصل ميكنم به pc نميشناسه فقط دوربينو ميشناسه.نسخه itunes هم 10.0
فقط وقتی داری با پلیر پخش میکنی باید هر دفه برای متوقف کردن پخش یه پروسه طولانی رو انجام بدی دبل کلیک رو همو بعد اسکرول به راست و بعد کنترلر های پخش در دست رست هست البته تو ios5 کار راحت تر شده
4 انگشت به بالا اسلرول به راست و دوباره کنترلر ها در دست رستن (مگه اینکه راه دیگه ای باشه و من بلد نیستم)
iTunes 10.2
راحت ترین راه از طریق کنترلر روی هدفون هست، که با یک فشار Pause/Play میشه، البته باید هدفون رو جدا خریداری کنید چون روی آیپد هدفون نیست.
دوستان دوستي ميخاد يه تبلت برداره با بودجه يه تومن.
از بين آيپد و اين مدل 8.9 سامسونگ كدومو پيشنهاد مي كنين؟
شیر فرهاد با تبلت میخوای چی کار کنی....برات یه مثال می زنم...
من میخواستم با تبلت فیلم ببینم+کتاب بخونم+روی pdf بنویسم....یعنی کتاب های زبانم رو حل کنم...
بعد برنامه های ریاضی داشته باشه تا بشه باهاش محاسبات پیچیده رو انجام داد.....
یعنی به طور خلاصه من برنامه های تبلت برام مهم بودن....رفتم آیپد خریدم اصلا هم پشیمون نیستم...
ولی اگر برنامه وبازی برات مهم نیست کار های عمومی مثل فیلم وموزیک وکتاب رو میخوای باهاش انجام بدی حتما گلکسی تب 10.1 سامسونگ رو پیشنهاد می کنم...![]()
نه ديگه بيشتر واسه همون بازي و سرگرمي و وبگردي.
خب كيفيت ساخت اپل با هيچ برندي قابل قياس نيست و از طرفي برنامه هاي متنوعش آدم رو وسوسه ميكنه.
اما از طرفي user friendly نبودن آيپد در زمينه انتقال ديتا و نداشتن درگاه هاي مناسب، مشكلات فارس نويسي و عدم پيشتيباني كامل از فايل هاي فلش باعث دو دلي ميشه.
يه نكته ديگه اينكه بطور كلي دستگاهي كه پردازنده هاي AMD داشته باشه رو نمي پسندم. چون تجربه بدي هم توي لپ تاپ و دسكتاپ دارم ازش.
User Friendly نبودن ؟
دیگه چی باید توش ببینی که نگی User Friendly هست ؟
انتقال دیتا به بهترین و امن ترین و سریع ترین شکل ممکن انجام میشه، دوستت برات چنین کاری میکنه یا دشمنت ؟
درگاه های مناسب ... معنی این حرف چیه اصلا ؟؟ شما تبلت خریدی یا هارد اکسترنال که نیاز پیدا کنی حافظه جانبی وصلش کنی یا ... ؟ اصلا کارایی تبلت اجازه ورود چنین چیزی رو نمی ده، اگه هم رفقای Copycat روش گذاشتن فقط برای تبلیغات مخرب !! بوده...
همین الان که زبان فارسی نداریم مثل شکر میشه فارسی تایپ کرد. دو ماه دیگه که کلا به طور رسمی فارسی اضافه میشه ...
پشتیبانی از فلش هم به خاطر ناسازگاری این فرمت با تبلت ها و مشکلاتی مثل سرعت اجرای پایین و مصرف انرژی الکی انجام نمیشه... قضیه ش طولانیه فکر کنم آرمان جان به کاملش واقف باشه. به هر حال بدون که همین که روش ساپورت نشه برات بهتره، دوستت برات همچین کاری میکنه یا دشمنت ؟
پردازنده هم ARM هست. به نظر من که فکر نکنم ربطی به AMD داشته باشه؟!!؟ یا شاید داره ... فوقش هم داشته باشه، تجربه بد شما کیفیت A5 رو زیر سوال نمی بره.
درسته، برای وصل کردن فلش و هارد اکسترنال و ... که دوستانی که دنبال استفاده های کلاسیک به این شکل هستن (و طبیعتا 99.9 درصدشون جیلبریک هم می کنن) با یک Camera Kit و چند Tweak جیلبریکی مشکلشون حل میشه. حالا اینکه اون میزان توان خروجی که یه تبلت داره چقدر هست که بتونه یه هارد اکسترنال رو روشن کنه (که مثل اینکه فقط آیپد اینقدر توان خروجی داره) و این توان چه بلایی سر باتری میاره و ... به کنار. درباره زبان فارسی هم فکر کنم آیپد چند سال نوری از بقیه رقیب ها جلوتر باشه.. از iOS 5 هم که رسما پشتیبانی میشه.
فلش که مشکل ناسازگاری خودش هست، و اضافه کردنش به بقیه تبلت ها فقط حرکت تبلیغاتیه، هیچ کدوم نیستن که فلش رو خوب و راحت اجرا کنن. تقصیر اونها هم نیست، Interface فلش با صفحه های تاچ (و Precision صفحه های خازنی) هماهنگ نیست، Hardware Acceleration خوبی هم نداره.
AMD هم هیچ نقشی در آیپد نداره، A5 بر اساس معماری ARM تولید میشه و طراحی توسط اپل و تولید توسط سامسونگ.
من تو اين 10 روزي كه iPad استفاده ميكنم حتي براي يه بار هم نشده كه نبود فلش رو حس كنم
٢٤ ساعته هم دارم باهاش تو اينترنت ميكردم
منظورم اين بود كه پردازنده تبلت سامسونگ AMD هست .
با اين اينترنت پر سرعتي كه داريم، اتصال دستگاه به PC اجتناب ناپذيره.
واسه انتقال ديتا از PC نميشه به جاي CAMERA KIT از كابل USB مخصوص خودش استفاده كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)