تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 99 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يه مدتي نبودم كلا اينجا فقط سوال پرسيده شده و كسي پاسخي نداده انگار فقط 3-4 نفر بوديم كه اينجا جواب ميداديم و اين چند وقت كه نبوديم اينجا همه بي جواب موندن

دوست من از اینکه سرمایه ام را بدم دست این شرکت منصرف شدم
    چون هیچ جوری منطقی نمیاد که اینا به ما همچین سودی بدن
    این شرکت و کارخانه دولتی نیست و در اصل یک شرکت خصوصیه و متعلق به هیچ ارگانی هم نیست
    من تحقیق کردم و دیدم اینا چهارساله دارن به قول خودشون سود میدن اگر این چهارسال دنبال وام از بانک می گشتن حتما بهشون تو این چهارسال بانک وام کلفت می داد و نیازی نبود از مردم پول بگیرن و به مردم سود بدن در ضمن بهره یی که بانک روی وامش می گیره بابت کارخانه، خیلی کمتر از سودیه که اینا به ما میدن پس برای شرکت صرفه با اینه که از بانک وام بگیره.من به همین خاطر بهشون مشکوک شدم
    در ضمن خیلی راحت میتوانند شرکتشون را وارد بورس بکنند و جذب سرمایه بکنند ولی این کار را نمی کنند این نشان میده که کاسه ای زیر نیم کاسه است که بزودی گندش در میاد
    خیلی مراقب باشید دوستان
    اينكه سود بيش از اندازه ميدن به نسبت بانك شايد كمي غير معقول باشه (از نظر شما) اما اين دليل بر نادرست بودن يا دزد بودن اونها نيست (البته دليل بر درست بودن اين نوع سرمايه گذاري هم نيست)
    همين الان تو بازار خيلي ها هستن پول ميگيرن با سود 30 درصد پس ميدن يا من خودم چند موسسه ميشناسم كه با همين نرخ سود (2.5 درصد ماهانه) پول ميگيرن و سود ميدن به شما و دلايل خاص خودشونو دارن ، اينكه شما پولتون رو به اين موسسات بديد يا نه و چه مدركي در قبال پولتون بگيريد و اينكه بفهميد اون موسسه كلاه بردار هست يا نيست بسته به تجربيات و تحقيقات شما داره اما اين حرف كه اينجا سودش خوبه پس كلاه برداري هست غلط هست

داره خودمونی میشه hector2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پرشین کیمیست

پيش فرض

با سلام و تشکر از شما
    متاسفانه به تجربه و کررات اثبات شده که شرکتی اگر در این شرایط بد اقتصادی چنین سودهایی بدهد(منظور سودی بیشتر از سود نظام بانکی است)حتما کاسه ای زیر نیم کاسه اش داردمن پیش خودم فکر کردم و دیدم توی این 4 سال این شرکت مبالغ خیلی زیادی را جمع اوری کرده.چنانچه مبالغ جمع اوری شده از ارزش کل کارخانه و تجهیزات ان بیشتر باشد و چنانچه خدایی نکرده صاحب این شرکت بخواهد پولها را هاپولی کند اون وقت هیچ چیز به ما نمی رسد و می بایستی در رویایی چنین سودهایی از این دادگاه به اون دادگاه کاغذ به دست بدویم اگر ممکن است اسم چندتا از اون موسسات را که فرمودید را اعلام کنید که چنانچه مورد تایید بودند در ان سرمایه گذاری کنیم و همه استفاده ببرند.به نظرم باز موسسات مالی اگر چنین سودهایی بدهند منطقی تر است چون سرمایه ما را در قبال وام مجدد به مردم می دهند و سودی بیشتر از ان چیزی که به ما می دهند گیرشون می اد ولی برای یک شرکت تولید کننده مواد شیمیایی اصلا هیچ توجیه منطقی ندارد که بجای اینکه سرمایه خودش را از راه وام بانکی یا وارد شدن به بورس تامین کند، بیاید و این سود را که از بهره بانک بیشتر است به ما بپردازد
    بر اساس قانون شرکتها و موسساتی که به مردم سود پرداخت می کنند می بایستی از بانک مرکزی مجوز داشته باشند
    نظر شما چیست؟
    با تشکر

3. 2 کاربر از hector2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

برای تدریس زبان دبیرستان و راهنمایی از کجا شروع کنم .
    دانشجوی سال آخر صنایع ام .
    خیلی دوست دارم اولین شغلم تدریس باشه . کدوم موسسات رو پیش نهاد میکنید .
    دوستانی که تجربه دارن من رو راهنمایی کنن . ( مخصوصن جناب لوگوس )
    ممنون میشم .

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای تدریس زبان دبیرستان و راهنمایی از کجا شروع کنم .
    دانشجوی سال آخر صنایع ام .
    خیلی دوست دارم اولین شغلم تدریس باشه . کدوم موسسات رو پیش نهاد میکنید .
    دوستانی که تجربه دارن من رو راهنمایی کنن . ( مخصوصن جناب لوگوس )
    ممنون میشم .
    شما چون تجربه خاصي نداريد به نظر من مدارس سطح بالا شما رو نمي گيرن
    پس 2 راه داريد : 1 تدريس در مدرسه معمولي كه خيلي راحت هست راهنمايي و دبرستان هاي اطراف منزل يا دانشگاهتون رو سر بزنيد و بريد پيش مدير و بگيد ميخوايد درس بديد اگه خيلي سر بزنيد و برخوردتون مناسب باشه و مبلغ بالا يي هم نخوايد كار پيدا ميكنيد
    2: موسسات زبان كه اون هم راحت هست (البته سطح زبانتون هم مهمه) عموما موسسات رو شما يا تو اگهي پيدا مي كنيد يا همينجوري ميريد سراغشون ، از شما يك امتحان مي گيرن (در صورت نداشتن نمره تافل يا ايلتس) و اگه نمرتون خوب بود بعضي موسسات ميگن بايد تو كلاس هاي مخصوص معلمين شركت كنيد و مدركش و بگيريد (كه البته يه درامد زايي براي اون موسسه هست چون مدركش به درد جاي ديگه نمي خوره) و سپس مي تونيد درس بديد تو موسسه
    اگه كلاس و گفتن شركت كنيد (چون حدودا 300-400 تومن مي گيرن) يه نگاه به موسسه بكنيد كه واقعا مي خوان معلم بگيرن يا كارشون الكي هست

پروفشنال jomong666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما چون تجربه خاصي نداريد به نظر من مدارس سطح بالا شما رو نمي گيرن
    پس 2 راه داريد : 1 تدريس در مدرسه معمولي كه خيلي راحت هست راهنمايي و دبرستان هاي اطراف منزل يا دانشگاهتون رو سر بزنيد و بريد پيش مدير و بگيد ميخوايد درس بديد اگه خيلي سر بزنيد و برخوردتون مناسب باشه و مبلغ بالا يي هم نخوايد كار پيدا ميكنيد
    2: موسسات زبان كه اون هم راحت هست (البته سطح زبانتون هم مهمه) عموما موسسات رو شما يا تو اگهي پيدا مي كنيد يا همينجوري ميريد سراغشون ، از شما يك امتحان مي گيرن (در صورت نداشتن نمره تافل يا ايلتس) و اگه نمرتون خوب بود بعضي موسسات ميگن بايد تو كلاس هاي مخصوص معلمين شركت كنيد و مدركش و بگيريد (كه البته يه درامد زايي براي اون موسسه هست چون مدركش به درد جاي ديگه نمي خوره) و سپس مي تونيد درس بديد تو موسسه
    اگه كلاس و گفتن شركت كنيد (چون حدودا 300-400 تومن مي گيرن) يه نگاه به موسسه بكنيد كه واقعا مي خوان معلم بگيرن يا كارشون الكي هست
    ممنون از توضیحات
    تدریس تو موسسات اموزشی برای دبیرستان و راهنمایی چه روندی باید طی شه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان از اونجا که خیلی از جوونا بیکارن و وضعیت زندگی سخت. به فکرم رسید که یه تایپیک بزنم که دوستان فکراشونو رو هم بذارن و حداقل یه کمک فکری واسه هم باشیم.
    من خودم یه شغل کم درآمد دارم. و چند تا از دوستای بیکارمم هستن که واقعا از این وضعیت زده شدیم و میخوایم که یه فکری واسه پیدا کردن یه کار گروهی که البته سرمایه زیادی هم نخواد و بشه با این کار کسای دیگه رو هم سرکار آورد بکنیم.درآمدش زیاد هم نباشه مشکلی نیس فقط کار آبرومندانه ای باشه.
    ما 5 تا لیسانس بیکاریم. شرایمون هم از نظر مالی و پارتی غیره کساده.شهرمونم یه شهر کوچیک و مردمش از نظر مالی واقعا کم درامد هستن.واقعیتش هر چی هم فکرامونو رو هم میریزیم چیزی قد نمیده.
    کارش سخت هم باشه مشکلی نیست.

امیدوارم به همدیگه کمک کنیم.

داره خودمونی میشه hector2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پرشین کیمیست

پيش فرض

دوستان از اونجا که خیلی از جوونا بیکارن و وضعیت زندگی سخت. به فکرم رسید که یه تایپیک بزنم که دوستان فکراشونو رو هم بذارن و حداقل یه کمک فکری واسه هم باشیم.
    من خودم یه شغل کم درآمد دارم. و چند تا از دوستای بیکارمم هستن که واقعا از این وضعیت زده شدیم و میخوایم که یه فکری واسه پیدا کردن یه کار گروهی که البته سرمایه زیادی هم نخواد و بشه با این کار کسای دیگه رو هم سرکار آورد بکنیم.درآمدش زیاد هم نباشه مشکلی نیس فقط کار آبرومندانه ای باشه.
    ما 5 تا لیسانس بیکاریم. شرایمون هم از نظر مالی و پارتی غیره کساده.شهرمونم یه شهر کوچیک و مردمش از نظر مالی واقعا کم درامد هستن.واقعیتش هر چی هم فکرامونو رو هم میریزیم چیزی قد نمیده.
    کارش سخت هم باشه مشکلی نیست.

امیدوارم به همدیگه کمک کنیم.
    با سلام با شما دوست عزیز
    راه انداختن کار همیشه نیازمند شناخت دقیق بازار و نیازهای منطقه یا محله اتون هست.اگر بتونی دقیق این بخش را بررسی کنی ان وقت می تونی کار و کاسبی خوبی راه بندازی
    بزار یک مثالی بزنم:
    یک دوستی داشتیم در شمال که هر هفته از شما نمک دریا می اورد و کیلویی 200 تومان می فروخت.من همیشه تو این فکر بودم که این دوستمون چطوری اب دریا را تبخیر می کنه و ان نمکش را میباره تهران و همیشه تو این فکر بودم که چطور با اینکه کرایه راه می ده و باید کلی سوخت بسوزونه تا این حجم اب را تبحیر کنه،براش مقرون بصرفه است
    تا اینکه وقتی دست از کار کشید به من راهشو گفت.به من گفت که همیشه دنبال این بوده که از موقعیتهاش استفاده کنه و ببینه محله و جامعه اش چی می خواهد و این چکار میتونه بکنه.
    این دوست ما حوضهای پرورش ماهی که دیگه توش ماهی نبوده و مال شیلات بوده ودر اصل اون حوضچه ها بدون استفاده افتاده بوده بهش سپرده شده بوده تا به عنوان سرایدار مراقب اون فضا و تجهیزاتش باشه.ایشان هم امده و تمام استخرها را رنگ مشکی کرده و با استفاده ایینه نور خورشید را منعکس می کرده در حوضچه ها و اب دریا را تبخیر می کرده بدون صرف پول و مصرف سوخت. و هر هفته نمکها را با بیل تو گونی می کرده و میاورده تهران و می فروخته به دوستانش وکیلویی 150 تومان سود می کرده.همیشه یک تن با وانت نیسان می اورد و 150 هزار تومان سود می کرد(این قضیه مال 6-7 سال پیشه)
    من همیشه این مثال را برای دوستانم تعریف می کنم که چطور میشه از فرصتها و موقعیتها استفاده کرد

9. این کاربر از hector2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نظرتون راجع به مغازه فروش پلاسکو چیه؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان بازار پارچه در چه وضعه؟
    1000 متر زمین داریم . اگه 2تاکارگاه نساجی بزنیم سود داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزيز يك سوال
    با ليسانس برق دانشگاه آزاد آيا ميشه تو دبيرستان يا مدرسه راهنمايي معمولي تدريس كرد؟ چه شرايطي داره؟

13. 2 کاربر از bolka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •