تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 77 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

با سلام
    بنده چند روز پیش یک هارد اینترنال وسترن دیجیتال بلک 2 ترابایت را از سایت دیجی کالا خریداری نموده ولی پس از دریافت و وصل کردن به کامپیوتر بدون هیچگونه خطایی از جانب بنده یعنی اشتباه زدن کابل ها یا هیچگونه نوسانی (نوسان رخ نداده است و سایر هاردها و قطعات کامپیوتر من کاملا سالم هستند) مشاهده کرده هارد درون کیس جرقه داده و دود کرده و سوخته است
    پس از تماس های مکرر با دیجی کالا و نمایندگی آواژنگ در همان روز تست و مشاهده مشکل کالای مربوطه هیچ خدماتی به من ارائه نشده و میگویند به ما ربطی ندارد بنده یک دانشجو هستم و 500 هزار تومان حق الناس است

این متن شکایت من به سامانه نماد اعتماد الکترونیک هستش که الان فرستادم الان هم میخوام برم به پلیس فتا شکایت کنم فقط امیدوارم ترتیب اثر داده بشه و حداقل حقمو بهم برگردونن در حین تلاش برای شکایت با این انجمن روبرو شدم و گفتم تجربمو با شما هم در میون بذارم لازم به ذکره که من نزدیک به 500 تومن پول دادم و حتی 1 دقیقه هم از این هارد استفاده نکردم و به من میگن بندازش تو سطل آشغال بایدم بگن چون حق و مال از من ضایع شده نه اونا
    Last edited by hooman haghbin; 16-05-2016 at 19:31.

2. 10 کاربر از hooman haghbin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

با سلام بر عاشقان دیجیکالا
    چرا باید به این سایت یا کلا به بقیه اعتمادی داشت، بنده ۱ لپ‌تاپ ۲ میلیونی از دیجیکالا خریداری کردم ، لپ‌تاپ و روشن می‌کنم میبینم ۱ پیکسل ال سی دی سوخته ، فوری تماس میگیرم فکر می‌کنید جواب چی‌ دادن ؟ جواب : شرمند اگر ۳ پیکسل سوخته باشه اونم شامل گارانتی می‌شه نه تعویض، بعد از ۱ هفته ۲ تا پیکسل می‌سوزه باز در جواب میگن از ۳ پیکسل به بالا ال‌سی‌دی عوض می‌شه این یعنی‌ چی‌، یعنی‌ اینک خودشون اغراق می‌کنن ک اجناس ما ضمانتی نیست ک سالم باشه، می‌شه یکی‌ توضیح بده،بنده ۲ میلیون بدم با اعتماد از این سایت خریداری کنم ،بد جنس استوک و ناقص به من تحویل بدن ؟ شما اگر حضوری جای لپ‌تاپ بخرید ،همونجا روشن می‌شه تست می‌شه بد تحویل می‌گیرید یا اگر جنسی‌ ناقص باشه، با قیمت ارزانتر شما میتونید یون جنسو بخرید،

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    وحدتیه

پيش فرض

از ديجي كالا خريد نكنيد همين و بس

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

درسته که دیجی کالا و یا فروشگاه های انلاین دیگه بعضی مواقع جنس ناقص میدن و گند میزنه تو حالمون و باید جنسو پس بدیم ،اما کلی بخایم بگیم ،اونقدری که بازار و پاساژا کامپیوتری سر مردمو کلاه میزارن و جنس ناقصو قلابی میدن،ادم بهترشه از فروشگاه اینترنتی بخره،حالا من دیجی کالا رو نمیگم چون یکم جنساشو گرون میده ،اگه آمازون بیاد تو ایران،نون خودش که میره تو روغن هیچ،نون دیجی کالا و تمام فروشگاه های اینترنتی رو آجر میکنه،بازاریا هم که باید بشینن خونه یه قل دو قل بازی کنن با ....

6. 5 کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

من تا به حال در خرید به مشکل بر نخوردم که جنس تقلبی بفرستند و ... . حتی در یک مورد در تضمین بهترین قیمت ماوتفاوت رو برگردوندند حسابم .

تنها چیزی که میدونم نکته منفی هست اینه که دیجی کالا اصلا و ابدا به نظرات مشتریان اهمیت نمیده ابدا !!!!!

8. 4 کاربر از jjadm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام،
    والا تو این چند هفته چن بار خرید داشتم از دی جی کالا،انصافا از لحاظ اصالت کالا و قمیت حداقل در مواردی که من خرید داشتم خوب بوده اما موضوعی که اعصابمو بهم ریخته بسته بندی محصولات ارسالی هست!
    قبلا تماس گرفتم و باهاشون در خرید های قبلی این مورد رو مطرح کردم ولی همونطور که در پست بالایی هم دوست عزیز بخوبی اشاره کردن کلا نظرات مشتری کشکه!
    من یه هارد سفارش دادم،هاردم که میدونید چقدر حساسه،مخصوصا اگر از نوع معمولی باشه!پست گرامی و ماموران زحمتکشش هم که مشخصه وضعیتشون،حالا اگر روی بسته بزنه شکستی شاید بجای شوت کردن با دست بندازنشاما دی جی کالا برای محصول حساسی مثل این اومده یه دونه کیسه هوا گذاشته داخلش اونم کجا؟!کناره!معمولا فشار و ضربه از بالا و پایین وارد میشه در حمل و نقل!
    قدیما یه کائوچویی چیزی میذاشتن!آخه کیسه هوا هم شد محافظ برای وسایل حساس و شکستی!اونم یه دونه!
    من موندم اگه شرکت کافر خارجی این بسته بندی استاندارد و خوب رو برای محصولش نداشت الان با بسته بندی دیجی کالا و هنرنمایی پست چی بدست من میرسید

محتوای مخفی: محافظ! 

Last edited by ODADO; 26-06-2016 at 20:43.

10. این کاربر از ODADO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام،
    والا تو این چند هفته چن بار خرید داشتم از دی جی کالا،انصافا از لحاظ اصالت کالا و قمیت حداقل در مواردی که من خرید داشتم خوب بوده اما موضوعی که اعصابمو بهم ریخته بسته بندی محصولات ارسالی هست!
    قبلا تماس گرفتم و باهاشون در خرید های قبلی این مورد رو مطرح کردم ولی همونطور که در پست بالایی هم دوست عزیز بخوبی اشاره کردن کلا نظرات مشتری کشکه!
    من یه هارد سفارش دادم،هاردم که میدونید چقدر حساسه،مخصوصا اگر از نوع معمولی باشه!پست گرامی و ماموران زحمتکشش هم که مشخصه وضعیتشون،حالا اگر روی بسته بزنه شکستی شاید بجای شوت کردن با دست بندازنشاما دی جی کالا برای محصول حساسی مثل این اومده یه دونه کیسه هوا گذاشته داخلش اونم کجا؟!کناره!معمولا فشار و ضربه از بالا و پایین وارد میشه در حمل و نقل!
    قدیما یه کائوچویی چیزی میذاشتن!آخه کیسه هوا هم شد محافظ برای وسایل حساس و شکستی!اونم یه دونه!
    من موندم اگه شرکت کافر خارجی این بسته بندی استاندارد و خوب رو برای محصولش نداشت الان با بسته بندی دیجی کالا و هنرنمایی پست چی بدست من میرسید

محتوای مخفی: محافظ! 

عمو برو خداروشکر کن همینم گذاشته بودن واست!
    پارسال از فروشگاه اینترنتی مقداد کامپیوتر یه هارد 2 ترا وسترن خریدم، به نظرت بسته بندیشون چجوری بود؟!

فقط یک لایه از این پلاستیکای حباب دار که دور هارد بسته شده بود و بعد دورشو با چسب شیشه ای پهن حسابی چسب مالی کرده بودن، بدون هیچگونه کارتن یا بسته بندی یا هرچیز دیگه ای
    زمانی که پست چی بسته رو تحویل داد گفتم 99 درصد این هارد ضربه خورده و کار نمیکنه بزار بسته رو برگشت بدم ولی اشتباه کردم و تحویل گرفتم و اون یقین شد 100 صددرصد، هارد دیتکت میشد ولی صدایی شبیه شیشه خورده از توش میومد و فرمت نمیشد! منم هاردو براشون پس فرستادم گفتن دوباره میفرستیم که گفتم نمیخوام پولمو بدین، فقط این وسط ده تومن پول پست و بسته بندی رو دیگه بهم ندادن!

12. 2 کاربر از bahareh_bus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    در سایت شون یک دستگاه فشار سنج رو زده 334 هزار تومن.
    در سایت های مشابه و بیرون تقریبا کپی همین با همین گرانتی و .. 250 هست تقریبا(حالا یکم کم و زیاد)
    بهشون ایمیل زدم میگن به بخش تضمین قیمت ایمیل بزن
    به اون ایمیل زدم میگه فاکتور خرید از دیجی کالا رو بفرست تا بریم بررسی کنیم
    میگم من نخریدم قصد خرید دارم اما قیمت تون مشکل داره . یک استعلام مجدد بگیرید ، مشخص میشه. چه اشکالی داره
    ؟
    میگه نه این خدمت تضمین کالا مختص خرید بعد ازکالا هست!!
    یعنی من کالا رو بخرم 80 تومن گرون تر ، بعد تلاش کنم که ثابت کنم قیمت ش بالا تر هست و پول م رو بخوام پس بگیرم؟

انصافا خودتون این سیتسم خرید می کنید/>؟

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظرم تا زمانی که دیجی کالا ، رقیب جدی نداشته باشه، وضع همین هست..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

1

دیجی کالا به عنوان یکی از چند فروشگاه اینترنتی بدرد بخور عملکرد قابل قبولی داشته لااقل نمره قبولی میگیره کاربرایی که وبلاگ ضدش درست میکنن یا اونو کلاهبردار معرفی میکنند احتمالا یا پی موبایل فروشهای کلاهبردار به تنشون نخورده یا خودشون از این فروشندگان دانشمند هستند.بزرگترین ایراد دیجی کالا عدم توجه به انتقادات وپیشنهاداته.البته من خودم گوشی خریدم که با بازشدن جعبه با گوشی مواجه شدم که برچسب محافظ صفحه داشت!!! البته بعد از تماس و هماهنگش گوشی رو پس گرفتن و پول رو هم عودت دادن.دیجی کالا هزاران ایراد داره ولی تو این بازار بلبشو میشه گفت جزو جاهایی که ادم لاقل جرات میکنه ازش خرید کنه

17. 2 کاربر از tooraj.zi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •