برنامه ي Open Gl مربوط به گرافيك اونو نصب كنيد
در ضمن كارت گرافكتونم اپديت و از اخرين نسخه ي DirectX استفاده كنيدبراي راحتي و بهتر اجرا شدن بازي ها
حتما اين كار و بكنيد
كسي نميدونه ؟
برنامه ي Open Gl مربوط به گرافيك اونو نصب كنيد
در ضمن كارت گرافكتونم اپديت و از اخرين نسخه ي DirectX استفاده كنيدبراي راحتي و بهتر اجرا شدن بازي ها
حتما اين كار و بكنيد
كسي نميدونه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید برنامه ی OpenAL یا OpenGL رو نصب کنی مشکلت حل شه.میتونی این برنامه رو از اینجا دانلود کنی:
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ساتم من وژن 1.2.2.0 رو دارم کرکش رو گم کردم ممنون میشم یکی کرک اینوبرام بزاره
کرک :
بعد از کرک با هر پسوردی اکتیو میشه . اگر احیانا موقع بازی یادتون رفته بود اینترنت رو قطع کنید می بینید که از حالت اکتیو خارج شده. ارتباط اینترنت رو قطع کنید و دوباره با هر پسوردی که خواستین اکتیو کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ریو را دان کردم ولی موقع پچ میگه PACH FAILED
سلام بچه ها یه در خواستی دارم...
امکانش هست ورژن های جدیده هر قسمت از بازی رو ( classic...rio...seaosons ) یا آپدیت هاشو تو یه پست بذارین؟ حالا یا توی صفحه اول یا همین جا...چون من واقعا گیج شدم...نمی دونم الان بازیم آپدیت هست...نیست...؟نمی دونم...ممنون![]()
همه چیزشم میزونه . من خودم از اینجا دانلود کردم. خسته شدم از بس پچ و کرک و ... خراب تو سایتای دیگه بهم قالب کردن![]()
![]()
خیلی آقایی! بازیا همه رو دارم...کلا می خواستم هر موقع کامینگ سونی چیزی باز می شه خبر دار شم.
چند تا سوال:
1. توی انگزی بردز سیزنز اون قسمتای آخر که یه چیزی هست جای سه تا ستاره توش خالیه چیه؟ باید تمام مراحل رو سه ستاره کنیم تا باز شن؟
2. توی ریو مال من دو قسمت آخر بستس...آپدیتی اومده که اونا رو باز کنه؟
3.توی کلاسیک مال من صفحه آخر قسمت اون کابوی ها کامینگ سون هست...باز نشده؟
من هم همین ارور (OpenGL) رو در زمان اجرای بازی دارم. اما سیستم من کارت گرافیک نداره و در واقع کارت گرافیک آنبرد دارم. آیا راهی هست بشه این بازی رو اجرا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)