-عزيز مدل ايشون اروپايي هست نه اسيايي و يك سري امكانات جانبي بيشتري داره
-عزيز مدل ايشون اروپايي هست نه اسيايي و يك سري امكانات جانبي بيشتري داره
بچه ها خواهشا کمک کنید تا بتونم تایمر 6960 رو ریست کنم میخوام بفرستم گارانتی،اگر قبل از 3 روز باشه فروشنده تی وی رو تعویض میکنه و اگر زیر 10 روز باشه سام سرویس تعویض میکنه خواهشا کمک کنید؟
-متاسفانه من اطلاعي ندارم در صورتيكه پنل باز بشه از روي مادر بورد شايد گزينه هايي وجود داشته باشه
كه گارانتي هم بهم ميخوره قطعا
ولي به صورت نرم افزاري نميدونم
من آخر نفهمیدم ...مگه تی وی خاموش بوده تو این مرحله......
مثلا" اونجا که گفته TV رو خاموش کنید و به منوی سرویس برید....آخه وقفی خاموشه چطور باید این کارو کرد....!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by sami-z; 16-05-2011 at 04:45.
-براي ورود به hotel mode بايد hdtv روشن باشه وبا زدن كليد هاي مربوطه وارد ميشين
براي ورود به منوي مخفي هم بله Hdtv خاموش هست وبعد زدن كليد هاي مربوطه روشن ميشه ووارد منوي مخفي ميشه
سلام خدمت دوستان
تو صفحات قبل توضیحات مختصری در مورد la,le ,ua گفته شده اگه اطلاعات کاملتری هست- بخصوص برای راهنمایی دوستانی که قصد خرید دارند -لطفا ارایه بدید
-اين پيشوند ها مربوط به نوع پنل وريجن ها ومناطق مختلفي هست كه توليد ميشن
-حرف اول مربوط به نوع تكنولوژي پنل هست
L ال سي دي
U ال اي دي ها
PS پلاسماها
-حرف بعدي هم مربوط به ريجن و منطقه اي هست كه محصول ارائه ميشه
A اسيا
E اروپا
N امريكا
معمولا در قار ه هاي مختلف ورژن هاي متفاوتي توليد ميشن (بيشتر از نظر امكانات جانبي )وبعضا حتي متفاوت در طراحي
ابی جان ممنون
با توجه به اینکه میگن ورژن آسیایی گیرنده دیجیتال نداره ظاهرا این پنل ما دیجیتالش فقط نرم افزاری فعال شده وباید بی خیالش بشیم؟(UA 40C6900) متاسفانه تو منطقه ما فعلا پوشش دیجیتال نداره ونمیتونم تست کنم
-نه عزيز توي مدل هاي سري 6 تيونر ديجيتال موجود هست چه اسيايي وچه اروپايي
نگان نباشين
با سلام
دوستان عزیز کسی نتونست راهی جهت دریافت کانالهای دیجیتال تو c7000 پیدا کنه آخه سرچ دیجیتال رو انجام میده وتو فرکانس کانالهای ایران حدود 30 ثانیه مکث می کنه که نشان دهنده وجود تیونر دیجیتال هست ولی سیو نمی کنه لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه دریغ نکنه با تشکر
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)