خوب من هنوز ویدیو voice act رو ندیدم چون فعلا adsl ندارم ولی از اونجایی که خبر خوندم توی ویدیو تصاویری از ایلوسیو من شپرد زن آریا جمیز وگا و یک کارکتر جدید رو نشون میده.
همین الان بگم براتون جا بیفته سرش دعوا نکنیم من دندون تیز کردم!!! لیارا و جک و میراندا و کلی و اشلی و هرچی کارکتر زن و مرده برای خودتون.
این دختره که از همه دل میبره ، یه مانکنه یه مانکنه نگاش نکن ماله منه!!!
خانم Jessica Chobot مجری و نویسنده سایت IGN که البته مدل هم هست قراره در مس افکت 3( بازم جای م نوشته بودم ک شرمنده!!!) نقش خبر نگار آلاینس رو توی کشتی بازی کنه. معلوم نیست چرا امیلی وانگ رو برای این کار نیاواردن ولی من ازشون متشکرم که منو (شپردمو) با همسر ایندم (ایندش) اشنا کردند! اینطور که به نظر میاد و باید هم باشه یکی از گزینه های رومانسه و امیدوارم جای کلی رو نگیره تا باقی بچه ها عشقشون رو از دست ندن!
اینم عکسش فقط حق دارین به صورتش نگاه کنین!
اینم با وضوح بالاتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بیو گرافیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول یک سری نظرات در سایت ها نمره بازی از IGN 11/10 خواهد بود و بهترین بازی قرن جهان و....... میشه!!! البته حقشه.
حالا جدا از شوخی صفینه به یک خبرنگار چه نیازی داره اخه؟

مثلا پیشرفت جنگو به مردم بگن تا مردم امیدوار شن؟؟؟

بعد این شخصیت حاضره در مرحله اخر دوربین به دست بگیره بیاد در وسط نبرد گزارش تهیه کنه یا فقط بلده تو صفینه بشینه تا شپرد بیاد برای مصاحبه؟
بهرحال یکی از شخصیت های جدید مشخص شد امیدوارم بازی زودتر بیاد.
راستی یادم رفت بگم:
نورمندی 2 توسط الاینس ازز سربروس گرفته شد چون ادعا کردن طرح نورمندی برای الایسنه و سربروس دزدیده. بعد اومدن دوباره خودشون از رو مدل 2 یکی دیگه ساختن که یک سری مکان های جدید به صفینه اضافه کرده که اتاق این خبرتگار یکیشه. البته شاید به اندازه قبل هم یار توش نداشته باشیم.