سلام من امروز یه 57452 با آخرین کانفینگ گرفتم
حالا باید چند ساعت تو شارز بزارم
و چه کارایی لازمه که بکنم؟
با تشکر
سلام من امروز یه 57452 با آخرین کانفینگ گرفتم
حالا باید چند ساعت تو شارز بزارم
و چه کارایی لازمه که بکنم؟
با تشکر
دوست عزیز مبارکت باشه انالله فنش تا عمر داری برات بچرخه.
مهربون هر کی یک چیزی میگه هم میتونی همون اول 6 7 ساعت بزاری تو شارژ هم میتونی شارژر رو نصب کنی استفاده کنی تا تخلیه بشه بعد بزاری 6 7 ساعت تو شارژ.اما بهترش بزاری تخلیه شه بعد بزاری تو شارژ.با لینوکس ور برو تا خالی شه.
![]()
مبارک باشه
از کجا گرفتی؟
گارانتی چی؟
قیمت؟
منم میخوام بگیرم بیزحمت آدرس دقیقشو بگو برم بگیر
همه جا میگن سازگار دیگه وارد نمیکنه . لعنت به این شانس.
شما از کجا میپرسی؟
رفتی بازار؟
پس این دوستامون چجوری میخرن(چند تا پیام بالاتر)
البته بگردی هست ولی قیمت رو بردن بالا (870 تومن). من از چند تا فروشگاه معتبر مثل لاوان پرسیدم نداشت.
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
راستی شما از فروشگاه اینترنتی چاره که شرکت سازگار معرفی کرده خرید کردین تا حالا ؟ البته نمیدونم دارن یا نه ولی نمیدونم خرید اینترنتی (اونم لپ تاپ) مطمئن هست یا نه !!!
دیجی کالا هم تموم کرده
یکی تعریف میکرد که از دیجی کالا خرید کرده و لپ تاپو آوردن جلو خونشون بعد از تست کامل و صحت دستگاه اونو تحویل گرفته(اصلا روال فروش اینترنتی همینه مخصوصا برای لپ تاپ) و اگر ایرادی داشته باشه برمیگردونن و 2باره یکی دیگه میفرستن
از یه بابتم الان خوبه از فروشگا ها خریداری کنیم چون قیمت بازار با فروشگا های اینترنتی یکی شده
در کل از هر جا میگیری گارانتی سازگار باشه که آدم پشتش گرم باشه که اگه خدایی نکرده خراب بود یا خراب شد یکی جواب گویی ما باشه.
منبع این حرفتون کجاست؟
دوست عزیز من برای شهرستان خرید کردم همین 2 3روز پیش قیمتشونم از سایت سازگار 30 تومن پایین تر هست من 499 گرفتم هزینه حمل رایگان به همراه یک پک سی دی اریجنال انتی ویروس.
سفارش می دی زنگ میزنن هماهنگ میکنن خودشون.
سایت سازگار معرفی کرده اینم لینکش :
البته اگه به سازگار اطمینان داشته باشیم مسلماً باید به این سایتهای معرفی شده هم اطمینان کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدلی که من میخوام فکر کنم نایاب شده . حالا شما از کدوم سایت گرفتی ؟؟؟ نمی دونم ارزش داره تا بعد از عید صبر کنم یا نه ؟؟!!!
اگه واقعا نیاز داری بنظرم قبل عید هر جوری شده بگیر چون عید خیلی بدردت میخوره
من الان چاره رو دیدم مدلی که ما میخواییم رو نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)