حمام گرم بعد از تمرین بدنسازی برای عضلات موثر هست؟
تغذیه مناسب منظور کربو هیدارت و پروتئین بعد از تمرین یا قبل از تمرین بهتر می باشد؟
حمام گرم بعد از تمرین بدنسازی برای عضلات موثر هست؟
تغذیه مناسب منظور کربو هیدارت و پروتئین بعد از تمرین یا قبل از تمرین بهتر می باشد؟
الان پاورلیفتینگ با بدنسازی فرق میکنه ؟پاورلیفتر جوری نیست ! به کسی که ورزش پاورلیفتینگ رو انجام میده میگن پاورلیفتر !
فوتبالیست : فوتبال !
دونده : دویدن !
Swimmer : Swim !
نمیدونم چرا با اینکه کشورمون سالیان سال هست جزو با استعدادترین ها در این رشته هست و هر سال قهرمان آسیا میشه و توی تورنمنت های بین المللی انفرادی و تیمی مقام دار هستیم و حتی در مسابقات جهانی هم میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه خیلی ها این رشته رو جوری صدا میکنن که انگار جزو رشته های عصرحجری یا تازه کشف شده ست !
...
از سه حرکت تشکیل شده داداش . اینجا سری بزن . تخصصی این رشته ست :
lahijweb.blogsky.com
iranpowerliftingcommittee.ir
خودم آپشون میکنم .
...
در عضلات جمع شده چقدر فرق دارن ؟
کسی از این مکمل استفاده کرده ؟ خوبه ؟ muscle xplod ماله شرکت musclenutrition. هستش
بله یه حموم ولرم برای ریلکس کردن و تسکین عضلات فوق العاده ست .
شما 3 ساعت قبل تمرین کربوهیدرات پیچیده مثل سیب زمینی و ... بلافاصله بعد تمرین از قند های ساده و پروتئین های زود هضم استفاده میکنید
سلام دوستان.
من 15 سالمه.قدم 175 هستش.وزنم 90 کیلو.
دوستان ممنون می شم یه مشاوره و یا برنامه ای برای لاغریم بدین.من فقط می خوام شکم نداشته باشم.منظورم اینه که وزن برام مهم نیست فقط این که بدن مناسبی داشته باشم.
با تشکر از همگی.
یه سوال دیگه:دوستان این تاپیک منظورش از بدنسازی همون پرورش عضله است یا این که می تونیم سوالته کاربردی غیره بپرسیم؟
برای مثال من نمی خوام عضلاتم مثل بدنسازا بشه.می خوام یک کم فرم داشته باشه و قدرتی و فرض.نه این که صرفا فرم زیبای داشته باشه.فرم خوبی هم داشته باشه به همراه قدرت و سرعت.برای ورزش های مختلفی مثل فوتبال و ... می خوام.
سلام دوستـ !
اول از همه تغذیه ! برای کم شدن چربی های کل بدن ( موضعی ممکن نیست ) باید تغذیه ت رو رعایت کنی .
و بعد یه تمرین کل بدن مناسب .
بلهـ هر سوالی بخوای میتونی بپرسی .
راستتش داداش شما اگرم بخوای نمیتونی بدنی مثل بدنسازا بسازی ! چون اونا سال ها هزینه و وقت و ... گذاشتن تا شدن اینی که میبینیم .
برای ورزش های مختلف شما راه های مختلفی پیش رو داری . درباره رزمی و فکر کنم والیبال تو پست های قبل صحبت شد .
برای بالا تنه مخصوصا عرض شانه تقویت سینه ها بعد سرشانه بازوها.
ترتیب صحیح حرکت چگونه است؟
مثلا: پرس سینه، بالا سینه، سیم کش، فلای، جلوبازو هالتر، شنا سوئدی و .....
این داروهای افزایش قد که ماهواره تبلیغ میکنه موثره؟؟ عوارض نداره؟؟
کلن با چه دارویی میشه قد رو بلند کرد(در حدود 6-7 سانتی متر)؟؟
با تشکر از دوستان،
میخواستم بپرسم که از اونجایی که من قبل از بدنسازی میدوم و بعد شروع به وزنه زدن میکنم این باعث نمیشه که بیش از اندازه از عضلات پای من استفاده بشه؟ و باعث بشه از نظر حجم ظاهر عضله افت بکنم؟ چون ران های من بزرگ نیستند و قصد دارم از نظر حجمی رشد داشته باشه به دلیل پشت میز نشینی که به زانو های من هم فشار کمتری وارد بشه. برای ران هم غیر از دویدن، جلو پا با ماشین میرم.
قد 175 و وزنم 63 هست و یکروز در میون هم ورزش میکنم،
البته این رو یاداوری کنم که دنبال کارهای حجمی آنچنانی نیستم ولی به دنبال این هستم که در کنار سلامت بدن و تقویت، تا حدودی از نظر حجمی، تغییر داشته باشم.
در مورد عضلات قسمت زیر بغل هم میخواستم بدونم اگر من روزی که پرس سینه میرم، زیر بغل هم انجام بدن آیا با هم تداخلی دارند یا خیر؟ چون شنیدم تداخل دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)