همین یه گزینه خوب رو داشتیم که اونم به فنا رفت....تف....![]()
همین یه گزینه خوب رو داشتیم که اونم به فنا رفت....تف....![]()
شك نكنيد كه مسايل سياسي بوده . تا صبحش ميگفته همه چيز رديفه اما بعد از ظهر گفته نميام مشكلات خانوادگي دارم . !!! . خودش گفته بود كه من از بازي ايران و توانايي بازيكنانش خوشم اومد .مشكلش ايران هم نبوده كه اگر مشكلي بود همون اول كه اومده بود ايران و ديد منصرف مي شد نه اينكه اول تعريف كنه بعد ... اين ديگه چيزه واضح و روشني هستش كه يه عده از خدا بي خبر سر دشمني با اين ملت نمي خوان اين اتفاق بيافته ...
الان هم مایلی کهن اصلی ترین گزینه سرمربی گری هست!!!
سایه سنگین قلعه نویی دوباره بر سر تیم ملی/ وقتی همسر کرش ترسید
امیر قلعه نویی از حالا جدی ترین گزینه برای هدایت تیم ملی است.
به گزارش خبرآنلاین ؛ فدراسیون فوتبال ایران که پس از توافق تقریبا قطعی با کارلوس کرش مذاکرات موفق خود با دیگر مربیان را نیمه تمام گذاشته بود حالا باید کاسه چه کنم برای مربی در دست بگیرد. کرش به این دلیل که همسرش تمایلی به حضور در تهران نداشت از همکاری با تیم ملی ایران عذر خواست چون جوسازی رسانه های بیگانه سبب شد این زن پرتغالی همسرش را تحت فشار بگذارد و از سفر برای کار در ایران منصرف کتد.
فدراسیون اما برای امضای قرارداد با کرش ، مذاکرات همزمان با فیلیپه اسکولاری ، پکرمن و از همه مهمتر روژه لومر فرانسوی را نیمه تمام گذاشت تا حالا با انصراف مرد پرتغالی زمانی برای تلاش دوباره نداشته باشد و برود سراغ گزینه های ایرانی ، این خبری بود که کفاشیان خیلی زود تائیدش کرد و به نظر می رسد همان طور که کفاشیان گفت ، برای تیم امید در ابتدا یک گزینه ایرانی که قرار است مسئول همه تیم ها را به طور همزمان در دست داشته باشد ، در اختیار بگیرد و این گزینه کسی نیست غیر از امیر قلعه نویی که همیشه در صدر لیست مربیان ایرانی برای تیم ملی قرار دارد. او که البته دوره ای ناکام را با تیم ملی در بازی های جام ملتهای آسیا پشت سر گذاشت و ...
دیشب عادل خیلی باحال زد تو حال کفاشیان! گفت مردم لطف کردن که به 93 به عدم استقلالتون رای دادن!!!![]()
همه میدونستیم که اینبار هم چه خواهد شد اما چشمان خود را بستیم و در رویا های خود بودیم و میدیدیم که با کرش بالا رفته ایم
اما اتفاقی که باید اتفاق می افتاد بازهم رخ داد
باز هم از سوراخی گزیده شدیم که قبلا هم به دفعات گزیده شده بودیم
هنوز جریان کلمنته و دایی یادمان نرفته
تصمیمی که کرش گرفت به نظر من بهترین تصمیم بود .
به امید نابودی کامل فوتبال ایران توسط اقای کفاشیان و دوستان همراه و دلسوز
مربی به این زن زلیلی دیگه ندیده بودیم.
دوست عزیزی که همیشه با گرافیکار میشناسمت
این ارزوی باطل شما و من و دیگر کسانی است که اشک های مقدسشان را با شکست سربازان ملی پوششان فرو ریخته اند و... واما دست هایی هست در پس پرده که به دور از توجه به تقدس این اشک ها از پس پرده منافع خویش همیشه برای این مردم و فوتبال تصمیم گرفته اند
و اینبار هم تکرار مکررات.
ارزوی بودن کرش از اول داستان هم به رویا می ماند چرا که قبلا هم جواب این ازمایشات رو بار ها دیده بودیم و نتیجه سرطانی شدن این ورزش را شنیده بودیم
کسانی که صحنه باخت مرحوم امپراطور رو جولانگاه تاخت و تاز خود کرده بودند و از همین سردار به اصطلاح زن ذلیل (کرش) خرده تاپ نبودن رو می گرفتن, همان هایی که تاریخ, حضور انها رو بر تخت پادشاهی فوتبال آریا زمین همواره شکست خورده رقم زده , مطمئنا فردا ها هم بر این صندلی که مدت هاست چشم طمع بر ان دوخته اند , خواهند نشست.
این ما می مانیم و تکرار مشاهده (ای که این روزها امری است به شدت عادی)ناکام از فتح درب قلعه های شرقی و حتی عربی و... ما می مانیم و بازهم یار همیشگی یعنی باز هم حسرت
دومنک کجا بود
قلعه نوعی یا مایلی کهن
کفاشیان میگه ، سرمربی ایرانی قطعیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)