طرفدارهاي اتيشي بارسا هر وقت تيمشون ببره ميان؟؟؟؟
كجان پس؟؟؟!!!!
بيان يه كم توجيح كنن حوصلمون سر رفت
طرفدارهاي اتيشي بارسا هر وقت تيمشون ببره ميان؟؟؟؟
كجان پس؟؟؟!!!!
بيان يه كم توجيح كنن حوصلمون سر رفت
قبول دارم..آمار رئالو ندارم ولی جواد دست از سر تیم حاوی مسی بر نمیداره. انصاف نیست.
جام جهانی دیونمون کرد سر ارژانتین!: دی
+
شاخ درووردم وقتی فهمیدم بارسا باخته!! هنوز باورم نمیشه!
اما کلا بارسا رایکارد هم تو اوج بود که یهو خورد زمین!
شاید اینم اینطوری شه!
البته کلا خیـــلی زوده برا پیش بینی...
+
این هیگواین تا دیوانه نکنه ما رو، ول کن نیست!
بجا زدن یه ضربه نرم و فنی، توپ رو الکی برد گوشه و خرابش کرد!
بقول این گزارش گر انگلیسی، رئال چندتا موقعیت داشت که بهترینش(هاش؟!) رو هیگواین خراب کرد!
ایشالله نیمه دوم...
(ایکاش میشد همین اول فصلی، دوستان بیان و مشخص کنن که طرفدار کدوم تیم هستن! حداقل این 1 فصل طرفدار کدوم تیم هستن!! اینطوری خیلی چیزا مشخص میشد!)
زیاد خوب بازی نکرد رئال ! اوزیل بی شک بهترین بود ! هیگواین هم خوب نبود اصلا ! نمیدونم چش شده !
خب شاید گواردیولا هرکولس رو زیادی دست پایین گرفته بود،ولی در هر صورت مهم نیس...امیدوارم شک به تیم وارد شده باشه...
عشق است بارسا...![]()
تیم زیاد خوب نبود ولی مهم نیس ... مهم 3 امتیاز بود حاصل شد
ریکاردو هم واقعا چیکار میــــکنه !!! : دی
من جدا برام سواله که عادل چه مشکلی با کریس داره؟!
کریس حرکت تکنیکی میکرد، عادل میگفت یه حرکت خوب یا نهایتا میگفت قسنگ!
در صورتیکه بدون شک اگه مثلا رونالدینهو این حرکت رو میکرد، میگفت یه حرکت کامپیوتری!
یه توپ خراب کرد، کلی ایراد گرفت ازش!
مهم نیست! یه عادل که بیشتر نداریم!
+
این ریکاردو شده بود ترکیب 3 دروازه بان برتر دنیا!!
حالا همه ضربات رو بگیم بد زدن مهاجم ها، اون ضربه هیگواین رو که روی پاس اوزیل زده شد رو واقعا گرفتنش خیــلی سخت بود!
+
اوزیل نشون داد که چه توانایی داره اگه بعد اومدنش به رئال میگفتن که نمیخواستیمش، فقط برا این بوده که نمیتونستن بخرنش! وگرنه تواناییش واقعا بالاس...
هنوز زوده اما با آقای خاص، به جاهای بهتری میرسیم!
بخصوص اگه آدامس خوب براش تهیه کنن!: دی
با جاودانی زیاد نشست و برخواست کرده!من جدا برام سواله که عادل چه مشکلی با کریس داره؟!(عادل رو میگم)
یه مطلب رو بگم به نظرم خوب شد بارسا باخت دو فصل پیش هم اونا بازی اول رو مساوی کردن و بازی دوم رو باختن اما بعد تیم بی نظیر شد به نظرم بارسا یکم مغرور بود این باخت لازم بود
دوستان اول تبریک می گم این برد رو ایشالله تا آخر فصل همه ی بازی ها رو می بریم
همشون با کریس مشکل دارن.فکر می کنن چون پول خوبی گرفته باید تو هر بازی سه تا گل بزنه.من جدا برام سواله که عادل چه مشکلی با کریس داره؟!![]()
دقیقا امشب واقعا عالی بازی کرد ! منو امیدوار کرد اصلا در نبود کاکا به مشکل بر نخوریم ! هماهنگیش با خدیرا هم جالب بود !اوزیل نشون داد که چه توانایی داره اگه بعد اومدنش به رئال میگفتن که نمیخواستیمش، فقط برا این بوده که نمیتونستن بخرنش! وگرنه تواناییش واقعا بالاس...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)