آقایون من اینو دیشب دانلود کردم
الان ارور میده Unble To connect PVP.net
قضیه چیه؟!
آقایون من اینو دیشب دانلود کردم
الان ارور میده Unble To connect PVP.net
قضیه چیه؟!
مشکل از نت خودته...!
Just Keep Loging In!
1.Login Again
2.Login Again
3.Take a Nap
4.Login Again
5.Watch a Movie
6.Login Again
7.Call Us again
it's about one hundred times![]()
مشکل حل شد؟
اگه نشد اطلاعات بده کمک کنم...
تازه واردی تو این سبک؟ یا دوتا(Fail Game) باز بودی؟
دوتا توی وار بازی میکردم
هنوز همون مشکل
میزنه Unble To Conect PVP servers.net
چجوری میشه این RUNE ها رو چید ؟![]()
Runes کاملا به خودت بستگی داره که چه هیرویی بازی می کنی...
سه درجه Runes وجود داره Tier 1 Tier 2 Tier 3
وقتی با lvl 10 برسید Tier 2 و وقتی که به لول 20 Tier 3 باز میشه...
Tier بالاتر علاوه بر قیمت بیشتر قدرت بیشتری هم داره.
Runes چهار نوع هست که هر کدوم می تونن تقریبا همه نوع Runes داشته باشن ولی هر کدوم هم نوع مخصوص دارن که قوی تره.
قرمز (Mark) : این نوع Runes برای حمله قوی تره برای مثال Rune اتک Attack Damge واسه این نوع Rune قوی و Rune مجیک Ability Power برای این نوع Runes ضعیف محصوب میشه.
Runes های قوی برای Mark :
Attack Damge , Critical Chance , Magic Peneration , Armor peneration , Critical Damge , Attack Speed , Attack Damge per lvl , Armor Peneration/Magic Peneration
در پست های بعدی Runes های بعدی رو هم توضیح می دم فعلا تا همین جاش رو داشته باشید!
در ضمن اگه هیرو خاصی رو می خواین Rune ببندین PM بدین سریع کارتون رو راه می اندازم.
Last edited by Witcher6610; 03-05-2012 at 12:39.
زرد (Seal) : این نوع Runes برای دفاع استفاده می شه و بقیه Rune ها قدرت متوسطی براش دارن (بعدا بیشتر توضیح می دم) مثلا جون Health برای این Rune قوی و اتک Attack Damage متوسط محسوب میشن.
Runes های قوی برای Seal :
Armor , Health , Health per lvl , Armor per lvl , Health % , Mana regen , Mana regen per lvl , Energy regen , Energy regen per lvl , Gold per 10
هر Rune یک سری Runes های مخصوص به خودش داره (Primary) و هم چنین یک سری Runes های دیگه داره (Secondery) که شما اگه Rune های Primary رو برای Rune مخصوص به خودش به کار ببرین خیلی قدرت بیشتری داره نسبت به اینکه تو Runes دیگه بزارید.
بهترین rune برای قسمت mark یه supporrt tank مثل blitz crank چی میتونه باشه ؟
البته چند جا گفته بودن که armor pen تا بتونه dmg بیشتری با power fist بزنه
Mark چیزی واسه تانک بودن نداره که بهتره همون Armor peneration رو بگیرید...
برای این هیرو Armor Pene خیلی بهتر از Attack Damge per lvl هست چون معمولا افراد Manamune می گیرن که Damage زیادی میده و باعث میشه Armor peneration قابلیت بیشتری پیدا کنه...
به هر حال اگه کسی نخواد تانک ببنده شاید Crit Chance هم کمکش کنه یا Magic Peneration مثلا Armor Pene/Magic Pene چون Blitz هر دو نوع Damge رو می زنه...
من Armor Peneration/Magic Peneration رو بیشتر توصیه می کنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)