نه سایت های عادی هم پخش نمیکنه...
بید بید خوب بید...
خوب من با این مشکل بر نخوردم
تو سایت ها این فیلم های تبلیغاتی رو می خواد پلی کنه که من می زنم و نمی زنم پخش کنه
به خاطره حجم دیگ
و حالا نمی دونم
شاید داری از نرم افزاری دیگه ای استفاده می کنی که این قابلیت رو نداره مثل همون uc یا opera
البته خبر ندارم که این قایلیت رو دارن یا ندارن![]()
دوستان من بین این گوشی و Gio موندم ، این از همه لحاظ سره ، تنها مشکلم سیستم عاملشه ، آیا بازی و نرم افزار جالب براش هست ؟؟؟ یا حتی میشه تو آینده امیدوار بود بش ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست من
من این گوشی که گفتی رو نمی شناسم و چیزی در موردش نمی دونم
ولی اگه این گوشی رو سر تر می بینی
اگه اون یکی یکم ضعیف تر باشه باسه ی بازی و این ها کم میاره
خوب همین الانش هم نرم افزار های زیادی برای بادا هست اگه بازی های گرافیک بالای خیلی زیادی می خواهید الان بیشتر پولی بید مگر اینکه گوشی رو کرک کنید
خوب در آینده برای این گوشی چیز خوبی هست چون هر روز که جلو تر می ریم
سیتم عاملش کامل تر و بهتر و البته بازی های زیادی و نرم افزار های زیادی هم براش می آید
خوب دوستان اگه این یکی گوشی رو می شناسن کمک کنن
سوالی بود بازم در خدمتیم
مرسی دوست عزیز، مدل اون گوشی Samsung Galaxy Gio S5660 هستش ، مزیتش فقط اندروید بودنشه و الا از هر لحاظ پایین تر از Wave هست، بعد این کرک کردنش آسونه ؟؟؟ خودم می تونم انجام بدم یا نه ؟؟؟؟ ممنون میشم اینم بگید
یک جورایی می شه گفت کرک کردنش هست
دو تا فریمور مختلف رو ترکیب می کنن و اون وقت با یک برنامه نرم افزار ها رو اسپوف می کنن
من خودم این کار رو انجام ندادم و از بازی های رایگانش استفاده می کنم
خوب اگه اندروید قوی نباشه بدرد نمی خوره ولی اگه قوی باشه خوبه
البته بادا دو که کاملش بیاد می شه گفت یک جورایی برنامه ها خیلی زیاد می شه و بدرد خور م یشن
خوب خودت اره می تونی بکنی
آموزشش هم هست
ولی من شخصا این کار رو نکردم
و همیشه دوست داشتم فارسی هم داشته باشم و برای همین نشد
خوب الانم دیگه تا بادا 2 کامل نیاد عو نمی کنم
![]()
گوشی اندرویدی که سخت افزارش پایین باشه به هیچ درد نمیخوره فقط اسمش اینه که اندرویده هیچ بازی یا برنامه سنگینی رو نمی تونه اجرا کنه...100 درصد ویو 2 بگیر الانم قیمتش فوق العادست...
ه ک کردنشم کاری نداره...اموزشش هست.
دوستدار شما یاشار
مرسی از کمک هاتون حتما ویو می گیرم ، یادمه چند روز پیش 300 به بالا بود برا همین تو گزینه هام نبود ، الان چند شده ؟؟؟؟ تاپیک قیمت زدم کسی جواب نداده
280-90 میتونی تو طبقات بالای علاالدین پیدا کنی .
موفق باشید وپیشاپیش مبارکه![]()
سلام.
ببخشید دوستان ایا با اومدن Bada 2 اپدیتش واسه این گوشی میاد تا به Bada 2 اپگرید بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)