خوب من ترکیب پارسالم این بود
پتر چک
گرت بیل پیکه ویدیچ الوز
جرارد
ژاوی فابرگاس
مسی . رونالدو
رونی
خوب من ترکیب پارسالم این بود
پتر چک
گرت بیل پیکه ویدیچ الوز
جرارد
ژاوی فابرگاس
مسی . رونالدو
رونی
دوستان نظرتون درباره اين عكس چيه؟
چه ميكنه اين تيمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ديگه چي ميخواي كاسياس و مي گذاشتي دروازه بان![]()
به نظر من تمام کیف منیجر اینه که شما یه تیم خودت بسازی و از رده های پایین بیاریش بالا و به جای اینکه بری هرچی بازیکن تاپ هست جمع کنی جک جوون های بااستعداد رو با قیمت پایین بیاری و پرورششون بدی.
================
کی قراره تاپیک مربوط به منیجر 12 رو بزنید.مگه قرار نیست اخر این ماه بیاد؟؟
هر كسي يجوري حال ميكنه ولي مطمئنا آدم وقتي يه تيم رو پيشرفت ميده خيلي لذت بخشه. حالا ممكنه يكي يه تيم رو از دسته 2 بياره دسته 1 و جرو مدعي ها كنه و كيف كنه و يكي هم مثل من يه تيم سطح 2-3 اروپا مثل آ.اس.رم رو بگيره و تبديلش كنه به بهترين تيم جهان
اگه كسي ميخواست تاپيكشو بزنه تا حالا زده بود. هر كي اخبار ازش داره تاپيكشو بزنه ما هم خوشحال ميشيم
آره اگه تیم بسازی و خودت زحمت بکشی واسه تیم شاید جذاب تر باشه ولی آدم تا بیاد تیمشو برسونه دسته 1 نسخه ی بعدیه بازی میاد
======
در مورد اون عکس که دوستمون گذاشته انصافا فیفا منیجر خیلی از فوتبال منیجر ساده تره من که تا حالا نتونستم توی فوتبال منیجر اینجوری نتیجه بگیرم ولی توی فیفا تا دلتون بخواد از این نتیجه ها گرفتم حتی یکبار 17 بازی اول به هیچ تیمی زیر 7 تا نزدم بعدش هم سریع بازیو پاک کردم![]()
من خودم همیشه یه تیم توی لیگ برتر انگلیس میسازم! و سال اول هم چندتا بازیکن اینده دار میارم و ستارشون میکنم! و کم کم توی فصول اینده تیمو پیشرفت میدم.ممکنه سال اول رتبم 10 بشه ولی توی 2 سال بعدش حتما توی مدعیان هستمآره اگه تیم بسازی و خودت زحمت بکشی واسه تیم شاید جذاب تر باشه ولی آدم تا بیاد تیمشو برسونه دسته 1 نسخه ی بعدیه بازی میاد![]()
![]()
من سال اول مدعي هستم
ولي وقتي مياي از دسته 5 يا 6 به يك بعد 6 سال اجازه نميده بازيكن هاي بزرگ رو بخري كه ادم خيلي دلسرد ميشه
بابا یکی تاپیک منیجر 12 رو بزنه دیگهههههههههههه![]()
میخواین یه رمز پول بهتون بدم کف کنید
هر کی خواست بگه {البته هیچ برناهمه ای نیاز نداره}
من هم این جوری نیست که جوون پرورش ندم
الان یه دربازبان ایرانی دارم که توپه
حتما عکسشو میذارم ببینید حالشو ببرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)