نصبش کردم ولی بلوتوس درست نشد
میشه یه بار دیگه بگی مشکل بلوتوثت از کجاس ؟؟؟شاید بتونم حلش کنم
![]()
آقا من بایوسم آپدیت نکردم میخواستم بدونم بکنم بهتره یا نه بعد خطری نداره که؟
تجربه شخصی منم از این لپ تاپ پایین نوشتم اگه کسی از بچه ها مشکلاتی مثل من دارن و حل شده براشون بگن بهم
الان 1 سالو 1 ماهه خریدم این y560 i7 رو به نظر من خوبه فقط مشکل پیکسل من دارم هنوز
گاهی هم ماهی یه بار یهو صفحه آبی میشه لپتاپ جیق میکشه ریست میشه: دی
کانفیگ منم مثل اینکه بلوتوث نداشت بعد که خریدم فهمدیم کلی رو دمم موند
گرمای زیادی میده به نظرم طوری که مثلا یه خورده کار سنگین می خوای باهاش بکنی دستتو بذاری اون بغل مجبور میشی زود برداری انقدر که داغ میکنه
آها گاهی اوقاتم یهو هنگ میکنه یعنی حرکت موس کند میشه هیچ کاری نمیتونی بکنی باید دکمه پاورو نگه داری خاموشش کنی
دیگه چیزی یادم نمیاد![]()
Last edited by xen; 09-01-2012 at 00:50.
سلام دوستان.
من یه Y560 با CPU ci3 دارم. چند روزیه وایرلس و بلوتوثش روشن نمیشه. یعنی دکمه روشن خاموشش خراب شده. چون مدتی بود گیر میکرد. کلا مرخص شد!
به نظرتون هزینه تعمیرش چقدره؟ و اینکه راهی هست که بدون اون دکمه و از تو خود ویندوز بشه روشنش کرد؟
سلام دوستان.
من یه Y560 با CPU ci3 دارم. چند روزیه وایرلس و بلوتوثش روشن نمیشه. یعنی دکمه روشن خاموشش خراب شده. چون مدتی بود گیر میکرد. کلا مرخص شد!
به نظرتون هزینه تعمیرش چقدره؟ و اینکه راهی هست که بدون اون دکمه و از تو خود ویندوز بشه روشنش کرد؟
سلام دوستان
من یه lenovo y560 کارکرده در حد نو دارم که می خوام بفروشم به بهترین پیشنهاد.
علت فروش اینه که این مدل برای من زیاده و من به پولش نیاز دارم همانطور که میدونید من شنیدم که با این مدل حتی میشه رندر کرد
کسی از دوستان عکسی با کیفیت از خوده مین بورد داره چون مال من دو تا خازن مین اب کرده و بردم تعمیرگاه میگه نمیدونم بعنوان مثال این خازنا 10 امپر یا 20 امپر کسی از دوستان که تعمیرکار باشه و این مدله داره تعمیر میکنه میتونه از مین بورد یه عکس با کیفیت بزاره
دوستان مال من 2 تا از قطعه های اس ان دی کنده شده بود بعد بردم دادم تعمیر کنن قطعه ها رو عوض کردن حالا مشکل چیپ گرافیکی پیدا کرده و پیش هرکی میبرم میگه این مدل بیشتریاشون همین مشکل رو دارن میخواستم بدونم چیپ روعوض کنم درست میشه یانه
در ضمن اگه درست نمیشه می ارزه مین بوردشو عوض کنم بعد قیمت مینبوردش چنده
مدل دستگاه من cpu:core i7
کارت گرافیکشم amd 5730 1gig
منم 2 سال پیش Y560 i7 خریدم، 1سال گارانتی داشت (سازگار). بعد از گارانتیش چند بار وسط کارم یدفعه خاموش شد. بعد از اون 2 ماه که کار کرد، دیگه روشن نشد. بردم تعمیر کنن، گفتن گرافیکش سوخته. درستش کردن، 4 ماه بعد دوباره سوخت. ایندفعه گفت کلاً این دستگاه ها بردشون خرابه. باید عوض شه.
به نظرم اگه بردشم عوض کنم، باز همینجوری میشه. نمیدونم چیکارش کنم![]()
به نظر میاد مشکل زیاد داشته باشه Ci7. من Ci5 دارم هیچ مشکلی ندارم. روزها و شب ها باهاش بازی میکردم. الان پیش سازگاره. افتاد زمین هارد و پایه LCD خراب شد. ولی هیچ مشکلی درباره گرافیک نداره. این بلا رو هم خودم سهوا سرش اوردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)