الو ؟
تاپیک تعطیله ؟
بنزین معمولی برای موتور آسیبی نداره ؟
سوپر باید بزنم ؟
الو ؟
تاپیک تعطیله ؟
بنزین معمولی برای موتور آسیبی نداره ؟
سوپر باید بزنم ؟
آسیب که نداره
ولی کثیف تره به نظرم
کثیف شدن انژکتور ها و صافی بنزین و ...... رو بعد از مدتی به همراه داره و اینکه خوب سوپر بهتر میسوزه
به نظرم سوپر خیلی بهتر و به صرفه تر از بنزین معمولی هست
اونی که آلومینیوم هست LP هست.
بازارش رو نمیدونم. خودشون هم دقیق و درست نمیگن. ولی قیمت نمونه فول و کاملش 8 تومن با E2 LP اختلاف داره. البته اگه اشتباه نکنم. که فکر کنم میشه 22 تومن.
سوال اولت رو که جواب دادن.
در مورد سوال دوم هم بله. اومده. حتی اونایی که از 15 اسفند 87 به بعد تولید و تحویل و ... شده مدل رو 88 زدن.
E2 رو دقیق نمیدونم. ولی E2 LP رو نمایندگی گفت تحویل 10-12 روزه 14.100 ثبت نام میکنن.
این سوالتون رو توی بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح میکردید تا الان جواب گرفته بودید. ولی در کل راه خوب همون بریدنه اما اگه نمیخوایید ببرید با یه فیش فکر کنم مادگی ار دی اس و یه تیکه سیم و یه فیش دیگه که به پخش بخوره میشه مسئله رو حل کرد.
ایا استفاده از نمد زیر کاپوت صدای موتوره کمتر میکنه
از دوستان تاحالا کسی گذاشته و تجربه اون را داره
من هم این هفته میرم میخرم
یکی از دوستام گرفته و صدای موتور رو خیلی کمتر کرده
قیمتش هم از نوع نمدی 15000 تومن و فوم 10000 از چراغ برق
دوستان سلام
کسی میتونه تمام مدل های l90 را با عکس برام بزاره و فرق بینشون رو بگه با تشکر
امروز رفتم روکش انداختم که جنسش و طرحش دقیقا عین تودوزی فابریک بود زیرش چرم و گلهای روش هم همون شکلی
و دقیقا سایز خودش بود صندلی عقب هم اندازه اندازه بود از اونجایی که چند بار قبلا پیشش رفته بودم از جای دیگه قیمت نگرفتم و با من 60000 تومن حساب کرد. دوستانی که روکش انداختن و قیمت دارن بگن ببینیم بهم ننداخته باشه !!!
سلام
يه ليستي هستش كه نمايندگيها دارن كه تفاوتهاي انواع مدلها رو نوشته
اگه كسي داره بذاره ممنونم ميشم
البته با كيفيت خوب و خوانا
سلام دوستان ظرفيت باك بنزين ال90رو50ليتر ميدونن ولي من 70ليتر فول بنزين زدم.البته بعد از مصرف 25ليتر يه چراغ خالي كرد.محض اطلاع گفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)