تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 309 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

سلام .............. پس ما آخر سر چی کار کنیم این گوشی و بگیریم یا نه ؟؟؟ گیج شدم.... یکی منو کمک کنه ... راستی اگه بزارم بعد عید بهتره یا قبل عید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    قبل و بعد عید زیاد فرقی نداره . من شخصا" ترجیح میدم عید یه گوشی درست حسابی دستم باشه . هر چند خونه فامیل مهمونی نمیرم

مبارکه مسعود جان . پس یک گام رفتی جلو . میگم این باطری اتمی ها چیه یه تستی بزن ببین چطوره ؟

2. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

دوستان ظاهرا مشکلات گوشی به همین مورد ختم نمیشه و خیلی دردسرسازه اگه تو فروم های خارجی یه سرچ بزنید میفهمید که چه اشکالاتی داره.
    مثلا چند نفر نوشته بودن که هنگام مکالمه بعضی وقتا صدای اسپیکر قطع میشه و هیچ صدایی نمیاد یا بعضیا بعد از روشن کردن گوشی با صفحه ی سیاه رو به رو شدن و اندروید بوت نشده.خیلیاشون نوشته بودن که روزی 2~3 بار گوشی خود به خود ریبوت میشه یا کلید پاور و تاچ صفحه واسه انلاک کردن از کار میوفته.یا وقتی کسی بهشون زنگ میزنه اصلا گوشی زنگ نمیخوره در حالی که سایلنت نیست.جالب تر از همه یکی نوشته بود بعد از 18 روز که گوشیو خریده بود در هنگام شارژ صفحه ی گوشی ترک خورده.
    حالا من نمیگم که همه ی دیفای ها مشکل دارن ولی بعید میدونم این همه گزارش فیک باشه من که دیگه از خرید این منصرف شدم صبر میکنم واسه XPERIA PLAY
    دوست عزیز اگر بخوای برای خرید یک گوشی اینقدر وسواس داشته باشی که خوب نیست .
    شما تو تمام این تایپیکهای خارجی رفتی و تحقیق کردی . مسلما" بین این همه گوشی که تو تمام دنیا فروخته میشه تعدادی مورد دار هم پیدا میشه .
    شاید بین چند 100 هزار نفری یا چند میلیون نفر به تعداد انگشتان دست مشکل پیش بیاد و طبیعیه .
    تنها چیزی که من اوایل در مورد دیفای شنیده بودم مشکل در اسپیکر بود در اون اوایل که به طور انبوه وارد بازار نشده بود .
    دیگه بزرگتر از مشکل آیفون4 نیست که آنتن بپره ! ولی باز هم همه میخرنش این گوشی رو /
    حتی دروید ایکس هم که خودش خدای گوشی هاست یه تعدادش تو ال سی دی مشکل داشت که رنگها کلا" با هم قاطی میشد . اما مشکلش حل شد .
    شاید یادتون نباشه اما چند سال پیش گوشی های آیفون و اچ تی سی تو بدنه شون ترکهای ریز دیده میشد و .... خیلی موارد دیگه .

به هر حال ما که الان از داشتن این گوشی داریم لذت میبریم و هیچ مشکلی نداریم
    هر کس سر یک مساله حساس بشه همون بلاها سرش میاد /
    به قول معروف مار از پونه بدش میاد در خونه اش پونه در میاد
    Last edited by fire159; 02-03-2011 at 15:28.

4. 5 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گوشی منو پرشین تله کام درست کرد برام ولی الان یه مشکل داره و اونم اینه که باتری رو نمیشناسه و نمیشه با گوشی شارژش کرد البته قراره روش کار کنن و با یه باطری دیگه تست بشه که ایا مشکل نرم افزاریه یا نه دیگه از بابت تعمیراتش خیالتون راحت باشه که پرشین تله کام براتون انجام میده
    مشکل شما چی بود ؟

6. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

خواستن رام 2.2 فلش بزنن یه اشتباهی کردن و گوشی دیگه روشن نمیشده که خدا رو شکر ظاهرا" درست شده

8. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

جناب *IN* گوشی شما چی شد ؟ الان مشکلش حل شد ؟ به خاطر باتری بود ؟

10. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

البته به نظرم چون ما یه خورده حساس شدیم رو این موضوع ، این جوری شده
    یعنی الان درباره هر گوشی ( x10 - desire و ... ) تو اینترنت تحقیق کنیم میبینیم که تو سایت های خارجی همه یه سری مشکلات داشتن
    در مورد ترک خوردن lcd هم که یادمه یه آیفون همین چند وقت پیشا منفجر شد !
    کلا به نظر چون ما حساس شدیم میریم اینقدر تحقیق میکنیم و تحقیق زیادم چون تو سایت های دنیا و جهانی انجام میدیم بالاخره تو کل گوشی ها یه تعدادی مشکل دارن
    --------------------------------------------
    ولی خودمونیم ها به خاطر همین چند صفحه آخر چند نفر از خریدنش منصرف شدن !
    دوست عزیز اگر بخوای برای خرید یک گوشی اینقدر وسواس داشته باشی که خوب نیست .
    شما تو تمام این تایپیکهای خارجی رفتی و تحقیق کردی . مسلما" بین این همه گوشی که تو تمام دنیا فروخته میشه تعدادی مورد دار هم پیدا میشه .
    شاید بین چند 100 هزار نفری یا چند میلیون نفر به تعداد انگشتان دست مشکل پیش بیاد و طبیعیه .
    تنها چیزی که من اوایل در مورد دیفای شنیده بودم مشکل در اسپیکر بود در اون اوایل که به طور انبوه وارد بازار نشده بود .
    دیگه بزرگتر از مشکل آیفون4 نیست که آنتن بپره ! ولی باز هم همه میخرنش این گوشی رو /
    حتی دروید ایکس هم که خودش خدای گوشی هاست یه تعدادش تو ال سی دی مشکل داشت که رنگها کلا" با هم قاطی میشد . اما مشکلش حل شد .
    شاید یادتون نباشه اما چند سال پیش گوشی های آیفون و اچ تی سی تو بدنه شون ترکهای ریز دیده میشد و .... خیلی موارد دیگه .

به هر حال ما که الان از داشتن این گوشی داریم لذت میبریم و هیچ مشکلی نداریم
    هر کس سر یک مساله حساس بشه همون بلاها سرش میاد /
    به قول معروف مار از پونه بدش میاد در خونه اش پونه در میاد
    حساسیت و وسواس کجا بود مگه شما خودتون برای خریدن گوشی تحقیق نمیکنین.خود شما اقا محمد 2 ماهه هر روز میای تو این تاپیک و کلا گوشیو از خود صاحباشون بهتر میشناسی.یه بار به یکی میگی بنداز تو آب ببین واقعا ضد آبه یه روز میگی روتش کن ببین مشکلی پیش نمیاد یا فلان بازیو بریز یا که میگی رام فارسی بریز ببین چی میشه و تا طرف عکس نذاره عمرا باور نمیکنی.اگه شما حساس نیستی و پولت برات اهمیتی نداره خوب خودت برو بخر و هر کاریم میخوای باهاش بکن ملت که موش ازمایشگاهی شما نیستن.
    در مورد اشکالاتشم من چیزایی که خوندم رو نوشتم و بی کارم نیستم که بشینم همه ی فروم ها رو بگردم تا دو تا مشکل پیدا کنم بیام این جا بنویسم.مشکل اسپیکرش که تو سری های بعدی برطرف شد ولی هنوز خیلیا با تاچ گوشی و بوتش مشکل دارن.میگن 30 درصد صفحاتش مشکل داره و تو هوای زیر 10 درجه تاچش از کار میوفته.حالا معلوم نیست که این اشکالات نرم افزاریه یا مربوط به سخت افزار گوشی میشه.ماشاالله ساپورت موتورولا هم که کولاک کرده.الان که زمزمه های اومدن 2.4 هستش هنوز فرویو واسش نیومده.
    اون مشکل ترک خوردن ال سی دیو قبول دارم که اتفاقیه و ممکنه یک در میلیون پیش بیاد ولی بقیه ی مشکلات یکم بیشتر از یه اتفاق هست.

12. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حساسیت و وسواس کجا بود مگه شما خودتون برای خریدن گوشی تحقیق نمیکنین.خود شما اقا محمد 2 ماهه هر روز میای تو این تاپیک و کلا گوشیو از خود صاحباشون بهتر میشناسی.یه بار به یکی میگی بنداز تو آب ببین واقعا ضد آبه یه روز میگی روتش کن ببین مشکلی پیش نمیاد یا فلان بازیو بریز یا که میگی رام فارسی بریز ببین چی میشه و تا طرف عکس نذاره عمرا باور نمیکنی.اگه شما حساس نیستی و پولت برات اهمیتی نداره خوب خودت برو بخر و هر کاریم میخوای باهاش بکن ملت که موش ازمایشگاهی شما نیستن.
    در مورد اشکالاتشم من چیزایی که خوندم رو نوشتم و بی کارم نیستم که بشینم همه ی فروم ها رو بگردم تا دو تا مشکل پیدا کنم بیام این جا بنویسم.مشکل اسپیکرش که تو سری های بعدی برطرف شد ولی هنوز خیلیا با تاچ گوشی و بوتش مشکل دارن.میگن 30 درصد صفحاتش مشکل داره و تو هوای زیر 10 درجه تاچش از کار میوفته.حالا معلوم نیست که این اشکالات نرم افزاریه یا مربوط به سخت افزار گوشی میشه.ماشاالله ساپورت موتورولا هم که کولاک کرده.الان که زمزمه های اومدن 2.4 هستش هنوز فرویو واسش نیومده.
    اون مشکل ترک خوردن ال سی دیو قبول دارم که اتفاقیه و ممکنه یک در میلیون پیش بیاد ولی بقیه ی مشکلات یکم بیشتر از یه اتفاق هست.
    باشه دوست عزیز
    شما چرا قاطی میکنی
    معلومه که منم تحقیق میکنم و همین جوری یه گوشی رو نمیخرم
    ای بابا عصبانیت نداره که

14. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

جناب *IN* گوشی شما چی شد ؟ الان مشکلش حل شد ؟ به خاطر باتری بود ؟
    نه...
    مشکل از باتریم نبود...
    زنگ زدم بهش گفتم اینجوریه گفت یه ده دقه دیگه زنگ بزن من با متورولا کارمون تماس بگیرم ببینم چی میگه دوباره زنگ زدم گفت اینا یه مشکل نرم افزاری دارن شنبه بیار برات درستش میکنم...
    Last edited by *IN*; 02-03-2011 at 19:45.

16. این کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmad97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیخیال رفقا . کم کم حس میکنم این گوشی رو نخرم خیلی بهتره . الان دوستم اچ تی سی لجند خریده با گارانتی یاس یک مشکل کوچیک پیدا کرده حالا میخوان کلا عوضش کنن . منم فکر کنم یک گوشی گارانتی دار بگیرم خیلی بهتره و در ثانی یک گوشی شناخته شده باشه که مثل پراید همه وسایلش پیدا بشه . احتمالا با این تفاسیر از خرید دیفای انصراف میدم .
    الان چند تا فروم خوندم همه یکسری مشکلات عجیبی دارن که سرم سوت کشید الان میفهمم چقدر cliq رو دوس دارم
    مگه برم تو مغازه دیفای رو ببینم باز اختیارمو از دست بدم که بخرمش در غیر این صورت پیش به سوی یک مورد دیگه

18. این کاربر از ahmad97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ipejh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بچه ها كسي نمي دونه تبريز كي ميفروشه؟من موندم فردا برم تبريز يا تهران!آخه تهران واسم خيلي سخته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •