تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 107 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان مارکتی را برای تابستان در نظر دارد

میلانی‌ها برای آینده دارند تصمیم می‌گیرند.

سایت گل – میلان قصد دارد فدریکو مارکتی، دروازه‌بانی که در کالیاری روزهای خوبی را نمی‌گذراند را در آینده بخرد.

آدریانو گالیانی پس از آمدن دیداک ویلا از اسپانیول گفت که دیگر در زمستان خریدی انجام نمی‌دهد، اما این بازیکن 27 ساله استثنا است.

مارکتی ممکن است در تابستان به میلان برود، چرا که ظاهرا دو باشگاه بر سر انتقال او توافق کرده‌اند.

او در این فصل برای کالیاری بازی نکرده و دروازه‌بان سوم تیمش شده است.

بعید است که او بخواهد همچنان در حواشی کالیاری بماند.

جنوا هم قصد خرید او را داشت، چرا که ادواردو در این فصل اعتماد مربیان را جلب نکرده است.

ماسیمو چلینو، رییس کالیاری گفته بود جنوا به خرید مارکتی نزدیک است، اما حالا به نظر می‌رسد این دروازه‌بان ملی‌پوش سرنوشت دیگری می‌یابد.

او در جام جهانی 2010 به جای جیان لوییجی بوفون مصدوم مقابل پاراگوئه به میدان رفت و هرچند ایتالیا بازی را یک بر صفر باخت، ولی گل را بوفون دریافت کرده بود. او البته در دو بازی بعدی مقابل نیوزیلند و اسلواکی، از پنج ضربه داخل چارچوب چهار بار دروازه‌اش باز شد.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/01/29/2328767/%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

حداقل واسه رئال رو هم یه نگاه میکردی.....این که رو سر در باشگاه نوشته واقعا احمقانس چون هیچوقت رکورد ها ثابت نمیمونه....من اصلا این حرف رو قبول ندارم....بر فرض محال اگه این حرف درست باشه قرار نیس تا ابد همینطور بمونه...رکورد ها عوض میشه من زبون ایتالیایی رو بلدم....مطمئنی اشتباه نمیکنی؟؟؟
    ببین من امروز تو ساختمون نطام مهندسی از همه پرسیدم...گفتم شاید من اشتباه میکنم....از هرکی پرسیدم گفتند اول رئال مادرید...اگه هم بر فرض محاله محال میلان پر افتخار ترین باشه قرار نیس همینطور بمونه...اگه یه تیم دیگه جاش رو بگیره مسئولین میلان چه کار میکنن؟؟؟؟سر در و لوگوی میلان رو عوض میکنن؟؟؟؟!!!!
    هر تیمی یک شعاری داره حتما اون هم اشتباه معنی کردی....

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جناب چرا متوجه نیستی
    سر در باشگاه ننوشتن...یک تابلو یا یک همچین چیزی نصب شده
    حالا که این رکورد ثابت مونده و رئال هم خیلی وقته به غیر از اسپانیا که مربوط به چند سال پیش میشه توی اروپا و بین الملل مقامی نیاورده
    بله رکوردها هم عوض میشه...و ثابت نمیمونه...این رو هم به شما بگم که بعد میلان این تیم بوکاجونیورزه آرژانتیه که بیشترین مقام های بین المللی رو بعد از میلان کسب کرده
    اگر هم رکورد میلان جابجا شد خوب بالطبع اون متن رو حذف میکنن ولی خیلی وقته که این متن همچنان پابرجاست
    از سال 2007 این رکورد هنوز در اختیار میلانه.

این هم متنی که به زبان ایتالیایی نوشته شده...شما که ایتالیایی ات به لطف ترنسلیت گوگل خوبه برو این رو هم معنی کن:

Il club più titolato al mondo.

این چیزیه که دقیقا روی پیراهن تیم میلان و زیر لوگوی باشگاه ثبت شده

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مرغ شما که مثل مرغ ما 1پا داره.....شما اولین نفری هستی که میگی میلان پر افتخار ترین...پس شما بر همین باور باش...ما هم هستیم....
    من داداشم فلورنس زندگی میکنه...واسه همین گفتم...این جمله به معنای موفق ترین باشگاه جهان هست نه پر افتخار ترین

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا من کاری به اون مرغ ندارم
    ولی این حرف آخرت از اون حرف ها بود هاااا
    به نظرت موفق ترین باشگاه جهان به چه تیمی میگن؟!...غیر از اینه که قهرمانی های اونو مورد سنجش قرار میدن؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

نه ببین...بینشون خیلی فرقه...موفق ترین و پر افتخار ترین خیلی فرق میکنه...موفقترین یه نوع شعاره واسه یه باشگاه....تو افتخاراتشون خلاصه نمیشه....چون افتخارات چیز ثابتی نیست....
    مثل منچستر ما که شعارش we are united هست.....این موفق ترین یه جور شعار هست واسه باشگاه....مطمئن باش انقدر عقلشون میرسه که یه چیز ثابت واسه لوگوی باشگاهشون انتخاب کنن....
    من تو نت تحقیق کردم...گویا مسئولین باشگاه میلان در هنگام تاسیس این نام رو واسه باشگاه انتخاب کردند چون میخواستن همیشه موفق باشند...نام که نه...این شعار رو....

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اون تحقیق و متن رو هم بده ما بخونیم
    من هم متنی رو به شما میدم که نشون میده و توضیح میده که میلان پرافتخارترین باشگاه جهانه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر داشتن عناوین بین المللی میلان به طور مشترک همراه با بوکا جونیورز 18عنوان دارن
    بعد ایندیپندنت آرژانتین 16تا،رئال 15تا،الاهلی مصر 14 عنوان،یووه لیورپول سائوپائولو و بارسلونا 11عنوان و ..........

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یادمه همین چند وقت پیش تو یکی از مصاحبه های مورینیو که اتفاقا تو فروم هم گذاشته شده بود خوندم، مورینیو بعد از مشاهده قهرمانی اینتر در سوپر کاپ ایتالیا و جام باشگاه های جهان گفتش که بنیتش فقط تونست با انجام سه بازی دو جام کسب کنه! منظورش این بود که کسب جام هایی که بی شباهت به مسابقات تدارکاتی نیستند و با یکی دو بازی تکلیف قهرمانش معلوم میشه، نه ارزش جنگیدن دارن و نه کسب اونا کار بزرگی محسوب میشه!
    طبیعتا تورنومنت هایی مثل لیگ؛ جام حذفی، EL و CL به مراتب معتبرتر هستند!
    البته در پرانتز بگم که این فقط یه نظر بود! همین!
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دمت گرم بردیا خان...بفرما جناب
    دیگه ایشون خوراکش اطلاعات فوتبالی از هر لحاظه
    حرف من رو قبول نداری دیگه نمیتونی حرف ایشون رو رد کنی

البته حسین جان این حرف رو میزنی چون دستتون از این جام ها کوتاه مونده
    درکت میکنم...شاید بعده ها بتونین همچین جام هایی رو ببینین...ولی حالا حالاها کار میبره
    مورینیو هم که صحبت هاش برای من پشیزی ارزش نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •