تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 120 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بایرن به دنبال رناتو آگوستو

باواریاییها به دنبال تقویت خط میانی شان هستند

سايت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سران باواریایی، عملکرد رناتو آگوستو،بازیکن ۲۲ ساله باشگاه بایرلورکوزن را زیر نظر گرفته اند و قصد دارند بعد از تعطیلات و تا چند روز آینده برای خرید این بازیکن اقدام کنند.
    بسیاری از مطبوعات آلمان در اینباره نوشته اند که بایرن پیشنهاد ۱۵ میلیون یورویی خود را برای جذب این هافبک برزیلی, ارائه داده است اما سران باشگاه لورکوزن در حال بررسی پیشنهاد میباشند و تا چند روز آینده،جواب رسمی را به باواریاییها خواهند داد.
    این در حالی است که باشگاه لورکوزن برنامه ای برای جدایی این بازیکن از این باشگاه ندارد و بارها اعلام کردند که تابستان این بازیکن را در لیست فروش باشگاه قرار خواهند داد.
    خبرها حاکی از آن است که باواریاییها برای اینکه این بازیکن را در نقل و انتقالات زمستانی به مونیخ بیاورند،بیشتر از مبلغ قیمت آن در بازار نقل و انتقالات به لورکوزن پیشنهاد داده اند و در حال حاضر قیمت این بازیکن در بازار نقل و انتقالات ۱۲ میلیون یورو است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رومنیگه:هیچ بازیکنی نخواهیم خرید

کارل هاینس رومنیگه،معتقد است که جذب بازیکنان مورد علاقه باشگاه بایرن مونیخ در حال حاضر غیر ممکن است

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،کارل هاینس رومنیگه،دقایقی پیش در مصاحبه ای ضمن تایید خبر خرید لوئیس گوستاوو از باشگاه هوفنهایم،اعلام کرد باشگاه بایرن مونیخ،هیچ برنامه ای برای خرید،بازیکن دیگری در فصل نقل و انتقالات زمستانی ندارد.
    او در اینباره گفت: ما در حال حاضر،نمیتوانیم بازیکنان مورد علاقه خود را در نیم فصل،جذب کنیم و بسیاری از باشگاه ها حاضر به فروش آنها نمیشوند،درباره کنترائو و رناتو آگوستو،باید بگویم که در حال حاضر قادر به جذب آنها نیستیم اما تابستان امسال و با پایان رسیدن این فصل برای خرید آنها اقدام خواهیم کرد.

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

فان بومل: 99% در بایرن می مانم

فان بومل در صحبتهایی اعلام کرد که بسیاربعید است که از بایرن برود

سایت گل- این روزها شایعات مختلفی در مورد احتمال جدایی مارک فان بومل،بازیکن باتجربه بایرن مونیخ از رختکن این تیم و پیوستنش به تیمهای دیگری به گوش می رسد ولی این ستاره هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که به احتمال قریب به یقین در ژانویه رختکن باواریایی ها را ترک نخواهد کرد. فان بومل در صحبتهایی به بیلد گفت:« مدیربرنامه های من اخیرا اعلام کرد که من 99% در بایرن مونیخ خواهم ماند و این صحبت را از سوی من مطرح کرد. البته بازار نقل و انتقالات تا 31 ژانویه باز است و هیچ وقت نمی دانی که چه اتفاقی رخ می دهد.» این در حالی است که قرارداد این ستاره 33 ساله در پایان رقابتهای این فصل به اتمام می رسد و باشگاه هایی از جمله تاتنهام، منچسترسیتی و وولفسبورگ و آیندهوون برای جذب او ابراز تمایل کرده اند. از سوی دیگر باواریایی ها هم اخیرا لوئیس گوستاوو، بازیکن هوفنهایم را به عنوان جانشین مناسبی برای بازیکن خط میانی بارسلونا به خدمت گرفته اند و بدین ترتیب انتظار می رود که فان بومل تا ماه ژوئن رختکن بایرن را ترک کند.

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------

آغاز اردوی بایرن در قطر

اولیچ،کروس و پرانیج،غایبان کمپ بایرن در قطر هستند

بازیکنان باشگاه بایرن مونیخ به همراه کادر فنی و دیگر همراهان،جهت آمادگی برای شروع نیم فصل دوم با هواپیمای اختصاصی باشگاه به سمت کشور قطر پرواز کردند. در این کمپ،یویکا اولیچ و تونی کروس به علت مصدومیت،شرکت نخواهند کرد و در مونیخ ماندند. همچنین دانیل پرانیج به علت سرما خوردگی مجبور شد در مونیخ بماند. لوئیس گوستاوو،بازیکن برزیلی که امروز قرارداد خود را با باواریاییها امضا کرد، در مونیخ ماند تا آزمایشات پزشکی به روی او انجام شود و تا چند روز آینده به کمپ بایرن در قطر خواهد پیوست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنابه خبر سایت گل آلمان،بایرن پیشنهاد 35میلیون یورویی داده واسه خرید ادین ژکو.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بروسیا دورتموند بدون حضور لوکاس باریون به سمت کمپشون توی خرز اسپانیا رفتن.از قرار معلوم لوکاس دچار عفونت شده و توی یه بیمارستان توی امریکای جنوبی بستری هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ماهنامه آلمانی ها منتشر شد

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،ماهنامه تخصصی فوتبال آلمان که پانزدهم هر ماه منتشر می شود،این ماه نیز منتشر شد.،این ماهنامه که توسط جمعی از فوتبال دوستان آلمانی تهیه و تنظیم می شود شامل مهمترین خبرها و رخداد های یک ماه اخیر فوتبال آلمان می شود.
    با توجه به تعطیلات میان فصل فوتبال در آلمان این شماره بصورت ویژه نامه منتشر شده است.
    مشاهده آنلاین ماهنامه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

مربی دورتموند تماس با سران لیورپول را رد کرد

مربی باتجربه دورتموند جایی نمی رود

سایت گل- یورگن کلوپ، مربی دورتموند در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ تماسی بین او و سران باشگاه لیورپول برای حضور او برروی نیمکت مربیگری آنفیلد و جانشینی روی هاجسون برقرار نشده است. کلوپ در صحبتهایی به گاردین گفت:« هیچ تماسی نبوده و هیچ مذاکره ای در این رابطه انجام نشده است.» بوروسیادورتموند در حال حاضر و با کسب 14 پیروزی از 17 دیدار خود در رقابتهای بوندس لیگا در صدر جدول رقابتها قرار دارد و کلوپ به خاطر ذهنیت تهاجمی اش مورد توجه سران لیورپول قرار گرفته است. این مربی 43 ساله از ماه می سال 2008 هدایت دورتموند را برعهده دارد و این تیم را در جمع مدعیان کسب عنوان قهرمانی بوندس لیگا قرار داده است. هانس یواخیم واتزکه ،مدیر اجرایی بایرن هم در صحبت هایی اعلام کرده که کلوپ در آلمان خواهد ماند.این درحالی است که به احتمال قریب به یقین،دورتموند می تواند پس از 8 سال اولین جام قهرمانی اش را به دست آورد. او دراین رابطه گفت:«هیچ درخواست رسمی ای ارائه نشده، چون این کار اتلاف وقت است.همه می دانند که هیچ شانسی برای جدایی او از رختکن تیم ما وجود ندارد.ما فقط می توانیم به این ماجرا ها بخنیدم. یورگن دوست من است و تا سال 2014 با ما قرارداد دارد.او هیچ وقت این قرارداد را زیر پا نمی گذارد.»

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

مصدوميت دوباره ماريو گومز

اين مهاجم 25 ساله در ديدار بايرن مقابل اشتوتگارت در جام حذفي كه اواخر دسامبر برگزار شد، دچار آسيب ديدگي شده بود و از آن زمان نتوانسته بود براي تيمش به ميدان برود.

سايت گل- ماريو گومز، مهاجم ملي پوش بايرن مونيخ، در تمرينات ديروز تيمش از ناحيه ماهيچه پشا ساق پا دچار آسيب ديدگي شد.

اين مهاجم 25 ساله در ديدار بايرن مقابل اشتوتگارت در جام حذفي كه اواخر دسامبر برگزار شد، دچار آسيب ديدگي شده بود و از آن زمان نتوانسته بود براي تيمش به ميدان برود.

انتظار مي رفت او بتواند از ديروز در بار ديگر تمرينات گروهي تيمش حضور پيدا كند اما اين مصدوميت بار ديگر براي او دردسر ساز شد. به همين دليل او تنها همراه با توماس ويلهلمي، مربي بدنساز تيم، تمرين كرد.

هنوز مشخص نيست كه او مي تواند در روزهاي آينده در تمرينات تيمش شركت كند يا خير . در صورتي كه شرايط او در روزهاي پيش رو تغيير نكند، بازي مقابل وولفسبورگ كه روز 15 ژانويه برگزار خواهد شد را از دست مي دهد.

---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

كريستين نرلينگر: بايرن در ژانويه خريد ديگري انجام نمي دهد

باشگاه باواريايي به تازگي لوئيس گوستاوو، هافبك برزيلي هوفنهايم را به خدمت گرفت

سايت گل- باشگاه بايرن مونيخ به تازگي لوئيس گوستاوو، هافبك برزيلي هوفنهايم را به خدمت گرفت و همچنان نام آنها در اطراف چند بازيكن ديگر نيز شنيده مي شود.

با اين وجود، كريستين نرلينگر، مدير ورزشي بايرن، امروز اعلام كرد كه باشگاه باواريايي قصد ندارد كه در اين پنجره نقل و انتقالات خريد ديگري انجام دهد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در ژانويه خريد ديگري انجام نمي دهيم. در اين ماه هيچ اتفاق ديگري رخ نخواهد داد."

نرلينگر همچنين تاكيد كرد بازيكناني كه از بودن در بايرن راضي نيستند، مي توانند اين باشگاه را ترك كنند.

" اين مسئله به بازيكنان بستگي دارد. ما به همه قراردادها احترام مي گذاريم اما اگر بازيكني از بودن در بايرن راضي نيست ومي خواهد برود، ما آماده مذاكره هستيم."

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خداحافظی بوت در صورت انتقال نویر به بایرن!!!

بوت،بعد از خداحافظی از فوتبال در باشگاه بایرن مونیخ،پستی مدیریتی خواهد گرفت و در باشگاه،مشغول به کار خواهد شد!!!

سایت گل- به گزارش وب سایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،هانس یورگ بوت،دروازه بان باشگاه بایرن مونیخ،در مصاحبه ای اعلام کرد که اگر مانوئل نویر به بایرن بیاید از فوتبال خداحافظی خواهد کرد. سران باشگاه بایرن مونیخ به شدت به دنبال جذب مانوئل نویر از شالکه هستند و قصد دارند که برای فصل آینده،پیشنهاد رسمی خود را به باشگاه شالکه ارائه دهند. شنیده می شود که مسوولان باشگاه شالکه،علاقه ای به از دست دادن این دروازه بان ندارند و قصد دارند که او را در این باشگاه نگه دارند اما نویر بارها اعلام کرده است که در صورت پیشنهاد از باشگاه های دیگر،پیشنهاد را بررسی خواهد کرد. بوت،دروازه بان ۳۶ ساله باشگاه بایرن مونیخ در این باره گفت: قرارداد من فصل آینده با باشگاه بایرن به پایان خواهد رسید اما اگر باشگاه بایرن مونیخ نتوانست،دروازه بانی را به خدمت بگیرد،من حاضر هستم که با این باشگاه تمدید کنم و ۱ فصل دیگر در بایرن بمانم،من این باشگاه را دوست دارم و در صورت نیاز در این باشگاه خواهم ماند. اگر بایرن توانست با مانوئل نویر قرارداد،امضا کند،از فوتبال خداحافظی خواهم کرد و به کار دیگری مشغول می شوم،من فکر می کنم که دوران بسیار خوبی را در بایرن سپری کردم و همیشه به این باشگاه افتخار خواهم کرد.من در حال گذراندن دوره آموزشی اقتصاد و تجارت هستم و به زودی مدرک رسمی این رشته را دریافت خواهم کرد. همچنین هانس یورگ بوت،بعد از اتمام قرارداد خود،در باشگاه بایرن مشغول به کار خواهد شد و پست مدیریتی در این باشگاه خواهد داشت

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کلوزه در فکر خروج از آلمان

میروسلاو کلوزه، ممکن است رختکن بایرن مونیخ را ترک کرد

سایت گل- پس از آنکه میروسلاو کلوزه، از ترکیب اصلی تیم بایرن کنار گذاشته شد ، ستاره آلمانی به فکر جدایی از رختکن این تیم و پیوستن به تیمی دیگر افتاده است. جای این ستاره 32 ساله را ماریو گومس در رختکن بایرن پرکرد و از سوی دیگر و در حالی که قرارداد کلوزه در پایان رقابتهای این فصل به پایان می رسد، خود او به فکر پیوستن به لیگ دیگری افتاده . کلوزه در صحبتهایی به کیکر گفت:« اولویت اول من بایرن مونیخ است ولی من آماده ام تا پیشنهادات داخل و خارج از آلمان را بررسی کنم.» ستاره سابق باشگاه های کایزرسلاترن و وردربرمن از هدفش برای شرکت در رقابتهای یورو 2012 ،صحبت کرده و اعلام کرده که می خواهد در این رقابتها حاضر باشد ولی در صورت ادامه نیمکت نشینی او در بایرن، شاید اوضاع در تیم ملی آلمان برای کلوزه به نحو دیگری پیش برود.

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

انتقال ادین ژکو به یوونتوس به دلیل مقررات سری آ منتفی شد

ایجنت فیفا گفته این قرارداد امضا نمی‌شود.

سایت گل – ادین ژکو، مهاجم ولفسبورگ به زودی به تیم لیگ برتری منچسترسیتی می‌رود، اما جاکومو پترالیتو، ایجنت فیفا گفته این ستاره بوسنیایی ترجیح می‌داد برای یوونتوس بازی کند.

باشگاه‌های ایتالیایی در هر فصل تنها یک بازیکن خارج از اتحادیه اروپا می‌توانند بخرند و یوونتوس در آگوست، با خرید میلوش کراسیچ این سهمیه خود را استفاده کرده بود. به این ترتیب ژکو برای پیوستن به یووه باید تا تابستان آینده صبر می‌کرد.

اما این مهاجم نمی‌خواست بیش از این صبر کند و با وجود توافق با یوونتوس، به منچسترسیتی می‌رود.

پترالیتو گفت: «یوونتوس می‌توانست ژکو را بخرد، اما او نمی‌خواست تا ژوئن صبر کند. باشگاه‌ها به توافق رسیده بودند که ژکو در ژانویه به یووه برود، اما قوانین مسخره اتحادیه فوتبال ایتالیا مانع این انتقال شد.

ژکو واقعا به رفتن به ایتالیا علاقمند بود، اما متاسفانه ایتالیا دوست ندارد بازیکنان سطح جهانی در سری آ بازی کنند. آنها با این قانون مضحک تنها به لیگ خود صدمه می‌زنند.»

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

کوتاه از آلمان
    مهمترین اخبار امروز فوتبال آلمان را با هم مرور می کنیم

سایت گل-

آرزوی الخرو الیا

مهاجم هلندی هامبورگ دوست دارد به لالیگا برود و در یکی از دو تیم بارسا یا رئال بازی کند

تصمیم کولر برای ماندن در فرانکفورت

بنجامین کولر، هافبک تهاجمی اینتراخت فرانکفورت، اعلام کرد در این باشگاه خواهد ماند و قصد ندارد در ژانویه راهی تیم دیگری شود.

اخبار نقل و انتقالات

ادین ژکو، مهاجم بوسنیایی وولفسبورگ با پشت سر گذاشتن تمام تست های پزشکی در باشگاه منچسترسیتی، به این باشگاه لیگ برتری پیوست.

باشگاه وردربرمن به دنبال ز ادواردو، هافبک دفاعی تیم پارماست.

تلاش بایرنی ها برای جذب مانوئل نویرف دروازه بان ملی پوش شالکه همچنان ادامه دارد

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

خبر داغ:ونگال تورس را می خواهد

لوئیس ونگال،به شدت به دنبال جذب فرناندو تورس است و رسما به باشگاه اعلام کرده است که برای تقویت خط هجومی خود،احتیاج به این مهاجم اسپانیایی دارد
    کد:
    - حسین قربانی

سایت گل - بااینکه کارل هاینس رومنیگه،مدیر باشگاه بایرن مونیخ،چند روز پیش در مصاحبه ای اعلام کرد که بایرن در فصل نقل و انتقالات زمستانی،بازیکن دیگری به غیر از گوستاوو،نخواهد خرید اما خبرهای زیادی در روزهای اخیر در سایت ها و روزنامه های مختلف به چشم میخورد که باواریاییها کماکان به دنبال خرید بازیکن هستند.
    خبری که امروز،در خبرگزاریهای مختلف موجب تعجب و حیرت بسیاری ها شد،خرید فرناندو تورس،مهاجم اسپانیایی باشگاه لیورپول بود. در بسیاری از خبرگزاریها آمده است که لوئیس ونگال به شدت به دنبال جذب این بازیکن است و پیشنهاد خرید این بازیکن را به سران باشگاه بایرن مونیخ ارائه کرده است،همچنین باشگاه های اینترمیلان،یوونتوس و بارسلونا هم به شدت به دنبال جذب این بازیکن هستند.
    گزینه اول ونگال برای تقویت خط هجومی خود،فرناندو تورس است،این بازیکن تا سال ۲۰۱۳ با باشگاه لیورپول قرارداد رسمی دارد و در حال حاضر قیمت این بازیکن در بازار نقل و انتقالات،۳۰ میلیون یورو اعلام شده است. باید دید که باواریاییها با وجود رقیبانی مانند اینترمیلان، یوونتوس و بارسلونا،میتوانند این مهاجم را جذب کنند یا خیر. پیشنهاد خرید این مهاجم توسط لوئیس ونگال،میتواند زنگ خطری برای مهاجمان تیم مانند کلوزه و گومز و اولیچ باشد و در صورت جذب این مهاجم توسط باشگاه بایرن مونیخ، این احتمال وجود دارد که هرکدام از این مهاجمان نیمکت نشین شوند.
    همچنین آیدین ماکگیدی،هافبک باشگاه اسپارتاک،به شدت نظر باواریاییها را به خود جلب کرده است تا حدی که حتی حاضر هستند این بازیکن ایرلندی را به صورت قرضی در صورتی که با پایان فصل جاری این حق را داشته باشند با او قرارداد رسمی امضا کنند،به مونیخ بیاورند. این بازیکن در باشگاه اسپارتاک،سالانه مبلغی حدود ۱.۵ میلیون یورو درآمد دارد.

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------

کاکای آرژانتین در راه بایرن مونیخ

بایرن به شدت به دنبال جذب اریک لاملا ملقب به کاکا است

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،سران باشگاه بایرن مونیخ به دنبال جذب،اریک لاملا،مهاجم ۱۸ ساله باشگاه ریور پلات هستند.
    این مهاجم ۱۸ ساله،به علت سرعت بسیار بالا و قدرت دریبلهای بسیار زیبا و شوتزنی حرفه ای،در کشور آرژانتین ملقب به کاکا است و مردم آرژانتین نام او را کاکا شماره ۲ گذاشتند. در حال حاضر،نماینده باشگاه بایرن مونیخ برای مذاکره با باشگاه ریور پلات،وارد کشور آرژانتین شده است و قرار است مذاکره ها با باشگاه بر سر انتقال این بازیکن از فردا آغاز شود.
    خبرها حاکی از آن است که باشگاه میلان ایتالیا هم چند ماه پیش برای خرید این بازیکن با قیمت ۶ میلیون یورو اقدام کرده بود اما سران باشگاه ریور پلات،موافقت نکرده بودند. گفتنی است که دانیل پاسارلا،رئیس باشگاه ریور پلات با کارل هاینس رومنیگه و فرانتس بکن بائر،دوستی دیرینه دارند و رومنیگه بارها بر سر انتقال این بازیکن با پاسارلا،به صورت تلفنی صحبت کرده است و این احتمال میرود که این بازیکن به زودی به باواریاییها بپیوندد.
    باشگاه ریور پلات،برای فروش این بازیکن،مبلغ ۱۲ تا ۱۵ میلیون یورو را درخواست کرده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوشحال شدم که ژکو نرفت یوونتوس
    کلی حال کردم
    نمیدونم چرا چلسی نخریدش ولی تو این بحرانی که دارن میتونست خیلی به دردشون بخوره.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

الیرو الیا: رویای بازی در بارسلونا، رئال مادرید و منچستریونایتد را دارم

ال هامبورگ گفته می‌خواهد در جمع یکی از بزرگان بازی کند.

سایت گل – مرتبا اخباری از جدایی الیرو الیا، ملی‌پوش هلندی هامبورگ از این باشگاه به گوش می‌رسد و باشگاه‌هایی مانند ولفسبورگ و لیورپول می‌خواهند در زمستان او را به جمع یاران خود اضافه کنند.

با این حال، ستاره سابق توئنته بسیار جاه‌طلب است و می‌خواهد به یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های اروپایی برود.

او گفته است: «هامبورگ تیمی عالی است، اما رویای من بازی در یکی از بهترین باشگاه‌های اروپا است؛ باشگاه‌هایی مانند بارسلونا، رئال مادرید و منچستریونایتد حقیقتا ویژه هستند.

در چنین باشگاه هایی است که می‌توانم بازیکن بهتری شوم. مطمئنم که برای موفقیت در باشگاهی بزرگ به اندازه کافی خوب هستم. من در جام جهانی مقابل برخی از بهترین بازیکنان دنیا بازی کردم و ارزش خود را در آفریقای جنوبی ثابت کردم.»

این مهاجم 23 ساله تا تابستان 2014 با هامبورگ قرارداد دارد و به همین دلیل قیمت او ارزان نخواهد بود.

کد:
    2011/1/7

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الیا تو همین هامبورگ هم ذخیره هستش
    چه برسه به اینکه بره رئال و بارسا و منچستر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •