این بولتون هم که علی الحساب تو قوطی بوده که!!!![]()
این بولتون هم که علی الحساب تو قوطی بوده که!!!![]()
ببين حسين جان به نظر من منچستر الان فقط داره از دروازه بان ضربه ميخوره....تو هر بازي 2 گل رو شاخشه....بايد يك جا نشين خوب و جوان جاي ون در سار عزيز و دوست داشتني بيارن....مثل نوير يا ديگه كمه كمش استكلنبرگ رو بيارن...ادوين ديگه 40 سالش شده و اون شادابي و انگيزه جوانيش رو نداره...خطوط حمله و مياني يونايتد داره عالي كار ميكنه...دفاع هم با حظور فرديناند در كنار ويديچ بهتر خواهد شد....حركات ناني كه واقعا به نظر من تبديل به فوق ستاره شده تو منچستر رو ببينيد...پاس هاي اسكولز جنگندگي فلچر و گل هاي بربا و....همه ي بازيكن ها پر از انگيزن و اين از همه چيز بهتره....با تمام وجود بازي ميكنن...ولي دروازه بان يه ذره داره اذيت ميكنه....به نظر من ناني اگه همين روند پيشرفت رو ادامه بده ميتونه جا پاي رونالدو بزاره....
راستي اقا ما نفهميديم اين به به كه ميگن رونالدو جديده كجاس؟؟!!چرا بازيش نميدن؟؟
ببه رو میگی؟ بازی جام اتحادیه بازی کردش! ولی بیشتر تو تیم ذخیره های منچستر تو لیگ برتر ذخیره های انگلستان بازی میکنه...
خط دفاع منچستر هم همچین بدون مشکل نیست! تو اون دو تا بازی قبلی که تو لیگ مساوی کردیم، بیشتر در اثر اشتباهات دفاع تیم بود تا فندرسار! ولی در اینکه میگی شادابی گذشته رو نداه، کاملا باهات موافقم...![]()
احتمالا آرسنال بیشتر از اینها هم از دست بده
خیلی داره از خط دفاعی و دروازه بان میخوره
خیلی !
ترجیح میدیم تا اونجا که ممکنه بازیکن آلمانی نیارن.
در حال حاضر مصدومش با سالمش نمی فرقه .
اینو قبول دارم که اوون دقیقه های پایانی خوب گل میزنه ولی این نامردیه که یه بازی کن که خوب بازی میکنه رو تو ده دقیقه اخر بازی بیاد تو . حالا خوبه فرگوسنم همیشه تو مصاحبه هاش میگه اوون تو تمرین عالیه . تو خودتو بزار جای اوون عزیزم ببین چه حالی میشی![]()
لمپارد بازی نخواهد کرد
فرانک لمپارد همچنان به دلیل مصدومیت از همراهی تیمش محروم است
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، فرانک لمپارد که از ناحیه پای راستش چندی پیش جراحی کرده است همچنان آماده حضور نیست.
او با این مصدومیتش از حضور در دیدار های مارسی و آرسنال محروم است.
میگن سر الکس شب با بازی با اسکانثورب رفته بوده اسپانیا ... یه شایعاتی در مورد جذب دروازه بان جوان اتلتیکو Degia هست (مربی دروازه بان ها رو برده بود با خودش)... واقعا با استعداده ... امیدوارم عملی شه !
پارس فوتبال:
باشگاه های چلسی و یوونتوس رقابت سختی را برای خرید نیمار، ستاره جوان سانتوس آغاز کرده اند.
این مهاجم برزیلی یکی از اهداف تابستانی چلسی بود اما آبی ها حاضر نشدند به درخواست 32 میلیون یورویی باشگاه سانتوس برای این بازیکن جوان پاسخ مثبت بدهند.
اما اکنون آنها برای به خدمت گرفتن این بازیکن 18 ساله باید با یوونتو س رقابت کنند زیرا باشگاه ایتالیایی که نتایج خوبی در رقابت های این فصل سری آ نگرفته است، قصد دارد در پنجره نقل و انتقالات زمستانی خط حمله اش را تقویت کند.
گفته می شود که باشگاه ایتالیایی مذاکراتش را با مدیر برنامه های نیمار آغاز کرده است اما آبی های لندن با این امید که می توانند از این بازیکن در رقابت های لیگ قهرمانان استفاده کنند، قصد دارند او را به استمفورد بریج ببرند.
رونی برای بازی با والنسیا نمیره
اخه اینم شده تصمیم.
ببینم این دروازه بانی که میگی کارش چه طوریه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)