تقریباً یک ماه پیش هم یه بازی نشون داد اتفاقاً از میلان و اتفاقاً خیابانی گزارش می کرد که همین مشکل رو داشت.فکر کنم کار کار خیابانی باشه![]()
تقریباً یک ماه پیش هم یه بازی نشون داد اتفاقاً از میلان و اتفاقاً خیابانی گزارش می کرد که همین مشکل رو داشت.فکر کنم کار کار خیابانی باشه![]()
آره. اینا دیگه واقعا آخرشن!صدای سریال جدیده که میخوان پخش کنن رو شنیدین وسط بازی؟![]()
بازی رو کلا ندن سنگین ترن![]()
میزدید از lider بازی رو میدید و لذت میبردید از ضدای تماشاچی ها وقتی روبینهو رو هو میکردن و سوت میزدن براش!: دی
مشکل اصلی میلان این بود که نیمه اول دوتا خورد...همون جا من کار رو تموم شده میدونستم..
یعنی خوزه رو نیمکت باشه و نیمه مربی ها رو اونم با 2گل برتری، ببازی؟!
لمس داور مگه کارت زرد نداره؟؟؟
اونجا که اوزیل داور رو پرت کرد نباید بهش کارت میداد؟؟؟
فکر کنم در صورتیکه برای اعتراض باشه، کارت داره...لمس داور مگه کارت زرد نداره؟؟؟
اونجا که اوزیل داور رو پرت کرد نباید بهش کارت میداد؟؟؟
اونجا داور سر راه اوزیل بود و اونم مجبور شد هلش بده...(صحنه جوکی بود!: دی)
اما شما این رو میگی، من میگم جایی که نستا با عصبانیت رفت تو صورت داور!
کل داور خوبی نبود..
یه صحنه پنالتی باید برا رئال اعلام میکرد روی کریس..
یه صحنه هم یه خطا تابلو کاروالیو روی زلاتان کنار محوطه جریمه کرد که داور خطا نگرفت..
دمت گرم بایرن..................
به امید قهرمانی بایرن
=========
ایتالیایی ها امشب سوراخ شدن .رم .میلان
کل موقعیت های میلان فکر کنم سه تا بیشتر نبود: ۱. شوت پیرلو ۲. تک به تک (یا حالا همون شوت) سیدورف ۳. ضربه ی ناگهانی روبینیو!
دیگه فکر نکنم موقعیت خاصی تونستن خلق کنن. کاروالیو عالی بود! په په هم همینطور. در کل دفاع خیلی خوب بود.
فقط دی ماریا بدرد هیچی نمیخورد! البته جوون هست و خیلی سعی کرد. معلوم بود اعصاب خودش هم از بازی بدش خورد بود. خدا رو شکر تماشاگران فهیم رئال تشویقش کردن تا قوت قلبی باشه برای بازی های بعدیش
شاید گل های جالبی نبود. اما موقعیت های خیلی زیادی هم از دست رفت. کلا میلان حرفی واسه گفتن نداشت (مثل مربیشون)
تسلیت به همه ی میلانی ها!
گور بابای صدا سیماشون
ملتو چی فرض کردن
Last edited by بی باک بی بال; 20-10-2010 at 00:37.
البته من که از lider tv نگاه میکردم هم اون مشکل گوشه صفحه رو داشت!!! گویا ایراد از کارگردان تلویزیونی بود.
هیچ صحنه ی خاصی هم واسه سانسور نداشت. جز آخر بازی که رونالدو پیرنش رو در آورد...
عذاب وجدان گرفتم الان!البته من که از lider tv نگاه میکردم هم اون مشکل گوشه صفحه رو داشت!!! گویا ایراد از کارگردان تلویزیونی بود.
آخه هی میزدم تو سر تی وی چون فک میکردم ایراد از اون بدبخته!!: دی
نگو کلا مشکل داشته!
مسئله اینه که اینها از lider نمیگیرن و از الجیزیره ها کپ میزنن!هیچ صحنه ی خاصی هم واسه سانسور نداشت. جز آخر بازی که رونالدو پیرنش رو در آورد...
الجزیره هم که 8تا بازی رو با 8 شبکه پوشش میده، تویه هر بازی-ه دیگه که اتفاقی بیوفته، یه تی وی کوچیک میذاره پایین و نشون میده صحنه گل رو و به ملت میگه که اونور گل زدن..
یا مثلا تبلیغ پخش بازی های روزهای آینده و یا...
اینها، این جور چیزا رو سانسور میکنن...
+
گل (هم خودش و هم کاربراش)، کریس رو به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب کرد که کاملا حقش بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)