شما بگو در چه موردی تا ببینیم کمکی از دستمون بر میاد
شما بگو در چه موردی تا ببینیم کمکی از دستمون بر میاد
سلام.
یک سوال: در حفظ کردن فرمول های شیمی، آیا باید آن ها را به صورت موازنه شده حفظ کنیم یا بدون موازنه؟ (البته می دونم خیلی بهتره که موازنه شده حفظ کنیم اما می خوام بدونم خیلی تفاوت داره؟)
سلام.
به نظر من بدون موازنه. اگر موازنه کردن رو خوب بلد باشی می تونی سه سوت بعد نوشتن فرمول موازنه اش بکنی...
کی گفته؟؟؟؟
باور نکنین؟؟؟؟فقط وقتی تاثیر دادن باور کنین.
امسال هم میگفتن هر درس جداگونه تو کنکور تاثیر داره ولی معدل و تاثیر دادن.
Last edited by kahkeshan6; 25-08-2010 at 16:28.
اگه منظورت واکنشهاست که همه واکنشهای داخل کتاب نیاز به حفظ کردن نداره ( البته خوب حفظ باشی که چه بهتر)
همه در حیطه 5 نوع واکنش هستن .اگه نحوه نوشتن فرمولها رو بلد باشی نیاز نیست . چون دیگه میدونی طرف دوم واکنش چیه . در ضمن اگه فاز مواد شرکت کننده در واکنشها رو خوب بدونی کافیه .
حالا اگه دوست داری حفظ کنی بدون اعداد حفظ کن .چون ممکنه یهو یادت بره. تازه اگه یادت هم نره برای اطمینان هم که شده در سر جلسه آزمون یکبار هم از دوباره مطمئنا چک میکنی . پس چه بهتره که موازنه کردن رو خوب یاد بگیری .ولی اکثرا از نظم خاصی پیروی میکنن
موفق باشی
Last edited by nits; 25-08-2010 at 16:24.
سرجلسه موازنه رو حفظ بودن خیلی بهتره.....سلام.
یک سوال: در حفظ کردن فرمول های شیمی، آیا باید آن ها را به صورت موازنه شده حفظ کنیم یا بدون موازنه؟ (البته می دونم خیلی بهتره که موازنه شده حفظ کنیم اما می خوام بدونم خیلی تفاوت داره؟)
وقت نداری سر جلسه!!!
بعضیاش رو با حداقل با یک ضریب فکر کنم باید حفظ بود. مثلا نمی خوایید که تجزیه نیتروگیلیسیرین رو سر جلسه موازنه کنید؟اما اگه حفظ باشید که ضریب اولش ۴ هست راحت میشه کارتون.
معلومه خوب مبتکران رو خوندی... چون آقای بازرگانی توصیه کرده بود ضریب نیتروگلیسرین (4) رو حفظ کنین![]()
ولي مثل اينكه كمتر از 7 ساعتم نميتوني نري كافينت ( پست اولت ساعت 4 بود و اخريش 11 )در شبانه روز بيشتر از 4 ساعت نميتوانم بخوابم
بعد كي ميرسي كار كني؟ نكته شغلت وب گرديه؟
شما اگه بقيه رو در حد مطلوب ميزدي با رياضي 25 درصد هم احتمال قبوليتون زياد بود تو شهرستان. اصفهان زندگي ميكني؟امسال کنکور دادم و هدفم پزشکي و داروسازي بود.اما به دليل چند درصد پايين زدن در درس رياضي امکان قبولي من بسيار پايين ميباشد.
درست اومديتوسط فردي با اين سايت آشنا شدم
100 تومان براي چند تا كتاب رياضي اونم دست دوم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!100 هزار تومان را که به سختي پس انداز کرده بودم را به شهر که رفتم دقيقا ليست کتابي که ايشان گذاشته بودن را رفتم از دست دوم فروشي ها کتاب ها را خريدم
فقط کساني ميتوانند به شما کمک کنند که کنکور را پشت سر گذاشته باشند ودر اين ماراتون عظيم با شما نخواهند رقابت کنند.مطمئن باشيد هيچ کدام از رقيبانت نميتواند به شما کمک کندجمله شما نصفش غلطه ولي كاش ياد ميگرفتيم اينو بگيم : همه ميتوانيم به يكديگر كمك كنيم
و خيلي از رقيباي من در اين اينجا به من كمك كردند وبه ديگرانم همينطور منم تاجايي كه بتونم به رقيبام كمك ميكنم
اينجاست كه هميشه من ميگم :دوست عزيز واقعا اين قدر نامردي که ميخواي با کنار زدن هرچند کم از داوطلبان مسير خود را براي رسدن به هدفت هموار کني؟
از ماست كه برماست
بخور اشو نگو اين كم ز حلواست
در جان ما گر اشوب و بلواست
زين خاطره ايست كز ما برجاست
اين دو بيت از خودمه قشنگ نبود ولي منم شاعر كه نيستم
Last edited by alphacino; 25-08-2010 at 18:55.
معلومه كه همه اينجا شيمي مبتكران رو خوردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)