ممنون از راهنمایی تون از چه نظر ضعف دارن؟
چه سینمایی بگیرم؟شما خودت از چی استفاده میکنی؟
با تشکر
ممنون از راهنمایی تون از چه نظر ضعف دارن؟
چه سینمایی بگیرم؟شما خودت از چی استفاده میکنی؟
با تشکر
Last edited by mahdi-001; 26-12-2010 at 04:08.
-كاش دقت ميگردين ببينيد فريمور رو عوض ميكنند يا كار خاص ديگه اي انجام ميدن
98% مواقع روون و عادیه.گاهی یه لحظه گیر میکنه.انگار یه بازیرو با کارت گرافیک خوب ولی سی پی یو ضعیف اجرا میکنید که بازی بیشتر مواقع روونه اما گاهی یه گیر کوچیک میکنه.چون اگه کارت گرافیک ضعیف باشه باید تقریبا فریم ریت همیشه پایین باشه.بحث داره میره سمت کامپیوتر!مثلا بعضی از زیرنویس ها که دارن رد میشن(چون سرعت ها متفاوته) وسط راه ریپ میزنن گاهی.نمیدونم شاید مشکل از دلکو شون باشه![]()
البته دوست عزیز موردی رو که گفتید سامسونگ برای اجناس بدون گاراتنی منو فارسی و تیونر دیجیتال فعال نمیکنه
پس اگر با گارانتی سام سرویس بگیریم یعنی این دو مورد فعال هستن یا فعال میکنن ؟؟!!
و این دو مورد آیا شامل مدل های led سری C یعنی C8000 هم میشه یا نه؟
دوستان خواهشا زود جواب بدین میخوام برم بخرمش.سینما c5550w خوبه؟یا همین c555 رو بخرم؟!![]()
-گاهي اين مسئله بر ميگرده به ستينگ و رابط و سورسي كه دارين به hdtv تون ميدين
همين مسئله زير نويس شبكه هاي خبري رو گاهي با كابل hdmi همون حالتي كه شما ميگين داشتم و همون رو در همون لحظه با كابل كامپوزيت معمولي بدون مشكل داشتم و خروجي pc رو تنظيم كردم و مشكل حل شد البته در b650
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
-اگر با گارانتي بگيرين گويا ----t فعال هست منوي فارسي هم كه بايد وجود داشته باشه قطعا
-بله شامل اين سري ها ميشه
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
-منظورم از ضعف اين نيست كه چون هديه ميدن اينطور هست منظورم اينه كه مدل بهتري هم البته با توجه به بودجتون ميتونيد تهيه كنيد وسراغ برند هاي حرفه اي صدا برين مثل مدل هاي نرمالي از pioneer سري هاي rs كه قطعا ديزاين و كارايي و خروجي بهتري بهتون ميده
-من صدا باز هستم (موسيقي دو كاناله ) و اعتقادي به سينماي خونگي ندارم متاسفانه![]()
Last edited by t_tanhayam; 26-12-2010 at 21:49.
این سیستم ها اینترنت TV داره؛ کسی میدونه تو ایران چطور فعال می شه؟
امروز یه مطلبی رو در روزنامه کلیک جام جم نوشته بود که بی ربط به این تاپیک نبود
خوب چیزی که اینجا گفته دوتا آداپتور داره که مثلا یکی به PC وصل میشه و اون یکی به TV
خوب اون دانگلی که سامسونگ میده هم آیا به همین شکل هست ؟!!!
یعنی با این روش میشه مثلا از هارد اکسترنال به TV فیلم فرستاد ؟!!!
در ضمن اگر TV رو C8000 فرض کنیم و مثلا ما به این روش فیلم رو به TV انتقال بدیم این فیلم کجا ذخیره میشه چون من قبلا تو همین تاپیک پرسیدم
و گفته شد که این TV فضای برای ذخیره سازی نداره پس یعنی عملا این روش غیر ممکن میشه !!
Last edited by shahin666; 26-12-2010 at 22:48.
-دانگلي كه مربوط به HDTV هست همونطور كه در صفحات قبل گذاشته شد تصويرش مثل يك فلش هست و برق خودش رو از USB تي وي ميگيره وبي نياز هست از اداپتور
-منظورتون رو نميفهمم از اينكه ميشه فرستاد از هارد اكسترنال به TV وقتي خود HDTV ورودي uSB مجزا براي اتصال هارد داره
-در مورد انتقال فيلم بحث استريم هست يعني در عين حالي كه با PC ويا هر سورس ديگري كه اين قابليت WI-FI رو داره فايلي رو اجرا ميكنيد همزمان روي HDTV ببينيد نه اينكه ذخيره بشه در HDTV
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون
خوب این دانگلی که سامسونگ میده دو جفت هست دیگه ?!!
یکی که به خود TV وصل میشه که شما گفتید نیازی به آداپتور هم نداره و اون یکی هم به PC درسته ؟!!
درسته ورودی مجزا USB برای اتصال هارد داره ،
ولی من منظورم این بود که مثلا دیگه هارد اکسترنالم رو که آداپتور هم میخوره من از اتاقم نیارم بیرون و به جای این که هارد رو جابه جا کنم و بیام سیم USB هارد رو (البته Mini USB ) رو وصل کنم به TV و سیم آداپتورشم بیارم و به برق بزنم و این همه دردسر
(البته میدونم الان چی بهم میگید احتمالا)خوب بدون جابه جای هارد و وصل کردن سیم ها ، از طریق USB بی سیم بین هارد و TV ارتباط برقرار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)