اگه از gprs روی کامپیوتر استفاده کنیم باید اون ------ و پورت رو وارد کنیم یا نه؟ تو خود گوشی باید بزنیم یا تو مرورگر کامپیوتر؟
اگه از gprs روی کامپیوتر استفاده کنیم باید اون ------ و پورت رو وارد کنیم یا نه؟ تو خود گوشی باید بزنیم یا تو مرورگر کامپیوتر؟
خوب وارد میکنم اما بازم کانکت نمیشه
واسه دایل *99# رو میزنم و apn رو هم mcinet چیز دیگه ای باید وارد کنم ؟بعد هم سیو رو میزنم و mci رو انتخاب میکنم اما.....
با سلام
دوستانی که مشهد هستن و استفاده میکنن - راضی هستن آیا یا خیر؟
سلـام
ببخشيد من 2 روز پيش سرويس gprs بسته يك روزه ـي همراه اول رو فعال كردم و با سرعت 24kb دانلود كردم ولي متاسفانه امروز به صورت حسابم ميان دوره ـي خودم نگاه كردم ديدم 42256 تومان پول اينترنت برام انداخته.
اين چه وضعشه به جاي هزار تومان 42 هزار تومان پول اينترنت برام انداخته .
حالا من بايد چيكار كنم ؟![]()
تو قسمت اینترنت قبض مبلغ میفته ولی توی جمع قبض حساب نمیشه.
اگر تو جمع قبض هم اضافه شده بود زنگ بزن 09990
اقا یه سوال.سرعت دانلود از طریق موبایل بهتره یا این فلاش مودمها؟؟
ایرانسل هنوز نامحدود داره مثل همراه اول؟؟کدوم بهتره؟؟
ایرانسل دیگه نامحدود نمیده یه ماه ده تومن بدی 2.5 گیگ میتونی استفاده کنی
همراه اولم که سرعتش تعریفی نداره
در کل اگه دانلود زیاد داری و امکانش برات هست adsl بگیری خیلی بهتره و اعصابت کمتر داغون میشه
یکی از بزرگ ترین مشکل های gprs در ایران همینه یه وقت هایی ممکنه سوتی بدهgprs رو بهتره رو سیم کارت های اعتباری استفاده کنید(هم در همراه اول و هم در ایرانسل)
من تو 1 سال گذشته 3 بار رو دائمی همراه اول تست کردم همه چیز عالی بود سریع وصل شد به موقع قطع شد sms تاید پایان اعتبار به موقع امد.
ولی سرعت افتضاح اخرین بار سرعت دانلود با هر دانلود منیجری 4.2 بود
اینطوری نیست یه وقت میبینی اینجا خوبه 500 متر اونورتر بده تو کل یه استان که یه جور نیست
دوستانی که میخوان edge همراه اول استفاده کنند متوجه باشن. با مودم D-Link مدل DWM-156 و سیم کارت اعتباری همراه اول در فضای شهری بین تهران نو تا پیروزی و میدان امام حسین تا اسبدوانی سرعت دانلود فعلا 10Kbps تا 15Kbps هستش. این اعداد رو تقسیم بر هشت کنید میشه KBps. برای ایرانسل اگه کسی تست کرده نتیجه اش رو بذاره.
من با گوشي w350 با edge 10 با همراه اول 24 كيلو بايت دانلود داشتم ولي رفتم يه مودم همراه at&t خريدم اما سرعتش روي 2 كيلوبايت ميچرخه يعني 75 هزار تومان پريد رفتكسي نمي دونه مشكلم از كجاست ؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)