جریان زیر از چه قراره :
اگه مطالب زیر صحت داره بریم سراغ همراه اول
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
نمیشه وصل نمیشه![]()
جریان زیر از چه قراره :
اگه مطالب زیر صحت داره بریم سراغ همراه اول
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
نمیشه وصل نمیشه![]()
به نظرم بهتره از اینترنت کم سرعت جدا بشیم . چون زمان دانلود زیادی می بره . چند ماه دیگه که این یارانه ها رو برداشتن نمی تونیم کامپیوتر یا لپتابمون رو همین جوری واسه دانلود بگذاریم روشن بمونه . من می خوام 4 ماه دیگه adsl یک مگ بگیرم . العان 512 دارم ولی 1 مگ بستن . خوب اگه 1 مگ بگیرم احتمالا یه 1.5 می بندن . شاید به فکر اینترنت بشقابی افتادم .
اگر مدرکی داره میشه باور کرد وگرنه نوچ !
ببین چه مشکلی داره مگه میشه اخه ؟
تنظیمات رو صفر کارخونه ای بکن ولی قبلش از پیامکهای گوی و برنامه های نصب شده یه پشتیبان بگیر بریز روی مموری کارتت.
1 مگ هم بکنی چه فایده ای داره اگه حجمی باشه که شبانه اش رایگانه تاثیری نداره.
آره . شبانه رایگانه و سرعتش اصلا کم نمیشه . در ضمن بشقابی چطوره ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟![]()
برای بشقابی که ارزونترینش 512 هست که 35 تومن مایه اش هست
برای اون شبانه هم بگم توی شب نرخ سرعتت فقی نمیکنه باید از خودشون بپرسی بگی من 1 مگ میگیرم شبونه ام هم همینه یا نه ؟
برای بشقابی که ارزونترینش 512 هست که 35 تومن مایه اش هست
برای اون شبانه هم بگم توی شب نرخ سرعتت فقی نمیکنه باید از خودشون بپرسی بگی من 1 مگ میگیرم شبونه ام هم همینه یا نه ؟
وقتی با gprs وصل میشم یک علامت E نشون میده
همونه دیگه؟!
اگه راه دیگه ای داره بگید لطفا
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
زحمت بکش 1000 تومن خرج کن و سرویس ک روزه رو فعال کن ببین اگر سرعتت از 20 کمتر نمیشه عقل سلیم میگه همین EDGE خوبه
وقتی هم که بسته های افزایشی EDGE تموم شد برو سراغ وایمکس تا اون موقع هم قیمت وایمکس کمتر شده
در واقع شما توی این مدت موج سواری میکنی با قمیتهای پایین الان 512 که 10 تومن باشه و نامحدود باشه کجا میدن ؟
دوست عزیز من نمیدونم چجوری باید فعالش کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
اره دیگه گوشیت هم که مشخصه EDGE ساپورت میکنه
باید بری پست یک رو بخونی هرجاش مشسکل داشتی بگو یادت میدم.
خیلی ممنون
پس با این حساب یه سری سوال دارم
1- اگه زیاد از گوشی استفاده کنم نمیترکه؟!
2- gprs ایرانسل خیلی گرونه، با هر صفحه ای که باز میشه 100 تومن کم میشه از اعتبارم، چه راهی واسش وجود داره؟
3- از چه نرم افزاری استفاده کنم که سرعت دانلود گوشی رو بفهمم
Last edited by miladddd; 31-07-2010 at 11:40.
1- باطری یکی از موبایلهای بچه ها همین ماه پیش رفت پیش خدا
2 - مهندس ! اگه میخواستم سرویس حجمی معرفی کنم که باید در این تاپیک رو گل میگرفتم !
این سرویس نامحدود حجمی هست ! و از لحاظ زمانی محدود است !
اونی که تو استفاده میکنی سرویس حجمیه !
برو یکی از بسته ها رو فعال کن اینقدر جیب ایرانسل رو با برکت نکن
یک ماه نامدود ده تومن
یک ماه شبانه نامحدود + 5شنبه جمعه 24 ساعته رایگان میده 3 تومن
یک و یک شب 24 ساعت همش 1000 تومن
یک هفته 4 تومن
همینها
غیر از این حجمی حساب میشه که دیگه بابای پولدار و یه گنج قارون نیاز داره
برو فعلا با همینها خوش باش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)