تو علاء الدین فکر می کنم طبقه ی پایین یک مغازه است این کا رو انجام میده.
تو علاء الدین بپرسید مکان دقیقش رو بهتون می گن.
برای پایین اومدن قیمت حداقل باید یک هفته صبر کرد ، البته نباید توقع افت زیاد قیمت ها رو داشته باشیم.
تو علاء الدین فکر می کنم طبقه ی پایین یک مغازه است این کا رو انجام میده.
تو علاء الدین بپرسید مکان دقیقش رو بهتون می گن.
برای پایین اومدن قیمت حداقل باید یک هفته صبر کرد ، البته نباید توقع افت زیاد قیمت ها رو داشته باشیم.
خب این قیمت تثبیت شده چقدره؟!
مشکل اینه که اینجا هرکی هر چقدر بخواد قیمت و هیچکس نمیتونه حرفی بزنه...
آخرین و کمترین قیمت چند است و کجا ؟
منظور از قیمت تثبیت شده قیمتی هست که یه روزی محصول جا می افته و تو ایران یه قیمت حقیقی برای خودش پیدا می کنه!
شما بد متوجه شدید!چون که این محصول توی ایران رسمی نیست و هر کس هر چقدر دوست داشته باشه اونو می فروشه!
زمانی هم که رسمی نباشه قیمت ثبت شده ای نداره!اما بعد از مدتی برای خودش یه قیمتی پیدا می کنه!که مغازه داری نمی تونه گرونتر بده!چون این قیمت جاافتادس و مشتری از قیمت اون خبر داره!خب می ره یه جا دیگه می خره!
شما مطمئن باش این گوشی خیلی پایینتر نمی آد!خیلی خیلی خیلی خیلی بخواد افت قیمت داشته باشه(البته تا سال دیگه)200 تومن!چون خود تری جی اس الان قیمتش 850!اگه هم می خوای این گوشی رو 1100 تا 1000 بخری باید صبر کنی!شاید این سری که دوباره مغازه دارا می آرن این قیمت باشه شایدم یه ماه دیگه!ولی کلا پایینتر نمی آد!
با تشکر
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
ببینید باز دارین سوال تکراری و بیجا می کنید!
این سوال رو باید تو تاپیک قیمت ها بپرسید!
البته چند پست قبل تو همین تاپیک هم پرسیده بودید!
قیمت 32 1300 تا 1200!
قیمت 16 1200 تا 1100!
قیمت ها روز به روز بالا و پایین می ره و درسته ولی با این همه سوال باید یه حدودی دستتون بیاد یا نه!
تو پایتخت من یه چند تایی دیدم!ولی الان دیگه زیاد شده!آرش هم می فروشه!
بهش پ.خ بزن!البته با اون دعوایی که کردین فکر نکنم به شما بده!![]()
سلام به همه دوستان.
یه سوالی داشتم. من می خوام به یکی سفارش بدم که از کالیفرنیا آمریکا برام یه iphone 4 بیاره. قیمت قراردادیش با AT&T دویست دلاره.
آنلاکشو شنیدم اونجا حدودا ۶۰۰ دلاره.
اولا اینکه آنلاکش اونجا راحت پیدا می شه؟ یعنی منظورم اینه که موجوده؟
بعدم این که فرق لاک با آنلاک فکتوری در کل چیه؟ اگه لاک باشه می شه اینجا آنلاکش گرد و .... کلا ممنون ممنون می شم اگه یه توضیح کلی راجع به لاک و آنلاک و همچنین خرید از آمریکا بهم بدین.
ببخشین اگه سوالم یکم تکراری بود. ولی پستای قبلیو که خوندم به جوابم نرسیدم.
Last edited by hosseindk; 01-08-2010 at 12:38.
سلام به همه دوستان.
یه سوالی داشتم. من من خوام به یکی سفارش بدم که از کالیفرنیا آمریکا برام یه iphone 4 بیاره. قیمت قراردادیش با AT&T دویست دلاره.
آنلاکشو شنیدم اونجا حدودا ۶۰۰ دلاره.
اولا اینکه آنلاکش اونجا راحت پیدا می شه؟ یعنی منوظرم اینه که موجوده؟
بعدم این که فرق لاک با آنلاک فکتوری در کل چیه؟ اگه لاک باشه می شه اینجا آنلاکش گرد و .... کلا ممنون ممنون می شم اگه یه توضیح کلی راجع به لاک و آنلاک و همچنین خرید از آمریکا بهم بدین.
ببخشین اگه سوالم یکم تکراری بود. ولی پستای قبلیو مه خوندم به جوابم نرسیدم.
با سلام
راستش من نتونستم تاپیک قیمتها را در این انجمن پیدا کنم! میشه لطفا بگید کجاست؟
در ضمن در مورد arash هم یک سوء تفاهم بوده که برطرف شده. ما مخلص ایشون هستیم
ارادتمند
این قیمتها همه کذایی هستند همین الان من تو 2 سایت دیدم که قیمت 32گیگ آنلاک 1350 هست متاسفانه چون این گوشی به صورت قانونی وارد ایران نمی شود هر کسی هم هر قیمتی دوست دارد می فروشد اما دوستان صبر کنید تا این گوشی تو بازاهای جهانی به صورت عمده عرضه شود اون موقع نو ایران هم زیاد می شود و قیمت آن هم از 1800 به 1100 خواهد رسید تا 2 ماه آینده این اتفاق خواهد افتاد .به قول یکی از دوستان وقتی تو بازار این گوشی یک قیمت ثابت پیدا کند فروشنده دیگر نمی تواند این گوشی را با این قیمتها تو ...... ملت کند.
گوشی های لاک فقط با سیم کارت های قراردادی های شرکت هایی که با اپل قرارداد دارند سازگارند!که AT&T بزرگترینشونه!
اما اگه شما گوشی آنلاک بخری می تونی با هر سیم کارتی از اون استفاده کنی!با توجه به آیفون جدید سیم کارت های ما قابل استفاده نیست و باید کوچیک بشه!شما که چند پست قبل رو خوندید متوجه شدید دیگه؟
فرق کلیش همینه!فقط گوشی آیفون 4 هنوز جیل نشده!یعنی باید برنامه ها و بازی ها رو از آیتونز بخری!چند صفحه قبل مراحلش رو نوشتم!
آنلاک فکتوری هم فکر کنم الان اونجا باشه!چون اولین جایی هست که بعد از چین که ساختنش یا سرهم کردنش توش عرضه شده فکر نکنم باید 3 هفته صبر کنی!
فقط یه چیزی:اون کسی که داره می آره فقط می تونه یه دونه بیاره!اگه چند تا بیاره مثل بار حساب می شه و گمرک و 15 درصد و ...........!
در رابطه با اون سوال هم باید بگم خود اپل ستور آنلاک فکتوری می ده!پس مشکلی نیست!
با تشکر
میشه بفرمائید لطفا که چه سایتهائی این قیمتها را گذاشتند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)