ممنون مشکلم حل شد.
يادش بخير يه زمان خوراكم اين بازي بود.
همه درجات سختيش رو رفتم. ولي هيچ كدومش مثل Dante Must Dye حال نداد. موقع مبارزه با ويرجيل مغزم داشت ميجوشيد!!!!
بي صبرانه منتظره شماره 4 هستم.
من هنوز این سومیشو تموم نکردم ولی منم مثل شما منتظر سری چهارم این بازی هستم.
عجب بازیی میشه.
دوستان این مرحله 15 واسه من گیر داره من اون سه تا سنگ قرمز رو میزارم تو آسانسور آسانسور هم میره بالا
ولی وسط راه گیر میکنه باز میاد پایین در صورتی که مرحله باید تموم بشه من چند بار امتحان کردم هیچی کار نمیکنه نمی دونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
![]()
عزیز خوب فکر کنم ایراد از خود بازه شاید سیدی یا دودی بازیت مشکل داره و تا اخر این مرحله فقط ریخته شده
بلاخره تمومش کردم .
واقعا عجب بازیه.
armin_mxs جان تو تصاویر معلومه که شما از ترینر استفاده میکنید. شاید همین باعث ایجاد این مشکل شده چون بعضی از ترینرها تو بازی ها مشکل ایجاد میکنند.
راستی من اخرش نفهمیدم این دلقکه چی میشه.
راستي يه چيزي در مورد اين بازي يادم اومد.
شايد بعضي هاتون توي دموي اول اين بازي(وقتي دانته تو خونش پشته ميز نشسته و تلفن زنگ ميزنه) وقتي كه دشمنها بهش حمله ميكنن تو يه تيكش روي يكي از دشمناش سوار ميشه و از اون به عنوان يه اسكيت استفاده ميكنه!!!
ميخواستم ببينم شما ميتونين اين كار هنگام بازي كردن و مبارزه با دشمنا انجام بدين.
من خودم اين كار رو كردم.فقط ميخواستم ببينم شما هم بلدين؟اخه خيلي جالب بود.
دلقکه همون پدر دختره بود که خود دختره کشتش!!!راستی من اخرش نفهمیدم این دلقکه چی میشه.
حیف که کامپیوترم قات زده وگر نه یه کم از صحنه های مبارزاتمو آپلود میکردم ببینی کیف کنی!راستي يه چيزي در مورد اين بازي يادم اومد.
شايد بعضي هاتون توي دموي اول اين بازي(وقتي دانته تو خونش پشته ميز نشسته و تلفن زنگ ميزنه) وقتي كه دشمنها بهش حمله ميكنن تو يه تيكش روي يكي از دشمناش سوار ميشه و از اون به عنوان يه اسكيت استفاده ميكنه!!!
ميخواستم ببينم شما ميتونين اين كار هنگام بازي كردن و مبارزه با دشمنا انجام بدين.
من خودم اين كار رو كردم.فقط ميخواستم ببينم شما هم بلدين؟ اخه خيلي جالب بود.
واقعا این حرکات اکشن دانته منو کشته. من با این حرکات خیلی حال میکردم در ضمن از اون موجودات هم خیلی زیاد به عنوان اسکیت استفاده میکردم.
ولی به نظر شما قدرت ویرگل بهتر بود یا دانته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)