اگه اسپانیا به آرژانتین بیفته میریم با این دختره قرارداد میبندیم بیاد پشت دروازتون هی به کاسیاس چشمک بزنه
اگه اسپانیا به آرژانتین بیفته میریم با این دختره قرارداد میبندیم بیاد پشت دروازتون هی به کاسیاس چشمک بزنه
Last edited by sakura; 26-06-2010 at 20:56.
بگید یه طوری چشمک بزنه مسی نبینه از حال بره بچه
این همون خبرنگارست کسی عکسی نداره
مهم نیست چون قبلش دروازه بانتون از حال رفته![]()
Last edited by sakura; 26-06-2010 at 13:07.
سیاه نبود فکر کنم سرمه ای پررنگ بود![]()
فکر کنم همونهاین همون خبرنگارست کسی عکسی ندارهسایت فیفا گذاشته
برادران بسیجی لطف کردن همه لینکا رو لیفتر کردن تا چشمتون به ناموس مردم نیفته و نتونستم عکس گیر بیارم
Last edited by sakura; 26-06-2010 at 13:16.
منم مشغول بودم چند صحنه کوتاه دیدم: پویول و ویا و ... (کاتالانی بارسایی) پیرهن اسپانیا رو در آوردن و جمع شدن خوشحالی می کردن. کاسیاس و راموس و ... (دیگر) با قیافه گرفته می رفتن رختکن.
پویول
ویا
ژاوی
اینیستا
پیکه
بوسکت
فابرگاس (تورس)
کاسیاس
راموس
کاپدویلا
مارتینز (آلونزو)
اختلاف رو در بازی هم میشه تشخیص داد. مثلا راموس و اطرافیانش. اما اینجور مواقع دیگه خیلی ناجوره.
کاسیاس که با همه دست داد ... خندون هم بود ... اختلاف هست قبول دارم ولی اگرم باشه تقصیر کاتالانی هاست .
چون مادریدی ها و اندلسی ها که با اسپانیا مشکل ندارن . تنها باسکی ها و کاتالان هان که با اسپانیا مشکل دارن . اینو مشد موقع پخش سرود ملی دید .
اگه تو جریان بازی میگی که فک کنم اشتباه کنی ... چون از نظر فنی این اختلاف نژادی زیاد دیده نمیشد .اختلاف رو در بازی هم میشه تشخیص داد. مثلا راموس و اطرافیانش. اما اینجور مواقع دیگه خیلی ناجوره.
ولی کلاً این اختلاف به ضرر تیم تموم میشه!
خودتون رو آماده بکنید واسه خط دفاعی قدرتمند پرتغال. کرش تو 90 درصد بازیهایی که مربی پرتغال بوده تیمش گل نخورده! تو 3 بازی مقدماتی هم که گلی نخوردیم.
درکل پیش بینی من از بازی اینه:
اسپانیا 70 درصد توپ رو در اختیار داره و همش پاس و پاس ولی نمیتونه موقعیت ایجاد کنه. بعد دو حالت بوجود میاد:
یا با ضد حمله ما گل میزنیم و میبریم یا تو پنالتیها میبریم. درکل میبریم.
Last edited by Boy Ka; 26-06-2010 at 14:07.
ما که از الان آماده بازی فینال با برزیل هستیم .
اون 70 % رو قبول دارم با نتیجه 2 بر 0 به نفع اسپانیا .
فقط امیدوارم بیشتر از 2 تا نخورید که خیلی براتون بد میشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)