تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 298 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

يادش بخير. سال 90 اولين بازي آلمان با يوگسلاوي سابق بود. يوگسلاوي اون موقع يكي از قدرتهاي فوتبال جهان بود كه به برزيل اروپا شهرت داشت. آلمان با بازي عالي همه بازيكنانش مخصوصاً لوتار ماتيوس 4-1 يوگسلاوي رو خرد كرد (لوتار 2 تا شوت از فاصله 25-30) متري يكي با پاي چپ و يكي با پاي راست زد. اينقدر آلمان با اقتدار بازي كرد كه من همون موقع گفتم اين آلمان قهرمان مي شه. البته نمي خواهم بگم امسال هم چون با 4 تا گل بازي اولش رو برد قهرمان مي شه چون نه استراليا قدرت يوگسلاوي رو داره نه آلمان ستاره هايي در حد ستاره هاي 90 اما خب واقعاً آلمان عالي بازي كرد. در ضمن به عنوان نمونه گلي كه پودولسكي زد رو كدوم دروازه بان مي تونست مهار كنه؟
    حرف هات کاملا صحیح ومنطقی هستند.
    اما یه نکته هست که میخوام بهش اشاره کنم.
    واقع گراترین آدم های جهان آلمان ها هستند،هیچ گاه حرفی رو بدون هدف وغیر منطقی وبدون حساب کتاب نمی زنن..
    یادمه 2002 زمانیکه تیم ملی آلمان رفت جام جهانی تمام مردم آلمان،روزنامه هاشون،بازیکن های معرفشون،و....همگی معتقد بودن که آلمان یک بازیکن ونصفی بیشتر نداره وشرایط روبرای موفقیت خیلی سخت میدونستن!!!!!میشایل بالاک اون یکی بود ونصفی هم اولیورکان!!!! اما دیدیدکه آلمان چگونه به فینال رسید.این ثابت نمیکنه آلمان ها اشتباه پیشبینی کردن!نه!این مطلب نشون دهنده سرسختی وجنگندگی بی نهایت آلمانهاست.بله دراوج ناامیدی ،فینالیست جام میشن.
    تمام مطالب فوق رو گفتم که برسیم به پیش بینیهای امسال آلمانها!!!
    همگی از رسیدن آلمان به نیمه نهایی صحبت میکنند.!!!
    دوستان با تفاصیل بالا آلمانها فقط به قهرمانی فکر میکنن وبس.
    این رو بوضوح می توان از لابه لای صحبت ها،حواشی وعکسالعملهای بازیکن ها و.....فهمید.
    یواخیم لوو آدم فوق العاده جاه طلب و زیاده خواه است.هیچگاه به کم قانع نمیشود.زود خوشحال نمیشود زود ارضاع نمیشود.......با این تیم واین همه حمایت،تنها قهرمانی یواخیم لوو وبازیکنان آلمان را آرام وراضی میکند.

2. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MehdiAkhbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    جمهوری(؟)اسلامی(؟)ایران(؟)

پيش فرض

تو بازی آلمان هم استرالیا به شدت بد بازی کرد
    گل اول و دوم اشتباه دروازبان بود
    اخراج هم منصفانه نبود

به هر حال بازی اول بود بازیهای بعدی مشخص میکنه آلمان چعه جایگاهی داره
    فرانسه هم 10 دقيقه جلوي اوروگوئه ي10 نفره بازي كرد ولي يه موقعيت هم ايجاد نكرد.ضمن اين كه يه مهاجم از استراليا اخراج شد.كه تاثير زيادي بر تاكتيك هاي دفاعي اونا نداشت.دو گل اول هم كه در زمان 11 نفره بودن استراليا زده شد.

4. 2 کاربر از MehdiAkhbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

عجب!؟!؟
    تاحالا فقط دوتا پیشبینیم درست در آومده!!!!
    گند زدم!!!

6. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AlamtabC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سرزمین آرزوها

پيش فرض

پرتقال رو هم دیدیم با عرض معذرت از هوداراشون

کبریتِ بی خطره

8. این کاربر از AlamtabC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

يوواخيم لوو: اوزيل مي تواند به يك ستاره جهاني تبديل شود

آلماني ها در اولين بازي شان در جام جهاني بسيار خيره کننده ظاهر شدند و موفق شدند با ارائه يک بازي برتر، 4-0 استراليا را شکست دادند. مسوت اوزيل، بازيساز جوان آلماني ها يکي از بهترين بازيکنان اين بازي بود و يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، به شدت تحت تاثير بازي اين بازيکن قرار گرفته است.
    او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" مسوت بازيکني است که کاملا با ايده هاي من هماهنگ است. او در سطح بسيار بالايي بازي مي کند. او مي تواند به راحتي توپ را از آن خود کند و سپس يک موقعيت مناسب به وجود بياورد. او بازيساز تيم است و مي تواند پاس هايي بدهد که دفاع حريف را به هم بريزد.
    او بايد در زمين مراقب پاهايش باشد. براي تبديل شدن به يک بازيکن در سطح جهاني به پيشرفت بيشتري نياز دارد و بايد براي چند سال متوالي در سطح بالا بازي کند. اما بي ترديد مسوت اوزيل مي تواند از پس آن بربيايد."
    اوزيل نه تنها سرمربي تيمش را شگفت زده کرد، بلکه موجب تحسين ميروسلاو کلوزه، مهاجم باتجربه ژرمن ها نيز شد.
    " ما هميشه به دنبال يک شماره 10 بوديم و اکنون آن ا پيدا کرديم. مسوت در تيم آلمان اين پست را از آن خود کرد. او واقعا يک نعمت براي ماست."

10. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان تبریک من رو هم با تاخیر بپذیرید

به امید قهرمانی

12. 5 کاربر از ارمغان جنون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

13

سلام دوستان
    الان دقيقه 35 بازي برزيله / اين يكي هم ظاهرن مثل پرتغال و ايتاليا مالي نيست !!
    بگذريم
    راستش فردوسي پور داشت دوباره چرت و پرت ميگفت . گفتم تا يادم نرفته بيام اينجا هم بگم
    -
    در دقيقه حدود 37 كه بازي صفر صفر هست عادل ميگه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

انگار كه كره گل خورده !!

14. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اینم از برزیل
    من پیش بینی کرده بودم که با دو گل اختلاف برزیل میبره اما با اون گلی که کره زد همه چی به هم ریخت!
    ولی واقعا دم کره گرم خوب بازی کرد..

16. 2 کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تا به حال عملکرد تیم ملی آلمان از همه بهتر بوده
    تا ببینیم اسپانیا چه کار خواهد کرد

18. این کاربر از thecrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا مهدی لا اقل یکی دوتا نودی شونو جا میذاشتی تا من بگم .... اینجوری فقط میتونم بگم
    پل برایتنر/هارولد شوماخر/ و دیتر مولر موند.
    یه جا گفتی با پسر داییت کری داشتی... من بیچاره با کل کوچمون که همه برزیلی بودند-البته یه جوگیر کامرونی هم داشتیم که همش ساق میزد- رقابت میکردم.

یه نکته جالب اینکه تو آلمان هر کی اسمش مولر باشه ، به طور خودکار ستاره تیمه: گرهارد مولر74/دیتر مولر 80/
    اندی مولر 94/ وباز هم امسال نمیدونم چی چی مولر !
    دوست خوبم سلام
    اگه مي بيني اون 2-3 تا ديگه رو هم نگفتم به خاطر اين بود كه گفتم الان بچه ها شاكي مي شن كه كل ارنج اون زمان آلمان رو نوشتم
    وگرنه مثلاً توماس هسلر - توماس برتولد - بودو ايلگنر و بقيه هم بودند كه يكي از يكي بهتر و روپاتر بودند. البته توماس هسلر بيشترين معروفيتش رو به خاطر ضربات كاشته ويرانگري كه داشت مخصوصاً بعد از جام جهاني 90 و در ملتهاي اروپاي 92 كه در دقيقه 91 بازي 1-0 باخته به شوروي سابق رو به 1-1 تبديل كرد داشت.
    راستي گفتي اندي مولر ياد اون ضربه پنالتي مهارنشدني كه در نيمه نهايي ملتهاي اروپاي 96 به ميزباني انگليس به تيم ميزبان يعني انگليس زد و بعد از گلش حركت پل گاسكويين رو كه بعد از ضربه پنالتي اش شكلك درآورد رو به شكل خيلي خنده داري و در جلوي تماشاگران انگليسي تلافي كرد، افتادم.

---------- Post added at 07:48 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------

حرف هات کاملا صحیح ومنطقی هستند.
    اما یه نکته هست که میخوام بهش اشاره کنم.
    واقع گراترین آدم های جهان آلمان ها هستند،هیچ گاه حرفی رو بدون هدف وغیر منطقی وبدون حساب کتاب نمی زنن..
    یادمه 2002 زمانیکه تیم ملی آلمان رفت جام جهانی تمام مردم آلمان،روزنامه هاشون،بازیکن های معرفشون،و....همگی معتقد بودن که آلمان یک بازیکن ونصفی بیشتر نداره وشرایط روبرای موفقیت خیلی سخت میدونستن!!!!!میشایل بالاک اون یکی بود ونصفی هم اولیورکان!!!! اما دیدیدکه آلمان چگونه به فینال رسید.این ثابت نمیکنه آلمان ها اشتباه پیشبینی کردن!نه!این مطلب نشون دهنده سرسختی وجنگندگی بی نهایت آلمانهاست.بله دراوج ناامیدی ،فینالیست جام میشن.
    تمام مطالب فوق رو گفتم که برسیم به پیش بینیهای امسال آلمانها!!!
    همگی از رسیدن آلمان به نیمه نهایی صحبت میکنند.!!!
    دوستان با تفاصیل بالا آلمانها فقط به قهرمانی فکر میکنن وبس.
    این رو بوضوح می توان از لابه لای صحبت ها،حواشی وعکسالعملهای بازیکن ها و.....فهمید.
    یواخیم لوو آدم فوق العاده جاه طلب و زیاده خواه است.هیچگاه به کم قانع نمیشود.زود خوشحال نمیشود زود ارضاع نمیشود.......با این تیم واین همه حمایت،تنها قهرمانی یواخیم لوو وبازیکنان آلمان را آرام وراضی میکند.
    يوسف جان سلام
    اتفاقاً هر چي از جام مي گذره و بازي بقيه تيم ها رو مي بينم بيشتر به قهرماني آلمان در اين دوره اعتقاد پيدا مي كنم. ديشب برزيل رو هم ديديم! مال اين حرفها نبود!!! دونگا اصلاً اين كاره نيست.
    در مورد جام 2002 هم اگه بالاك به دليل 2 كارته شدن غايب بازي فينال نبود معلوم نبود برزيل بتونه قهرمان بشه. هر چند به غير از غيبت بالاك، اشتباه محرز اوليور كان كه تا بازي فينال ستاره بي چون و چراي مسابقات بود باعث گل برزيل شد.

20. 3 کاربر از Mehdi_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •