تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 451 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نظرات دوستان رو تایید میکنم با لک شدنش هیچ مشکلی ندارم یه دستمال میکشم اما صفحه نمایش خوب تمیز کردنش سخته که اونم یه راهی پیدا می کنم در زمینه سیستم من از روز اول هم هیچ مشکلی نداشتم من فقط انتی ویروس و ووردش رو پاک کردم باقیش هست و خیلی جالبه و خیلی هم سرعت بالایی داره سیستم و راضیم مثل بعضیها صدای تق تق نداره در مورد صفحه نمایش رزولوشنش عالیه تو بازیها شاید تو فیلم کم باشه که اونم فیلم کیفیت بالا می طلبه فقط تو فول اسکرین بعضی بازیها مشکل دارم مثل pes 2010 که اونم به وبندوز سون مربوطه و مشکل از اونه چون تو اکس پی مشکل بازی حال میشه حتی تو پی سی با سون هم این بازی فول اسکرین اجرا نمشه من تست کردم در مورد صفحه نمایش خوب کاربر باید بر اساس زاویه دید خودش تنظیمش کنه دیگه با اورست تست کردم مارک مانیتورش یه چیز ناشناس و عجیب بود شما می دونید چیه؟در کل با همین 64 بیت هوم خودش دارم حال میکنم هنوز بازی 2010 جدید جدید نریختم روش مثل بد کمپانی اونم میریزم اما بازی کولین مک راء وری های اجرا میشه خفن بابا عالیه توپه دمت گرو وایو من گارانتی فقط سازگار ارقام.من مشکلم الان اینه که وقتی کابل رو به لن وصل میکنم نمیتونه به اینترنت کانکت شه نمی دونم چه تنظیماتی داره نمی دونم.کمکم کنید تو این زمینه؟پورت لن enable هست؟یا باید بکنم چطوری؟بچه ها ویندوز خودش میگه که گرافیک 2700 مگابایت که 1 گیگ خودش داره و باقیشم شیر میکنه بعد میگه که هر اسلات رمش 4 گیگ می خوره و کلا تا 16 گیگ ساپوت میکنه.می دونستین؟نمی دونم چرا اورست هیچ مشخصاتی از مادربوردش نمیده و ناشناس میزنه.
    موفق باشید
    احتمالآ نرم افزار اورستت مشکل داره .در ضمن رم این مدل تا 8G قابل افزایشه نه بیشتر چون دو تا اسلات برای رم داره که میشه دو تا 4G استفاده کنی.در مورد LAN هم فقط کافیه که Enable باشه و تنظیمات هم روی Auto اگر کانکت نمیشه اشکال از تنظیمات مودم اکسترنال شماست و نه چیز دیگه.در ضمن صفحه نمایش این مدل هم سامسونگ هست و در مورد گرافیک هم اون شیر که شما میبینی مجازیه و در عمل کارایی نداره.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بابا من قبلا هم صد بار گفتم نمرات ویندوز دقیقآ بر مبنای کشک به سیستم داده میشه.من تا حالا رو PC خودم چندین مدل ویندوز 7 نصب کردم و جالبه که بیش از 10 مدل مختلف نمره گرفتم حتی با اختلاف های زیاد.من شخصآ به شما و تمامی دوستان پیشنهاد میدم که جز برای سرگرمی به نمرات ویندوز اهمیت ندید.اگر میخواهید سخت افزار دستگاه تون رو چک کنید این همه نرم افزار تست هست.چرا ویندوز
    وایومن عزیز مثل اینکه مثل بعضی از دوستان منظور از این بحث نگرفتی..من نمیگم چرا کم امتیاز میده یا مثلا نمبگم باید بیشتر امتیاز بده چون برای تست وامتیاز دادن نرم افزارهای تخصصی وجود داره ..مساله اینجاست که چرا ویندوز که برای امتیاز دادن یک معیار مشخص داره به یه کانفیک معین متفاوت امتیاز میده..

ولی این جور که از جوابت معلومه مقصر ویندوزه وعامل دیگه ای هم موثر نیست

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وایومن عزیز مثل اینکه مثل بعضی از دوستان منظور از این بحث نگرفتی..من نمیگم چرا کم امتیاز میده یا مثلا نمبگم باید بیشتر امتیاز بده چون برای تست وامتیاز دادن نرم افزارهای تخصصی وجود داره ..مساله اینجاست که چرا ویندوز که برای امتیاز دادن یک معیار مشخص داره به یه کانفیک معین متفاوت امتیاز میده..

ولی این جور که از جوابت معلومه مقصر ویندوزه وعامل دیگه ای هم موثر نیست
    شاید من درست نگفتم.منظورم اینه که ویندوز کاملا یک امتیاز حدودی بسته به شرایط اولیه نصب، به یه سیستم میده و کاملآ امکانش هست که با نصب دوباره همون ویندوز روی همون سیستم شما با نتیجه ای متفاوت روبرو بشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من می خوام دایرکت ایکس 11روش نصب کنم رو ویندوز سون؟نظرتون چیه؟لینک دانلودش برای ویندوز سون رو بمن میدین ممنون میشم.

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

من می خوام دایرکت ایکس 11روش نصب کنم رو ویندوز سون؟نظرتون چیه؟لینک دانلودش برای ویندوز سون رو بمن میدین ممنون میشم.

این باید کمکتون کنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

1

این باید کمکتون کنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این دایرکت x 11؟ران تایم اند یوز؟run time enduser? درسته؟دانلودش کنم؟95 مگابایت؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اون دوستمون چرا این همه عصبانیه
    بابا تمیز کردن همه نوع lcd سخته
    خدایی تو این قیمت بهترین لپتاپه
    من ندارم اما دیدمش
    lcd هم مورد نداشت

10. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hasibi01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

این دایرکت x 11؟ران تایم اند یوز؟run time enduser? درسته؟دانلودش کنم؟95 مگابایت؟

ویندوز 7 خودش دایرک x 11 رو داره و این یه نسخه اضافه شوندس که یه سری زبان (که البته واسه ما بی فایدس) و همینطور بهینه سازی هایی در عملگر های اون انجام میده که کارایش رو بهبود میده. در ضمن روی دایرکت 9،10 و 11 هم نصب میشه.

12. این کاربر از hasibi01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

13

من بعد از ابدیت چیپست و گرافیکrating رو رفرش کردم
    cpu...........6.9
    ram...........5.9
    geraphics....6.7
    gameing...6.7
    hard......5.8
    ونکته جالبش اینجاست که با افزایش امتیاز گرافیک و وگرافیک گیم امتیاز کل همون 5.8 مونده
    کسی جریان این5.9 رم رو فهمید یانه؟ یعنی چی که به یه رم رو یه سیستم 5.9 وبه همون رم رو یه سیستم دیگه 6.9 میده....
    دوستان این 5.8 که نوشته شده امتیاز پایین ترین قطعه هست نه میانگین
    بلکه میانگین 6.4 هست
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

12

من نظرات دوستان رو تایید میکنم با لک شدنش هیچ مشکلی ندارم یه دستمال میکشم اما صفحه نمایش خوب تمیز کردنش سخته که اونم یه راهی پیدا می کنم در زمینه سیستم من از روز اول هم هیچ مشکلی نداشتم من فقط انتی ویروس و ووردش رو پاک کردم باقیش هست و خیلی جالبه و خیلی هم سرعت بالایی داره سیستم و راضیم مثل بعضیها صدای تق تق نداره در مورد صفحه نمایش رزولوشنش عالیه تو بازیها شاید تو فیلم کم باشه که اونم فیلم کیفیت بالا می طلبه فقط تو فول اسکرین بعضی بازیها مشکل دارم مثل pes 2010 که اونم به وبندوز سون مربوطه و مشکل از اونه چون تو اکس پی مشکل بازی حال میشه حتی تو پی سی با سون هم این بازی فول اسکرین اجرا نمشه من تست کردم در مورد صفحه نمایش خوب کاربر باید بر اساس زاویه دید خودش تنظیمش کنه دیگه با اورست تست کردم مارک مانیتورش یه چیز ناشناس و عجیب بود شما می دونید چیه؟در کل با همین 64 بیت هوم خودش دارم حال میکنم هنوز بازی 2010 جدید جدید نریختم روش مثل بد کمپانی اونم میریزم اما بازی کولین مک راء وری های اجرا میشه خفن بابا عالیه توپه دمت گرو وایو من گارانتی فقط سازگار ارقام.من مشکلم الان اینه که وقتی کابل رو به لن وصل میکنم نمیتونه به اینترنت کانکت شه نمی دونم چه تنظیماتی داره نمی دونم.کمکم کنید تو این زمینه؟پورت لن enable هست؟یا باید بکنم چطوری؟بچه ها ویندوز خودش میگه که گرافیک 2700 مگابایت که 1 گیگ خودش داره و باقیشم شیر میکنه بعد میگه که هر اسلات رمش 4 گیگ می خوره و کلا تا 16 گیگ ساپوت میکنه.می دونستین؟نمی دونم چرا اورست هیچ مشخصاتی از مادربوردش نمیده و ناشناس میزنه.
    موفق باشید
    فکر کنم شما می خواید به مودم ADSL وصل بشید برای این کار کافیه از کنترل پنل به Network connection برید و در صورت disable بودن بر روی آیکون lan سیستم راست کلیک کنید و گزینه Enable رو بزنید .
    در صورت اینکه صحیح به مودم کانک نشد باید IP دستی داد ، برای این کار دوباره بر روی آیکون Lan راست کلیک کنید و properties رو بزنید.
    در پنجره بعدی چند تا گزینه می بینید که در کنارشون تیک وجود داره ، Internet protocol را از میان آن ها انتخاب کنید و بر روی گزینه properties کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز می شه ؛ بر روی use the following IP address کلیک کنید تا مکان IP دادن باز بشه در سطر اول ( IP address ) این IP را وارد کنید : 192.168.1.2
    بر روی سطر دوم (subnet mask ) کلیک کنید که به صورت اتوماتیک عددی می آید که به آن کاری نداریم
    و آخرین کار اینه که در سطر سوم ( default gateway ) این IP رو وارد کنی 192.168.1.1
    بعد هم بر روی همه ی پنجره ها ok می کنی
    حالا به درستی ارتباط برقرار شده
    اگر هم Error دیگه رو می گیری ماله اینه که حتما مودم کانفیگ نیست و این رو بهتره دیگه به ISP بسپاری

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15. این کاربر از ashkan15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •