تایید میشه !!!
تایید میشه !!!
حدود ۱۷.۵
همه چیز بستگی به مصحح های ورقه ها! و اعتراض هایی که بعدش می کنم داره![]()
میگم اعتراض کنیم کم که نمیشه ؟! ... همه رو اعتراض کنم ؟ ... حتی اونی که 20 میشم !؟![]()
ممکنه کم بشه. دوست دوستم نمره اش کم شده بود. ولی خیلی کم پیش میاد کم بشه.اکثرا اون طوری که شنیدم زیاد میشه.
ماشاالله همه كه ميگن ما تاييد ميكنيمپس ما هم تاييد ميكنيم .
فقط حسابان رو ببينيم چطوري تصحيح ميكنند![]()
من پرسیدم گفتن کم نمی شه ولی احتمال اینه زیاد شه هم خیلی کمه.البته اگه پشتت پر باشه می تونی برگتو هم ببینی.یکی از بچه ها پارسال برگشو آوردن تو مدرسه تصحیح کردن
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
دوستان لطف کنید عدد معدل کتبی رو بنویسید آخه می خوام بعد از اینکه معدل ها رو دادن دوباره بیایم و تفوا ها رو احساس کنید !!!!!![]()
حتما. نه فقط معدل بلکه قرار شد، همه نمره کتبی هر درسشون رو هم بنویسن که اگه دوستان همکاری کنن، به گفته شما می شه تفاوت ها رو احساس کرد. حالا ببینیم تا کی نمره ها می اد.دوستان لطف کنید عدد معدل کتبی رو بنویسید آخه می خوام بعد از اینکه معدل ها رو دادن دوباره بیایم و تفوا ها رو احساس کنید !!!!!![]()
دوستان گل سوال گذاشتم بفرماید تو تاپیک رفع اشکال
فکر نمی کنم همچین چیزی امکان داشته باشه .
دبیرمون تعریف می کرد یه دانش آموز بوده 19.75 شده اما مطمئن بوده 20 میشه , فکر کنم درسش زبان بود
اعتراض اول رو می فرسته بازم همون 19.75 میره از طریق اداره شکایت و کلی اینو و اونور یه دور دیگه می دن به سرگروه زبان استان تصحیح کنه این دفعه 20 میشهاما توی همه ی این مراحل حق دیدن برگه رو ندارن .
حالا حدس بزنید دانش آموز دختر بوده یا پسر ؟
آفرین درست گفتید!
-----
یه سوال : کارنامه رو کی می دن ؟ من از هرکی می پرسم دقیق نمی دونه !
تو حوزه ما گفتن شنبه هفته دیگه یعنی 29م.یه سوال : کارنامه رو کی می دن ؟ من از هرکی می پرسم دقیق نمی دونه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)