دوست عزیز
ممکن است مشکل ربطی به ویروسها نداشته باشد شما سیستمت را با کاسپرسکی آپدیت شده اسکن کن ببین چیزی
پیدا می کند یا نه .اگر چیزی نشان نداد بگو تا راههای دیگر را امتحان کنیم.
دوست عزیز
ممکن است مشکل ربطی به ویروسها نداشته باشد شما سیستمت را با کاسپرسکی آپدیت شده اسکن کن ببین چیزی
پیدا می کند یا نه .اگر چیزی نشان نداد بگو تا راههای دیگر را امتحان کنیم.
دوست من نود 32 آنتی ویروس بسیار خوبی است به ویژه از لحاظ شناسایی ویروسهای جدید ولی وقتی صحبت از پاک
کردن یک ویروس می رسد به پای بهترینهای این رده نمی رسد .حتی اگر نود32 بتواند یک ویروس را شناسایی کند معمولا
در پاک کردن کامل آن مشکل پیدا می کند به ویژه وقتی که ویروسها را با هوش مصنوعی خود شناسایی می کند.
بعضی از دوستان چند آنتی ویروس نصب میکنند که این کار اشتباه است
نصب چند آنتی ویروس باعث به هم ریختگی سیستم ، کاهش فشار گاز ببخشید کاهش سرعت سیستم
و اختلال در کار همدیگر میشه و اصلا درست کار نمی کنند
درسته آقای مدیر
با سلام دوست عزيز vtn54
از اينگه متن ارسالي را توجه كردي سپاسگزارم خدمت شما بگم كه اسمي را كه كاسپر پيدا ميكنه trojan.win32.delf.aam است كه اكثر فايلها را بصورت exe ميكنه و بعد مخفي كه هر كاري كه فكر ميكردم براي خارج كردن آنها از مخفي بودن بي ثمر بود چرا كه اكثر آپشن هاي مهم را غير فعال مي كنه و نمي تواني آنها را از حالت مخفي خارج كني و حتي رجستري را هم نمي تواني تغيير دهي و يا فلدري كه جايي ديگه كپي ميكني هم نشان نمي ده فايلها كپي شده اما مخفي هستند حتي از طريق Safe mode كه هم بالا مي آيم باز هم نمي توانم فايلها را از مخفي خارج كنم چون اكثر جاههاي را كه گفتم غير فعال ميكند.
دوست من متاسفانه اطلاعات زیادی در مورد این تروجان پیدا نکردم ولی تا جایی که می دانم نوعی تروجان است که
اطلاعات سیستم را کش می رود و سرویسهای ضروری ویندوز و گاهی حتی سرویسهای مربوط به آنتی ویروسها را غیر
فعال می کند و گاهی نیز خود را با نام یک فایل دیگر کپی کرده و فایل اصلی را پاک می کند .آن فایلهایی که با نام فایل پاک
شده و با پسوند exe می بینید فایل اصلی شما نیستند فایلهای اصلی یا پاک شده اند یا مخفی هستند و تا زمانی که
این تروجان فعال است به شما اجازه بازیافت آنها را نخواهد داد .اگر خواستی می توانی روش زیر را امتحان کنی ( هر چند
ممکن است فایلهای پاک شده با پاک شدن تروجان هم قابل برگشت نباشند ):
1.System Restore را غیر فعال کن و سیستم را ریستارت کن.
2.به حالت Safe Mode برو و سیستمت را با کاسپرسکی آپدیت شده با حداکثر قدرت اسکن کن وهرچه را پیدا می کند
( حتی آنهایی که نام فایلهای شما روی آن است ) را به طور کامل پاک کن .
3.سیستم را ریستارت کن .
4.فایل زیر راداونلود کن و آن را اجرا کن.( البته اگر ویروس مزبور اجازه اجرای آن را بدهد ) در صفحه اول گزینه
Do a system scan and save a logfile را انتخاب کن و گزارش اسکن را به طور کامل اینجا Copy&Past کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقیه کارهایی را که باید انجام دهی پس از دیدن گزارش آن نرم افزار می گویم.
سلام دوستان مدتي هست يه ويروس وارد سيستم من شده
كه حتي با فرمت كردن درايو C هم پاك نميشه
هيچ آنتي هم نتونست دليتش كنه هر وقت وارد تسك منيجر ميشم داره فعاليت ميكنه ميشه راهنماي كنين چطوري پاكش كنم
ممنون ميشم كمك كنين![]()
دوست عزیز
فایل زیر راداونلود کن و آن را اجرا کن.( البته اگر ویروس مزبور اجازه اجرای آن را بدهد ) در صفحه اول گزینه
Do a system scan and save a logfile را انتخاب کن و گزارش اسکن را به طور کامل اینجا Copy&Past کن:
سلام......
ویروسی که ایشون دارن تو این تاپیک هست:
این ویروس یه شرتکات از فولدر هایی که وارد اونها میشید درست میکنه و دخود فولدر رو به حالت System File در میاره که باید تیک گزینه ی فولدر آپشنس که فایلای مخفی و حیاتی ویندوز رو نشون میده ورداشت که فولدرهای اصلی قابل روئت باشن......... در تسک منیجر هم با نام services.exe وجود داره که اجازه ی بسته شدن با تسک منیجر رو به شما نمیده...... با نرم افزار های Kill Process میشه اونو بست.... اما خوب نمیشه از استارت آپ حذفش کرد....... متاسفانه الآن که دارم اینو مینویسم اشتباهی دوباره فعال شده........ و همه ی فایلها با فورمت JPG رو حذف میکنه....... اما خوب فعلا درایوهام رو قفل کردم که مشکلی پیش نیاد...... تا بتونم دوباره آنتی ویروسمو اکتیو کنم....... چند روزی هست که اکسپایر شده متاسفانه.....
موفق باشید![]()
كمك ...من ويروسي گرفتم كه همه فايلهاي exe منو خراب كرده .... نميزاره اجرا بشن ... Contol panel add remove program ... روي short cut ها هم كه كليك ميكنم. open with ميده .....كمكم كنيد !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)