تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 102 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1019

نام تاپيک: Test Drive Unlimited 2

داره خودمونی میشه Keyvan2139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

2

بله دقیقا دقایقی پیش اپدیت کردم به محض اینکه بعد اپدیت رفتم توی بازی هوا کاملا ابری بود و جفت اون عکس هایی که باید در هوای بارونی گرفته میشد رو استاد کردم ولی اصلا هیجان نداشت 50 هزار دلار ناقابل داد که سورپرایز جالبی نبود گفتم یه ماشینی اجق وجقی لباسی مدل مویی چیزی میده راستی بچه ها یه عکس از کاراکترتون بگیرید بذارید ببینیم سلیقه همدیگه رو

راستی اون آپدیتی که کردم 2 مگ بیشتر نبود...

ایشالا فردا بعد از ظهر اگه به سلامت رسیدم خونه می رم به هاوایی دیگه کاری برای انجام باقی نموند توی ایبزا فول تموم شد...
    اون همه عکس و دم و تشکیلات... فقط 50 هزارتا..!!!! خوب شد گفتی... من که بیخیالش شدم.
    بازم صد رحمت به wreck car از ibiza دو تا ماشین درآوردم

یه راه توپ واسه اونایی که از لحاظ مالی خوردن به پیسی و تو کف ماشینای گرون قیمت و ویلاهای بالای شهر موندن !!!
    تو Hawaii، خفن ترین ماشینتونو وردارید برید تو اتوبان وسط جزیره، بندازید تو لاین مخالف و تخت گاز برید. اگه دست فرمون تعطیل نباشید و از کنار ماشینا بدون برخورد، مویی رد کنید (اصطلاحا Dodge بزنید) همینجوری واستون کنتور میندازه... Jump و Drift و بیخیال بشید، فقط لایی بکشید.
    حتما لاین مخالفو انتخاب کنید، چون اولا نسبت سرعت Dodge زدنتون وحشتناک میره بالا (مثلا اگر با سرعت 250 تا از کنار یه ماشین که 150 تا داره از روبرو میاد رد بشید یهو 400 تا واستون میندازه !!!)
    دوما چون ماشینا از روبرو میان زودتر بهتون میرسن و اگه سرعت عملتون بالا باشه میتونید سریالی Dodge بزنید. اینجوری عددی که اون بالا داره واستون جمع میشه، 5x 4x 3x 2x و... برابر میشه. اگه تصادف نکنید و این عددو به یازده دوازده برسونید عملا دارید پول پارو میکنید...
    فقط دستتون رو از رو Enter ورندارید؛ به محض اینکه دیدید دلار به اندازه قابل توجه جمع شد و تیک سبز اومد، سریع Enterو بزنید که پول بره به حسابتون، وگرنه با اولین برخورد با ماشینا یا گارد ریل همه رشته هاتون پنبه میشه
    بازم تاکید میکنم حتما بندازید تو لاین مخالف چون اگه تو جهت موافق ماشینا حرکت کنید، چیزی دستتونو نمیگیره
    تو جاده های Ibiza نمیشه اینجوری پول درآورد چون جاده هاش دوطرفس و احتمال تصادف زیاده، اما اتوبانای Hawaii مخصوصا چهار بانده هاش خوراکه... یه بار تست کنید متوجه میشید
    البته نمیگم کار خیلی راحتیه ولی خدا وکیلی از بعضی تستای لایسنسای Hawaii آسونتره
    خلاصه اینکه با این روش هم آدرنالین خونتون میره بالا هم دلارای تو حسابتون..
    اینم کارکتر من که جناب اسپانیولی خواسته بودن

Last edited by Keyvan2139; 25-02-2011 at 03:11.

2. 4 کاربر از Keyvan2139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ما هم به سلامتی بازی رو گرفتیم
    موندم چی بگم....بازی همچین چیز خاصی نداره و میشه فقط روش به عنوان یک بازی درجه دو حسابش کرد چون نه از لحاظ گرافیک نه ازلحاظ گیم پلی حرف آنچنانی برای گفتن نداره ولی خوب میشه به عنوان یک سرگرمی و تنوع روش حساب باز کرد(مثلا بعد از نیم ساعت DS2 باز کردن یه دو تا race این بازی رو هم برای تنوع و دست گرمی بزنی میچسبه)ولی همین طور که گفتم بازی یه کم خشکه هم از نظر گیم پلی یعنی چجوری بگم هیجان به اون شدتی که توی race بازیهایی نظیر NFS وجود داشت نیست و در مورد فیزیک هم ما اومدیم یه گیری به این NFS بیچاره دادیم که چرا فیزیکش اینقدر ضایعس این دیگه اون رو هم رو سفید کرد
    گرافیکش هم والا برای بازیهای کنونی واقعا ضعیفه حالا ممکنه یه عده بگن بازی open world هست ولی بازم به نظر من نباید تا این حد کلاسیک و پایین باشه( چون اگه یادتون باشه بازی نظیر fuel با اینکه رکورد کتاب گینس رو هم شکسته بود فکر کنم گرافیکش در کل بهتر به چشم میومد یعنی دیگه تا این حد توی ذوق ادم نمیزد....(البته تا اینجا که من رفتم حالا توی محیطهای جدیدتر ممکنه جلوه های گرافیک بازی بهتر به چشم بیاد)
    ولی همینطور که گفتم بازی برای سرگرمی چیز بدی نیست مخصوصا برای کسانی که بعد از carbon توی کف یه بازی ماشین سواری با داستان مونده بودند این میتونه تا حدی رضایت بخش باشه....
    خلاصه همون چیزی که اول گفتم یه بازی درجه دو که فقط به عنوان یه تنوع سرگرمی میشه روش حساب باز کرد و در کل بعد از گرفتن بازی حداقل حس اینکه پولتون رو دور ریختید بهتون دست نمیده...
    تمام
      محتوای مخفی:  

ممکنه خیلیا بگن این چه طرز نظر دادنه؟؟
    ولی گفتم که من کلا با این سبک بازی خیلی حال نمیکنم چون توی بازی racing اول از همه گرافیک و بعد فیزیکه که برای من مهمه و این بازی هم ماشاا... از هر دوش تقریبا خالیه!!
    دوست من

نظر شما كاملا محترم هست اما به عنوان كسي كه با ويل حرفه اي اين بازي و سري هاي اخير NFS رو تست كرده ميگم كه چون اونطوري چيز دقيق تري از گيم پلي و فيزيك ها آدم دستگيرش ميشه در واقع قشنگ ميشه فيزيكها رو تست كرد...

بايد بگم كه نه به نظر من بلكه به نظر 99.99999% كسايي كه با ويل تست كردن ميگن فيزيك TDU2 نه تنها يك سرو گردن بلكه 5-6 سرو گردن از سري هاي NFS بالاتره...( بازم گفتم اكثريت ملتي كه تست كردن چه ايران چه خارج اينو ميگن كه دوستاني برداشت اشتباه از تعصب نداشته باشن )

پس به نظر من مقايسه گيم پلي اين بازي با سري هاي اخير NFS اصلا صحيح نيست چون به احترام نام NFS هم كه شده نبايد اينطور تحقير بشه

پيروز باشيد

اينم كاركتر من :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by bbp; 24-02-2011 at 09:11.

4. 6 کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته کیوان بیخیالش نشو من بازم ناراحت نیستم از اینکه وقت گذاشتم برای عکس ها به هر حال باعث کامل شدن بازی میشه
    F.I.R.M راه خوبی برای پول درآوردن نیست و نمیشه ازش به عنوان راهی برای پول پارو کردن یاد کرد یه اچیومنت داره بازی که 100 هزار دلار از فیرم بدست بیاری که مثلا کار شاقی هست 100 هزار دلار رو بخوای بدست بیاری ساعتها باید رانندگی کنی و بدون اینکه تصادف کنی یه دفعه آدم میره توی ایبیزا اون کاپ رو میگیره که خیلی هم ساده اس و 1 میلیون دلار پول میده! 2 ساعته هم می تونی بگیریش ولی به هر حال FIRM برای تقویت دست فرمان هست وگرنه پول پارو نمیشه با 100 دلار و 200 دلار حتی بالاترین مبلغی که از یک FIRM بدون ایراد می تونی بگیری 7 هزار دلاره که اچیومنت خاص خودش رو داره 10 تا هم گیم اسکور داره

در مورد نظر مهدی هم بگم که این بازی یه مقدار جریانش با بقیه فرق میکنه چون این بازی در نگاه اول شدیدا میزنه تو ذوق فقط کسی می تونه با این بازی ارتباط برقرار کنه که بازی کنه اون رو با دید مثبت بعدش دیگه به چشم تفریح نگاه نمی کنه بهش یه اعتیاد کامل دست میده! گرافیک گیم پلی در نگاه اول فوق العاده غریب و نا آشنا به نظر میاد ولی وقتی می ری نمایشگاه های اتومبیل های مختلف و از دیدن و روندن ماشین ها لذت میبری دید آدم 180 درجه عوض میشه و کلینیک پوستی و چهره عوض کردن خرید انواع و اقسام لباس های مخالف پیدا کردن پارتنرهای مختلف حس سان آندریاس رو دقیقا به آدم القا می کنه این بازی یه بازی صرفا ریسینگ نیست من به شخصه این بازی رو با سان آندریاس بیشتر مقایسه می کنم تا NFS و ... نقاط اشتراک این بازی با GTA SA واقعا زیاده می ری فرودگاه و سفر می کنی Way Point میذاری توی نقشه به مکان دلخواه می تونی ترانسفر بشی در آن واد وجود ماموریت ها کمک کردن به غریبه ها پیدا کردن چیزهای مخفی و خیلی چیزهای دیگه که توی بازی گنجونده شده به طور کامل بازی رو از سبک ریسینگ صرف درآورده تازه اگه از بخش آنلاین بازی استفاده کنید دیگه مطمئن میشید که بازی هم سبک GTA SA هست نه NFS من تنها ربط این بازی رو به NFS در این میبینم که توی جفتشون ماشین سواری و مسابقات ماشین سواری هست دیگه از بقیه لحاظ متفاوته

6. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام . دو تا سوال دارم :
    1 : این بازی بعد از بازی کردن بازی هایی مثل NFS HP و Dirt 2 ، ارزش خریدن و بازی کردن داره ؟
    2 : این بازی بخش دو نفره آفلاین (Split Screen) داره ؟
    ممنون .

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

در مورد نظر مهدی هم بگم که این بازی یه مقدار جریانش با بقیه فرق میکنه چون این بازی در نگاه اول شدیدا میزنه تو ذوق فقط کسی می تونه با این بازی ارتباط برقرار کنه که بازی کنه اون رو با دید مثبت بعدش دیگه به چشم تفریح نگاه نمی کنه بهش یه اعتیاد کامل دست میده! گرافیک گیم پلی در نگاه اول فوق العاده غریب و نا آشنا به نظر میاد ولی وقتی می ری نمایشگاه های اتومبیل های مختلف و از دیدن و روندن ماشین ها لذت میبری دید آدم 180 درجه عوض میشه و کلینیک پوستی و چهره عوض کردن خرید انواع و اقسام لباس های مخالف پیدا کردن پارتنرهای مختلف حس سان آندریاس رو دقیقا به آدم القا می کنه این بازی یه بازی صرفا ریسینگ نیست من به شخصه این بازی رو با سان آندریاس بیشتر مقایسه می کنم تا NFS و ... نقاط اشتراک این بازی با GTA SA واقعا زیاده می ری فرودگاه و سفر می کنی Way Point میذاری توی نقشه به مکان دلخواه می تونی ترانسفر بشی در آن واد وجود ماموریت ها کمک کردن به غریبه ها پیدا کردن چیزهای مخفی و خیلی چیزهای دیگه که توی بازی گنجونده شده به طور کامل بازی رو از سبک ریسینگ صرف درآورده تازه اگه از بخش آنلاین بازی استفاده کنید دیگه مطمئن میشید که بازی هم سبک GTA SA هست نه NFS من تنها ربط این بازی رو به NFS در این میبینم که توی جفتشون ماشین سواری و مسابقات ماشین سواری هست دیگه از بقیه لحاظ متفاوته
    آرمین جان درست زدی تو خال
    نکته اینجاست که من فقط یه GTA3 رو بازی کردم اونم تا نصفه و چون خیلی به دلم ننشست دیگه حتی طرف این سبک بازی نرفتم
    در کل قبول دارم شاید اشتباه من بوده که دو تا بازی تقریبا بدون ربط رو با هم مقایسه کردم

9. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

یکی از جاهایی که باید عکس گرفت به corvette c1 نیاز داره!

کوروت کجای بازی میشه خرید دیگه؟!!!!!!

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام . دو تا سوال دارم :
    1 : این بازی بعد از بازی کردن بازی هایی مثل NFS HP و Dirt 2 ، ارزش خریدن و بازی کردن داره ؟
    2 : این بازی بخش دو نفره آفلاین (Split Screen) داره ؟
    ممنون .

سلام دوست عزیز
    بله

12. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یکی از جاهایی که باید عکس گرفت به corvette c1 نیاز داره!

کوروت کجای بازی میشه خرید دیگه؟!!!!!!
    اون Corvette 1957 هست فکر کنم

باید از CLassic Cars بخری

14. 2 کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

من گواهینامه C4 رو گرفتم با امتیاز 100/100
    الان دیگه چیکار کنم؟!

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

من گواهینامه C4 رو گرفتم با امتیاز 100/100
    الان دیگه چیکار کنم؟!
    کسی نیست که جواب ما رو بده؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •